Ayetel kursi okuyup yatiymsn o konustugumuz durumlarla ilgili olabilir miGünaydın kızlar çok rüya görüyorum çok huzursuz oluyorum yaa..herkes böyle çok rüya görüyor mu..
Cnm birden karar verdik bizde cuma iğnelere başlıcam diye heryer dolu maşallah 2013 de gelmiştik içmeler tarafındayız geldiğimiz otel çocuk kabul etmiyomuş sessiz sakin kafamızı dinliyoruz malum çocuk olmayınca :)Tüp lu dalış yapın canım mutlaka çok güzel bir şey..neydi acaba 2.gittiğimiz firma çok iyi idi..dalyan â da gitmiştik ben çok beğendim esim beğenmedi büyük gemiyle gidildiği için..bi orda saklıkent kaldığı görmediğim..ayy çok sevindim yaaa..
bende cok goruyorum canim film senaryosu gibi maasalhGünaydın kızlar çok rüya görüyorum çok huzursuz oluyorum yaa..herkes böyle çok rüya görüyor mu..
Okuyorum canım dua ama çok karışık rüya görüyorum..uyuyorum uyanıyorum görüyorum..huzursuz kalkıyorum bu sefer bu aralar gene neseyle uyanamıyorum..çok zor canım hangisi agir basıyorsa senin için onu yap tabiki..benim kayınpeder de demiş öğretmen biri varmış tüp bebek tedavisi olan bizimki anlayışla karşılıyor..ama her yönetici bir olmuyor çok iyi anlıyorum..benim son çalıştığım yerdeki patron mesela bana izin vermişti bende isleri aksamıysam demiştim aşılama olacağım zaman..odadaki çalışan karılar laf ediyordu düşün yani..hergun gidiyormuşum doktora izin alıyormuşum iki günde bir ultrasona gidince çalışanlar neler neler söyledi hic te isimi aksatmadım gittim cumartesi eksik varsa cumartesi çalıştım aksam olduğunda mesaiye kaldım..ama o laflar çalışma sevkimi kırdı..tutmadı zaten bebek bir sonraki ay kendiliğin den hamile kalınca çat diye istifa ettim..1500 tl için kimsenin lafını cekmedim..insanlar fesat ve kıskanç..çünkü maaşları ben yapıyordum..bu kari hergun çocuğunu okula bırakıyor diye kari koca o şirkette çalışıyordu hergun 9 da geliyordu patron keseceksin maaşı diyordu kesiyordum ondan da kendimden de ki rapor bile alabilirdim..sen psikolojik olarak ta kendini en iyi nasıl hissedeceksen onu yap önümüzde uzun bir omur var namaz kılarsın dua edersin bol bol içini ferah tut..Ayetel kursi okuyup yatiymsn o konustugumuz durumlarla ilgili olabilir mi
Bgn adet oldum dkontrol hapi bitti bu ayda 2. Yi kullanip adet olunca yeniden tedaviye baslicam ama ramazana denk gelicek naparim bilmiyrm hem orucumu tutmak hem tedavi olmak istiyrm ama sanirim ayni anda olmayacak. Tedavi agir basacak gibi cunku artik beklemeye tahammülum kalmadi. Hemde okul tatilken halledeyim diyorum rapor fln sıkıntı olmasin. Iste boyle bendeki son durum ☺
Cnm bnmde öle denk geliyo üzülüyorum tutamıcam için ama yapacak bişey yok aralıktan beri geldik tam ramazana denk geldiAyetel kursi okuyup yatiymsn o konustugumuz durumlarla ilgili olabilir mi
Bgn adet oldum dkontrol hapi bitti bu ayda 2. Yi kullanip adet olunca yeniden tedaviye baslicam ama ramazana denk gelicek naparim bilmiyrm hem orucumu tutmak hem tedavi olmak istiyrm ama sanirim ayni anda olmayacak. Tedavi agir basacak gibi cunku artik beklemeye tahammülum kalmadi. Hemde okul tatilken halledeyim diyorum rapor fln sıkıntı olmasin. Iste boyle bendeki son durum ☺
Hava nasıl peki sıcak mi oralar ben üşüyorum gene bu aralar herhalde hamilelikten..turistler doldurmuştur..ora si zaten yabancı memleket gibi..biz cook gittik marmarise unv deyken iki kez evlendikten sonra da 2 kez gittik..unv deyken barlarlardan kopuk partilerinden cikmazdik evliyken hepsi geçmiş benden adam yalvardı yaşlılıktan mi ne hic gece dışarı çıkasım o barlar sokağına giresim gelmiyordu..git yanlız yanlız takıl turistlerle diyordum yada daha sakin mekanlarda oturuyorduk..gece yarışı geliyorduk..hakikaten yas geçiyormuş ki normalde ben tepinmeyi göbek atmayı çok severim ama artik geçmiş benden :)))Cnm birden karar verdik bizde cuma iğnelere başlıcam diye heryer dolu maşallah 2013 de gelmiştik içmeler tarafındayız geldiğimiz otel çocuk kabul etmiyomuş sessiz sakin kafamızı dinliyoruz malum çocuk olmayınca :)
Biri bitiyor biri başlıyor yaa..birde çok etkisinde kalirim rüyaların ben..atamiyorum içimden..bende cok goruyorum canim film senaryosu gibi maasalh
sorma canım o rüya dizisi bende de var yetmiyormuş gibi uyanıp tekrar uyuduğumda aynı rüyaya devam ediyorum :)Biri bitiyor biri başlıyor yaa..birde çok etkisinde kalirim rüyaların ben..atamiyorum içimden..
