Kısmet iste canım..zamanı gelmiş demekki bebeğinin..inşallah sağlık la kucAgina alırsın bebeğini..allah tamamını erdirsin..arkadaşlar günaydın,
17 ocaktaki ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. 23 mayısta da dondurulmuşlarla 2. deneme yaptık. bu arada bu iki tarih arasında 2 martta anneannemi ve 22 nisanda da görümcemi kaybettim :'(
2. transferi görümcemin vefatından 1 ay sonra yaptık, 40 ında lokma yapıldı ben transferliyken fır fır millete servis falan yapıyodum, hiç ümidim yoktu, eşim ablasının vefatından sonra çok istediği için 2. transferi yaptırmıştık.
ama bebeğimiz tuttuuuuu :)
hamdolsun allahıma
12. gün bhcg 203, 14. gün bhc 440. bugün de 15. gün. Allahım izin verirse de 20 haziranda kalp atışı için gidicez.
Allahın öyle hesapları var ki, hiçbirimizin aklı ermiyor. Rabbim bu konuda herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Kuzum nasilsin?Kısmet iste canım..zamanı gelmiş demekki bebeğinin..inşallah sağlık la kucAgina alırsın bebeğini..allah tamamını erdirsin..
Bugün anneme geldim canım..sabah yıktım ortalığı..eşimin babanesi yazlığa gitcekti bugün uzak diye esim kardeşine söyledi götürsün diye..kaynanamdaydık domuzcuk ta geldi..sabah kahvaltı yaptık sonra onlar babaneleri yazlığa götürdü..ben dedim benim herife bak adam gidelim biz ben gormek istemiyorum sinirlerim bozuluyor.ukala ukala konuşmalar kendini bisi zannetme birde bana bir afra tafra..yok dedi gitmiycez kaçmış gibi olmasın ben laf ettirmem dedi.babane 3.katta oturuyor kaynanam 4 te..indim gene aşağıya baba ne yasli öpeyim ellerini dedim apartmanda..4 kat inmektense 1 kat ineyim dedim..neyse hanim geldi yukardan dondu gotunu bana kaynanamla muhabet ediyor apartmanda öpüştü koklasti vedalaştı indi gitti bilmem ne karisi...ben başla ağlama krizine girdim. Bir daha o burdayken ben gelmiyorum sakin çağırma dedim kaynanama bak gördün yaptığını dedim..ben onu benim akrabam diye görmüyorum eşimin kardeşinin karısı diye saygı duyuyorum sadece o kadar dedim..çıkartın başınıza simartin dedim..sonra aşağıdan esim kayınpeder küçük kardeşi geldi duydular tabi..sen niye stres yapıyon muhabbeti..ben insanım dedim allahın selamını esirgemem sokaktaki insandan dedim..yaa aklıma gelmiyor daha neler neler..bi gün sinirime hakim olamiycam daha farklı şeyler olcak dedim..ağladım sinirlerim boşaldı iste..sen naptın tedavin nasıl kaç tane yumoş oldu..nasıl gelişmeler sen anlat kuzumKuzum nasilsin?
cnmm nasıl sevindim uzun zaman oldu yazmadın 2.yi yapmadınız sanıyodum hayırlısıyla sag salim kucagına al inşallah öpüyorum seniarkadaşlar günaydın,
17 ocaktaki ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. 23 mayısta da dondurulmuşlarla 2. deneme yaptık. bu arada bu iki tarih arasında 2 martta anneannemi ve 22 nisanda da görümcemi kaybettim :'(
2. transferi görümcemin vefatından 1 ay sonra yaptık, 40 ında lokma yapıldı ben transferliyken fır fır millete servis falan yapıyodum, hiç ümidim yoktu, eşim ablasının vefatından sonra çok istediği için 2. transferi yaptırmıştık.
ama bebeğimiz tuttuuuuu :)
hamdolsun allahıma
12. gün bhcg 203, 14. gün bhc 440. bugün de 15. gün. Allahım izin verirse de 20 haziranda kalp atışı için gidicez.
