sevindim canim senin adina doktorunun ismi neKizlaar bugun cinarliya gittim dk la tanistim oldukca ilgiliydi bebisimi gordum her seyi anlatiyor kipir kipir dedi minigin.25 haziranda 2 li test icin cagirdi.
Tsk ederim canim.Asli İriş herseyi sormadan en ince detayina kadar anlatti hosuma gitti bakalim.sevindim canim senin adina doktorunun ismi ne
ayyy ne güzel bi duygu dimi canım Allah kuzucuğunu sana bağışlasın seni de ona ...Kizlaar bugun cinarliya gittim dk la tanistim oldukca ilgiliydi bebisimi gordum her seyi anlatiyor kipir kipir dedi minigin.25 haziranda 2 li test icin cagirdi.
O kadar guzel ki onun kipirdamalarini izlemek boyle bi duygu yasadigim surece tatmadim.rabbim her isteyene yasatsin cok aradim ozlemim cok buyuk kimseye gostermesin.fiyati konusmadim canim heyecandan unuttum bi daha gitigimde konusurum buyuk ihtimal.ayyy ne güzel bi duygu dimi canım Allah kuzucuğunu sana bağışlasın seni de ona ...
bende doğumu Çınarlıda yapmayı düşünüyorum fiyatlarıyla ilgili bilgin varmı canım ???
Amin canım seni iyi anlıyorum çünkü bende yıllardır bekliyorum...Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....O kadar guzel ki onun kipirdamalarini izlemek boyle bi duygu yasadigim surece tatmadim.rabbim her isteyene yasatsin cok aradim ozlemim cok buyuk kimseye gostermesin.fiyati konusmadim canim heyecandan unuttum bi daha gitigimde konusurum buyuk ihtimal.
Amin canimm aminn hep dualarim isteyenden yana...elbette sorarim canim ama sen iki yere fiyat odiyceksin hem hastane senden alir hemde dkrun istedigi parayi vereceksin ben o yuzden direk hastanenin kendi dkruna baslamak istedim kafama takilan bisey olursa elimde yedek dk bulundurcam zaten.Amin canım seni iyi anlıyorum çünkü bende yıllardır bekliyorum...Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....
Benim dr. dışardan, ama çınarlıyla anlaşmalı canım rica etsem onunda fiyatını sorarmısın, zahmet olmazsa ???
Biliyorum canım oranın dr. yla sskyla 1500 falanmış doğum ücreti onu biliyorum.Ama doktorumdanda çok memnunum güveniyorum o yüzden değiştirmek istemiyorum.Benimde pazartesi kontrolüm var bende dr. uma sorucam zaten fiyatı...Amin canimm aminn hep dualarim isteyenden yana...elbette sorarim canim ama sen iki yere fiyat odiyceksin hem hastane senden alir hemde dkrun istedigi parayi vereceksin ben o yuzden direk hastanenin kendi dkruna baslamak istedim kafama takilan bisey olursa elimde yedek dk bulundurcam zaten.
Dualarım sizinle hep canım inşallah bu sefer güzel sonucu alırız senden de..benimde başladı gene lekenmem..kafayı yucem..uzandım simdi gene 2.80 tahlil sonuçları için doktora göstermeye gittik geldik lavobaya girdim gene bulaştı Peçete ye uff kimsenin boyle olmasın sırf stres insana üzüntü yaa..içiyorum canım. b vitamini de içiyorum. balık hapı da... balık hapı kan sulandırıyormuş:)))
Allah gönlüne göre içine sinen kim ise onla devam etmeyi nasip etsin canım..kaç günde bir kontrole çağıracak..Kizlaar bugun cinarliya gittim dk la tanistim oldukca ilgiliydi bebisimi gordum her seyi anlatiyor kipir kipir dedi minigin.25 haziranda 2 li test icin cagirdi.
Evet canim resat bey docent istedigin hersey hastane ortaminda var secenegin cok yani.hayirlisi bakalim kucaklarimiza aldigimiz gunleride gortersin rabbim inss..Biliyorum canım oranın dr. yla sskyla 1500 falanmış doğum ücreti onu biliyorum.Ama doktorumdanda çok memnunum güveniyorum o yüzden değiştirmek istemiyorum.Benimde pazartesi kontrolüm var bende dr. uma sorucam zaten fiyatı...
Bende Çınarlıda Reşat Bozokların adını çok duyuyorum canım aklında olsun....