Bilinçaltı mi acaba yaa..sorma canım o rüya dizisi bende de var yetmiyormuş gibi uyanıp tekrar uyuduğumda aynı rüyaya devam ediyorum :)
yok canım ya bende her gece ne rüyalar görüyorum hamile kaldığımdan beri,rüyasız geçen gecem yok...Bilinçaltı mi acaba yaa..
Ama eski sevgililerimi görüyorum kuzum yaa..bu sefer huzursuz oluyorum çok fena..yok canım ya bende her gece ne rüyalar görüyorum hamile kaldığımdan beri,rüyasız geçen gecem yok...
film gibi hepsi...
Dün daha serindi bugün sıcak bizde apar topar ayarladıgımız için korktuk yağışlı diye ama çok şülür yok yagmur burda..evet türkleri parmakla sayabilirim turist çok fazla aynen cnm valla bende öle zaten amaç kafa dinlemek kaç olduHava nasıl peki sıcak mi oralar ben üşüyorum gene bu aralar herhalde hamilelikten..turistler doldurmuştur..ora si zaten yabancı memleket gibi..biz cook gittik marmarise unv deyken iki kez evlendikten sonra da 2 kez gittik..unv deyken barlarlardan kopuk partilerinden cikmazdik evliyken hepsi geçmiş benden adam yalvardı yaşlılıktan mi ne hic gece dışarı çıkasım o barlar sokağına giresim gelmiyordu..git yanlız yanlız takıl turistlerle diyordum yada daha sakin mekanlarda oturuyorduk..gece yarışı geliyorduk..hakikaten yas geçiyormuş ki normalde ben tepinmeyi göbek atmayı çok severim ama artik geçmiş benden :)))
Dinlen canım bol bol burdakileri merak etme bakın siz tatilinize kari koca keyfinize..gelince anlatırsiniz olan bitenleri..bol bol oksijen depola güzel güzel beslen tedavide yardımcı olcak bunlar sana..bol bol moral depola..geçen sene de ev taşıma derdi kardeşimin düğünü bir turlu tatil yapamamıştık bir çandarlı ya babanenin yanina yazlığa 3 günlüğüne gitmistik..bu sene de gidemem seneye artik anca yurtdışı filan paklar beni diyom adama..heee diyor :))))Dün daha serindi bugün sıcak bizde apar topar ayarladıgımız için korktuk yağışlı diye ama çok şülür yok yagmur burda..evet türkleri parmakla sayabilirim turist çok fazla aynen cnm valla bende öle zaten amaç kafa dinlemek kaç oldu
Tur elemanı arıyo program var katılırmısınız diye ama yok iyi böyle sen nasılsın varmı sıkıntın ?
kuzum kaç gündür giremiyorum. bi stresyaptım kendime ağlıyorum sürekli.. sevmiyorum bn böyle havaları canım perşembe gitçem kontrole. daha gitmedim hiç çarşamba söylerim. arı sütü ve bal tarçın çörekotu yapıyorum. bal tarçın çörekotu günde kere miydi?Bugün anneme geldim canım..sabah yıktım ortalığı..eşimin babanesi yazlığa gitcekti bugün uzak diye esim kardeşine söyledi götürsün diye..kaynanamdaydık domuzcuk ta geldi..sabah kahvaltı yaptık sonra onlar babaneleri yazlığa götürdü..ben dedim benim herife bak adam gidelim biz ben gormek istemiyorum sinirlerim bozuluyor.ukala ukala konuşmalar kendini bisi zannetme birde bana bir afra tafra..yok dedi gitmiycez kaçmış gibi olmasın ben laf ettirmem dedi.babane 3.katta oturuyor kaynanam 4 te..indim gene aşağıya baba ne yasli öpeyim ellerini dedim apartmanda..4 kat inmektense 1 kat ineyim dedim..neyse hanim geldi yukardan dondu gotunu bana kaynanamla muhabet ediyor apartmanda öpüştü koklasti vedalaştı indi gitti bilmem ne karisi...ben başla ağlama krizine girdim. Bir daha o burdayken ben gelmiyorum sakin çağırma dedim kaynanama bak gördün yaptığını dedim..ben onu benim akrabam diye görmüyorum eşimin kardeşinin karısı diye saygı duyuyorum sadece o kadar dedim..çıkartın başınıza simartin dedim..sonra aşağıdan esim kayınpeder küçük kardeşi geldi duydular tabi..sen niye stres yapıyon muhabbeti..ben insanım dedim allahın selamını esirgemem sokaktaki insandan dedim..yaa aklıma gelmiyor daha neler neler..bi gün sinirime hakim olamiycam daha farklı şeyler olcak dedim..ağladım sinirlerim boşaldı iste..sen naptın tedavin nasıl kaç tane yumoş oldu..nasıl gelişmeler sen anlat kuzum