Allahın öyle hesapları var ki, hiçbirimizin aklı ermiyor. Rabbim bu konuda herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
git canım psikoloğa öle olmuyo o doktora benzer mi :) marmarise gidiyoruz cnm nerden bildin :) yarın çıkıcaz yola bakalım bi stress atıp gelelim sonraki günler zor gecicekYaa çok merak ettim yazmayınca seni..aynen devam canım acaba sağlık la kucağıma alcam mi korkusu çok var esim anlamıyor psikologa Git cem dedim dun niye dedi kendimi anlatamıyorum dedim ben dinliyom oda dinleyecek anlat bana diyor..oda benim soylediklerimi söyleyecek diyor..:))şöyle marmarise filan gidin tüplü dalış filan yapın değişik aktivite yapın kafanız dagilsin valla kari koca..ne güzel olur..ben bile sabirsizlandim valla senin adına..bencede yapın bir kaçamak kuzum
sagol cnm sen nasılsınKuzum hayırlı ugurlu olsun..
Günaydın cnm amin inşallahhhherkese günaydın ,güzel bir hafta diliyorum.Anne adaylarımız güzelce yavrularını büyütüyorlardır umarım.Tedavideki arkadaşlarında umarım herşey yolunda gidiyordur.Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar...
Ya valla ne kadar iyi olursa olsun anne gibi olmuyorl iste Kayinvalide. Sen de annende kal kuzum . Çekme bunlari. Daha rahat edersin. Bende tahammül edemiyrm artik kvalidem herkonuyu eltimmin dogacak bebegine getiriyor torunum diye agzini yaya yaya konusuyor sinir oluyrm. Surat yapiyrm anlasin diye. Dun once biseyler dedi sonra hemen lafi degistirdi dogacak da gorucez sanki diye. Uzaktalar ya.Guya ben cocugum beni kandiriyor.Bugün anneme geldim canım..sabah yıktım ortalığı..eşimin babanesi yazlığa gitcekti bugün uzak diye esim kardeşine söyledi götürsün diye..kaynanamdaydık domuzcuk ta geldi..sabah kahvaltı yaptık sonra onlar babaneleri yazlığa götürdü..ben dedim benim herife bak adam gidelim biz ben gormek istemiyorum sinirlerim bozuluyor.ukala ukala konuşmalar kendini bisi zannetme birde bana bir afra tafra..yok dedi gitmiycez kaçmış gibi olmasın ben laf ettirmem dedi.babane 3.katta oturuyor kaynanam 4 te..indim gene aşağıya baba ne yasli öpeyim ellerini dedim apartmanda..4 kat inmektense 1 kat ineyim dedim..neyse hanim geldi yukardan dondu gotunu bana kaynanamla muhabet ediyor apartmanda öpüştü koklasti vedalaştı indi gitti bilmem ne karisi...ben başla ağlama krizine girdim. Bir daha o burdayken ben gelmiyorum sakin çağırma dedim kaynanama bak gördün yaptığını dedim..ben onu benim akrabam diye görmüyorum eşimin kardeşinin karısı diye saygı duyuyorum sadece o kadar dedim..çıkartın başınıza simartin dedim..sonra aşağıdan esim kayınpeder küçük kardeşi geldi duydular tabi..sen niye stres yapıyon muhabbeti..ben insanım dedim allahın selamını esirgemem sokaktaki insandan dedim..yaa aklıma gelmiyor daha neler neler..bi gün sinirime hakim olamiycam daha farklı şeyler olcak dedim..ağladım sinirlerim boşaldı iste..sen naptın tedavin nasıl kaç tane yumoş oldu..nasıl gelişmeler sen anlat kuzum
Tüp lu dalış yapın canım mutlaka çok güzel bir şey..neydi acaba 2.gittiğimiz firma çok iyi idi..dalyan â da gitmiştik ben çok beğendim esim beğenmedi büyük gemiyle gidildiği için..bi orda saklıkent kaldığı görmediğim..ayy çok sevindim yaaa..git canım psikoloğa öle olmuyo o doktora benzer mi :) marmarise gidiyoruz cnm nerden bildin :) yarın çıkıcaz yola bakalım bi stress atıp gelelim sonraki günler zor gecicek