Saol canim benim hepimizin ins.sende kafana takma lutfen eger ultrasona girdiginde rahimde kanama alani gozukmuyosa sorun yok demektir bunu unutma lekelenmenin sorunu baska biseydir kafana takacagina git hemen acile ultrasona gir icin rahat etsin.simdilik 3 hafta sonraya gorusucez dedi haftaya dedim tup bebek dk la kontrolum var dedim ondan 3 haftaya atti 2 li test icin beraberiz o zaman dedi.Allah gönlüne göre içine sinen kim ise onla devam etmeyi nasip etsin canım..kaç günde bir kontrole çağıracak..
Buca tıptaki doktor gün vermedi 3 hafta sonra ikili tarama için gelirsin dedi..ben normalde hic kanama yaşamadığım için diğer hamileliklerde çok tedirgin oluyorum..salı guni baktığında rahim alanında kanama yoktu..dun aç karınla kan vermeye gittim geldim bir damla cık geldi yattım uzandım..bugün sonuçları göstermek için gittim..trioid yüksek çıkınca dahiliye de görsün diyince ondan biraz sıra bekledik oturdum ama koltukta eve geldim fitil için lavobaya girdiğimde dünden fazla geldi leke lenme pembe pembe..simdi gene uzanıyorum..napim..kafam çok karışık fitil veya jel yeterli iğne ye gerek yok diyorlar ama riske girmek istemiyorum.simdi uzanıyorum geçmezse aksam acile giderim olmadı ..Saol canim benim hepimizin ins.sende kafana takma lutfen eger ultrasona girdiginde rahimde kanama alani gozukmuyosa sorun yok demektir bunu unutma lekelenmenin sorunu baska biseydir kafana takacagina git hemen acile ultrasona gir icin rahat etsin.simdilik 3 hafta sonraya gorusucez dedi haftaya dedim tup bebek dk la kontrolum var dedim ondan 3 haftaya atti 2 li test icin beraberiz o zaman dedi.
Ayy canım benim içine doğdu galibaben kendisinden çok memnununm canım. Daha önce başka dr.la başladım fakat bana o güveni veremediği için Kahraman Kolday'a gitmeye karar verdim.Kahraman Bey oldukça bilgili ve kendinden emin bir doktor.Her gittğimde ben daha sormadan kendisi herşeyi anlatıyor.10-15 dakika o ay ne ilaç kullancağımı neler yapıp yapmıcağını anlatıp ultrasona geçyor.Bir çok doktor gibi herşey yolunda diyip göndermiyor.Sıkılmadan bebeğimin herşeyin ben tabi çoğunu anlıyamıyorum ama izah ediyor.Buda beni rahatlatıyor.Kensiside yardımcılarıda profösyonel çalışıyorlar.Şimdiye kadar ne zaman arasam sorularıma cevap aldım.Bu benim için çok önemliydi.Daha önceki doktorumda ulaşamıyordum.Zaten yanında bir doktor daha var kendisi olmasa bile en azından bir doktordan bilgi alıyorsun.Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim canım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
Aminnn canım...Ayy canım benim içine doğdu galibaben tüp bebek için kahraman beye gitmeyi düşünüyorum 5.deneme olacak yorumları okudum herkes memnun senin tüp bebis mi Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Canım çınarlıda hangi dr gidiyorsun?Kizlaar bugun cinarliya gittim dk la tanistim oldukca ilgiliydi bebisimi gordum her seyi anlatiyor kipir kipir dedi minigin.25 haziranda 2 li test icin cagirdi.
Amin canım inşallah benim 1.deneme ege Ünv olmuştu Erol tavmergenin hastasiydim malesef olmamıştıAminnn canım...
Evet canım tüp bebek benimde kendisi symrnanında ortağıymış ama benim ege üniversitesinde oldu. Tüp bebek doktorum ve birkaç arkadaşımın tavsiyesiyle kendisi ne gittim.kendisi ege üniversitesinde tüp bebekte ihtisas yapmış . Benim şimdi gebelik takibimi yapıyor. Dediğim gibi ben çok memnunum kendisinden . Kime karar verirsen umarım seninde bu son olur canım yavrunu kucaklarsın...
Kuzum ya üzme kendini. Miniğin sana sıkı tutundu. Allahın izniyşe hiç bişey olmayacak... Yat yat sakın kalkma.. Bak annesi üzme yawrusu daDualarım sizinle hep canım inşallah bu sefer güzel sonucu alırız senden de..benimde başladı gene lekenmem..kafayı yucem..uzandım simdi gene 2.80 tahlil sonuçları için doktora göstermeye gittik geldik lavobaya girdim gene bulaştı Peçete ye uff kimsenin boyle olmasın sırf stres insana üzüntü yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?