Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım bizimki sebepsiz infertilite 2012 yılından beri uğraşıyorum bende.2 aşılama 3 tüp bebek denemem oldu.Benimde egedeki doktorum Ege Nazan Tavmergendi....
Çok şükür canım bu sefer güzel haberi almışsin ege hanım çok iyi bir doktor Erol bey şehir disindaydi opuya ege hanim girmişti yardımların için çok teşekkür ederim seni resmen soru yağmuruna tuttumen kisa zamanda kahraman beyden randevu alicam ve görüşmeye gidicem desteğin için teşekkürler

Rica ederim canım ne demek.Burada bilgi alıp vermek destek olmak için varız.Ne zaman istersen sorabilirsin...
Ege Hanım hem iyi bir doktor hemde yardımcı güleryüzlü bende çok memnunum kendisinden.
benimde Kahraman Beyle kontrolüm var pazartesi inşallah herşey yolundadır.
İnşallah bu son denemen olur ve güzel haberlerini paylaşırız canım....

Hayırlı cumalar canlarım,tüm dualarınız kabul olsun inşallah,bebeciklerine herkes tez vakit kavuşsun,sağlık la kucağına alsın inşallah..

kaderim35 cnm burdayım nasılsınız kızlar ? giremedim uzun süredir eşim izine çıktı memlekete gittik geldik bugünde hastaneye gittim haftaya cuma ilaçlarım yazılcak cumartesi başlıyorum artık nasipse pazartesi günüde biyerlere gidelim bi kaçgünlüğüne diyoruz yer arastırıyorum iğnelere başlamadan rahatlayalım diyo kociş sonra ne olur belli olmaz gidemeyiz diyo bakalım siz neler yapıyosunuz kaderim nasıl gidiyo ??

Kuzum hayırlı ugurlu olsun..

Amin canım inşallah pazartesi günü GUzel haberlerini bekliyoruz

Yaa çok merak ettim yazmayınca seni..aynen devam canım acaba sağlık la kucağıma alcam mi korkusu çok var esim anlamıyor psikologa Git cem dedim dun niye dedi kendimi anlatamıyorum dedim ben dinliyom oda dinleyecek anlat bana diyor..oda benim soylediklerimi söyleyecek diyor..:))şöyle marmarise filan gidin tüplü dalış filan yapın değişik aktivite yapın kafanız dagilsin valla kari koca..ne güzel olur..ben bile sabirsizlandim valla senin adına..bencede yapın bir kaçamak kuzum

Slm kizlar bizde dun geldik özdere deyiz kocişle yrn oy icin donucez guzel bi hsonu kacamagi oldu ama deniz soguk hepinizi opiyrm

Slm kizlar bizde dun geldik özdere deyiz kocişle yrn oy icin donucez guzel bi hsonu kacamagi oldu ama deniz soguk hepinizi opiyrm
Evet canım orası bana soğuk geliyor..eşimin babaannesinin de yazlık çandarlı da..orasi iyice soğuk donuyorum orda çok zor giriyorum ne güzel hava alıyorsunuz..aksam da güzel bir yemek yersiniz..deniz kenarında romantik romantik..

arkadaşlar günaydın,
17 ocaktaki ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. 23 mayısta da dondurulmuşlarla 2. deneme yaptık. bu arada bu iki tarih arasında 2 martta anneannemi ve 22 nisanda da görümcemi kaybettim :'(
2. transferi görümcemin vefatından 1 ay sonra yaptık, 40 ında lokma yapıldı ben transferliyken fır fır millete servis falan yapıyodum, hiç ümidim yoktu, eşim ablasının vefatından sonra çok istediği için 2. transferi yaptırmıştık.

ama bebeğimiz tuttuuuuu :)

hamdolsun allahıma

12. gün bhcg 203, 14. gün bhc 440. bugün de 15. gün. Allahım izin verirse de 20 haziranda kalp atışı için gidicez.

Allahın öyle hesapları var ki, hiçbirimizin aklı ermiyor. Rabbim bu konuda herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

Allahh sağlıkla kucagına aldırmayı nasip etsin inşallah. Kimde yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…