Ben dun bilerek yaygara yaptım aslında..baktım benim mal kaynana gene bir şey görmüyor..çünkü geçen hafta geldiklerinde de herkese servis etti baba yapmadı herkesin tabağını topladı benimle eşimin ki ni almadı masadan..hep saygısız olduğu için cocuklugunuda biliyorum şımarık ve ukala..akrabam yaa..sayemde koca buldu dayadı sırtını..izmir gibi yerde çalışmaya da niyeti yok..bilerek bağırdım ettim..kaynanam farketmedi farketmediği ni bildiğim için üstüne gittim olayın..bu kadar basit bir daha ayni yere çağırmanın beni..ben varsam da o da gelmesin onu cagirmasin..kardeşlerin de konuşup konusmamamasi umrumda değil dedim..abisi kaç kez çağırdı geçen hafta gel karin yok madem dedi..gelemedi kardeşi çünkü kari yokken biz varız diye salmadi..simdi kaynanam biraz da ona laf etsin..ben neler neler duyduydum onun gibi davranmadigim halde..simartin dedim kim şımartıyor dedi..görünen koy ortada..ben olsam orda madem ona saygılı olacaksın demiş ben beklerken apartmanda laf olmasın ona koz geçmesin diye napıyorsun sen bu kız hamile haliyle ayakta bekliyor der dondururdum..ama benim kaynana da nerdee anca onlar 4 sene bana yaptılar altlı üstlüYa valla ne kadar iyi olursa olsun anne gibi olmuyorl iste Kayinvalide. Sen de annende kal kuzum . Çekme bunlari. Daha rahat edersin. Bende tahammül edemiyrm artik kvalidem herkonuyu eltimmin dogacak bebegine getiriyor torunum diye agzini yaya yaya konusuyor sinir oluyrm. Surat yapiyrm anlasin diye. Dun once biseyler dedi sonra hemen lafi degistirdi dogacak da gorucez sanki diye. Uzaktalar ya.Guya ben cocugum beni kandiriyor.
Eskiden severwk giderdim. Simdi ayaklarım geri geri. Gitmek istemiyrm. Ama olmuyor iste. Uzuluyrz
Valla özlettin kendini canım.kızlar selam nasılsınız kusura bakmayın heralde 1 haftayı geçmiştir nete giremedim sahilimzde yol çalışması var ve biz işimizi tam yaparız yaaa bir türlü bunu öğrenemedik maalesef yollar kazılırken sen kepçe gel bizim telefon kablosunu kopar ve bugüne kadar yapılmadı bu yüzden de netimizde kesikti ben telefon üstüne teefon telekoma anca bugün gelip yaptılar neyse artık oldu çok şükür eeeee bakalım bende herşey sırt larım tutuldu sanırım sırt ağrımdan başka şikayetim yok hamişler hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır geçmişe daha bakamadım umarım diğer arkadaşlar dan da güzel haberler vardır kendinize çokkkk çokkk iyi bakın hepinizi çok özlemişim
sağol nazlıcım, demiştim aslında sana dondurulmuşlarla denicez diye ama zamanı belli değildi. neyse işte öyleyken böyle :) allahım sana ve herkese nasip etsin inşallah. bana da sağlıklı devam etmeyi nasip etsin.cnmm nasıl sevindim uzun zaman oldu yazmadın 2.yi yapmadınız sanıyodum hayırlısıyla sag salim kucagına al inşallah öpüyorum seni
bizde seni özledikkk selammkızlar selam nasılsınız kusura bakmayın heralde 1 haftayı geçmiştir nete giremedim sahilimzde yol çalışması var ve biz işimizi tam yaparız yaaa bir türlü bunu öğrenemedik maalesef yollar kazılırken sen kepçe gel bizim telefon kablosunu kopar ve bugüne kadar yapılmadı bu yüzden de netimizde kesikti ben telefon üstüne teefon telekoma anca bugün gelip yaptılar neyse artık oldu çok şükür eeeee bakalım bende herşey sırt larım tutuldu sanırım sırt ağrımdan başka şikayetim yok hamişler hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır geçmişe daha bakamadım umarım diğer arkadaşlar dan da güzel haberler vardır kendinize çokkkk çokkk iyi bakın hepinizi çok özlemişim
Üzülme arkadaşım vardır bi hayri..zamanı gelmemiş demekki benim gibi olup her seferinde umutların yarim kalmasından sa böyle daha iyi..nerde eksiklik olmuş olabilir daha iyi daha doğrusu ne olmalı onları araştırmak lazim..tedavin nerde olmuştu kaçıncı denemendi..Selam
cumartesi test gunumdu
sonuc ,1 cikti
virgul 1 ilkkez aldim
adet olmadim
Bekliyorum
uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?