İğnelerle gun aşırı içtim bal tarçın..yada cay kaşığı ile hergun iç..düzenli şekilde iğne vurulurken içmedim bir önceki ay düzenli kullanmıştım..yumurtalıkların gelişimine göre ayarladım birazda..gelişim iyi ise bir gün iç bir gun içme ben öyle yaptım birden büyümesinler diye..bende ağlıyorum canım hic farkim yok burcumuzdan dan galiba..2 gündür sinirlerim tavan da..eşime de söylenince gitmiş temin babasını aramış..o kızla konuşun yeter artık diye..elti yaptı pazar günü yapcağını..demekki biz çok hassasız sende iyi değilsin..retro var galiba gezegenlerde bitsin artık retrolar yaa..kuzum kaç gündür giremiyorum. bi stresyaptım kendime ağlıyorum sürekli.. sevmiyorum bn böyle havaları canım perşembe gitçem kontrole. daha gitmedim hiç çarşamba söylerim. arı sütü ve bal tarçın çörekotu yapıyorum. bal tarçın çörekotu günde kere miydi?
ne var bilmiyorum ama bu ara böyle biri baksa ağlıyorum. o kadar takılmayacak şeylere ağlıyorum:)) eşim yeter artık diyo. bir de menopoza girmiş gibi sürekli ter basıyo. ya ben zaten çok ateşliyim ne olacak böyle bilmiyorum... ateşim 37 di :)) şimdi 39 larda...İğnelerle gun aşırı içtim bal tarçın..yada cay kaşığı ile hergun iç..düzenli şekilde iğne vurulurken içmedim bir önceki ay düzenli kullanmıştım..yumurtalıkların gelişimine göre ayarladım birazda..gelişim iyi ise bir gün iç bir gun içme ben öyle yaptım birden büyümesinler diye..bende ağlıyorum canım hic farkim yok burcumuzdan dan galiba..2 gündür sinirlerim tavan da..eşime de söylenince gitmiş temin babasını aramış..o kızla konuşun yeter artık diye..elti yaptı pazar günü yapcağını..demekki biz çok hassasız sende iyi değilsin..retro var galiba gezegenlerde bitsin artık retrolar yaa..
İğne ne vuruluyon bende öyle olmuştum hormonlardan yaa..catliyordum resmen nasıl içli içli ağlıyordum..esim sonra noluyor sana ne var ağlanacak bunda deyince hormonlardan galiba alt üst oldum dedim..o zaman oda hak verdi kapadı çenesini..doktora ateşini sor ama..etkisi varmı bilmiyorum bana da öyle geliyordu ama ateşim yükselmemişti ölçüyordum bana öyle geliyormuş..korkuyordum yumartlama mi oldu acaba diye..ne var bilmiyorum ama bu ara böyle biri baksa ağlıyorum. o kadar takılmayacak şeylere ağlıyorum:)) eşim yeter artık diyo. bir de menopoza girmiş gibi sürekli ter basıyo. ya ben zaten çok ateşliyim ne olacak böyle bilmiyorum... ateşim 37 di :)) şimdi 39 larda...
Bi yerde okumuştum galiba ari sutu nin bir yan etkisi dikkatimi çekmişti pıhtılaşma ile ilgili olabilir o onu bir araştır ben içmedim sonra o yüzden ama neye yan etkisi vardı hatırlayamadım bak simdi..kızçelerim hepinizi çok özledim:)))) ben daha iğneleri vuruluyorum. perşembe günü ilk kontrolüm.. bakalım. arısüütü ve ba,tarçın çörekotu yapıyorum. bakalım...
Hayirlisi.. kuzum ari sutunun etkisi cokmus. Olumsuz yonunu hic okumadim. Hatta ing. Ceviri vardi onunla ilgili makalede mutlaka igne vurulurken icin yaziyordu.. o yuzden iciyorum. Canim ya ben hep atesliydim:)))) kisin bile cok usumem:)) igneler cok sicak bastiriyo. Esim genelde anlayisli.. ama oturma odasinda uyuyo. Sonra geliyo yataga:) buna bile agliyorum. Sinir oldummm.Bi yerde okumuştum galiba ari sutu nin bir yan etkisi dikkatimi çekmişti pıhtılaşma ile ilgili olabilir o onu bir araştır ben içmedim sonra o yüzden ama neye yan etkisi vardı hatırlayamadım bak simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?