İlgisiz geliyor sana..adam halbuki yorgunluktan uyuya kalıyor odada..kan sulandırıcı kullananlar doktoruna danışsın diyor bir yerde..Hayirlisi.. kuzum ari sutunun etkisi cokmus. Olumsuz yonunu hic okumadim. Hatta ing. Ceviri vardi onunla ilgili makalede mutlaka igne vurulurken icin yaziyordu.. o yuzden iciyorum. Canim ya ben hep atesliydim:)))) kisin bile cok usumem:)) igneler cok sicak bastiriyo. Esim genelde anlayisli.. ama oturma odasinda uyuyo. Sonra geliyo yataga:) buna bile agliyorum. Sinir oldummm.
Kan sulandirici da iciyorum:) 2 gun once birakcam degilmi yumurta toplamadan?İlgisiz geliyor sana..adam halbuki yorgunluktan uyuya kalıyor odada..kan sulandırıcı kullananlar doktoruna danışsın diyor bir yerde..
Evet soruyorlar zaten ben 2 gün önce bırakmıştım..sen genede sor onlara onlar unutuyor..onlar bana söylemedi yumurta toplama da sordular kan sulandırıcı kullaniyormuydun en son ne zaman içtin hangi tarihte diye..her doktorun bıraktirma suresi de farklı olabilir..en son cumartesi aksam içtim salı sabah transfer oldu..çünkü hapın etkisi daha geç başlarmış daha geç vücuttan atılırmış..İğne anında etki gösterirmiş..anında da etkisi bitermiş...Kan sulandirici da iciyorum:) 2 gun once birakcam degilmi yumurta toplamadan?
Ay canim o kadar heyecan var ki sanki ilk kez yaptiriyorum. Hayirlisi canim ya. Sen ne zaman kontrole gideceksin? Gecti mi lekelenme?Evet soruyorlar zaten ben 2 gün önce bırakmıştım..sen genede sor onlara onlar unutuyor..onlar bana söylemedi yumurta toplama da sordular kan sulandırıcı kullaniyormuydun en son ne zaman içtin hangi tarihte diye..her doktorun bıraktirma suresi de farklı olabilir..en son cumartesi aksam içtim salı sabah transfer oldu..çünkü hapın etkisi daha geç başlarmış daha geç vücuttan atılırmış..İğne anında etki gösterirmiş..anında da etkisi bitermiş...
Yatıyorum iste sıkıntı yok..gerçi dun sağlık ocagina yürüyerek gittik yürüyerek geldik annemle..bir şey olurmu diye tedirgindim ama olması çok şükür..belli olmuyor herhalde yaa..yarin perinatolog â git cem bakalım..heyecan çok güzel bir duygu yaa..ben artik heyecandan çok korku yaşıyorum vesvese yaşıyorum..inşallah geçer bir an once..Ay canim o kadar heyecan var ki sanki ilk kez yaptiriyorum. Hayirlisi canim ya. Sen ne zaman kontrole gideceksin? Gecti mi lekelenme?
Ben igneyle kullandim ari sütün.pkos da var e2 tavan yapti tedavim iptal oldu. Ben ona yordum hep oncelinde oncekinde olmamisti. Bi dikkat et bakalimHayirlisi.. kuzum ari sutunun etkisi cokmus. Olumsuz yonunu hic okumadim. Hatta ing. Ceviri vardi onunla ilgili makalede mutlaka igne vurulurken icin yaziyordu.. o yuzden iciyorum. Canim ya ben hep atesliydim:)))) kisin bile cok usumem:)) igneler cok sicak bastiriyo. Esim genelde anlayisli.. ama oturma odasinda uyuyo. Sonra geliyo yataga:) buna bile agliyorum. Sinir oldummm.
canım rüyaları görmek elimizde değilki rüya bu sıkma canını.Bende uzun süredir görmediğim arkadaşlarımı görüyorum,ölmüş babamı görüyorum sürekli....Hayrolsun diyorum....Ama eski sevgililerimi görüyorum kuzum yaa..bu sefer huzursuz oluyorum çok fena..
Canım hemen telaşa kapılma belli bir süreden sonra göğüslerdeki hassasiyette kasık bel ağrısıda gidiyor.Kasık ağrısı bundan sonra ayda bir iki gün olabilir ama özellikle adet dönemleri zamanı...Allahın izniyle bebişinin bişeyi yok kendinide onuda huzursuz etme.arkadaşlar selam
ya bu bebek işi gerçekten bizi delirtecek galiba, sağlıkla hepimizin hamileliği ve bebeği nasip olur inşallah. benim de mem dolgunluğu, kasık ve bel ağrısı vardı ama 3 gündür hiçbi belirti yok, kasık ağrısından bel ağrısından meme hassasiyetinden eser kalmadı ve çok tedirginim bebeğime bişey oldu diye, allah aşkına bilen varsa bişey yazsın, deliricem yoksaaa
amin canım inşallah öyledir. allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza nasip etsin . tüp bebek transfer oluyo tuttumu tutmadımı telaşı, tutunca hcg hormonu artacakmı telaşı, artınca kese telaşı, kese olunca kalp atışı telaşı, tarama testi telaşı .... inşallah allahım bize bağışlar bebeklerimizi....Canım hemen telaşa kapılma belli bir süreden sonra göğüslerdeki hassasiyette kasık bel ağrısıda gidiyor.Kasık ağrısı bundan sonra ayda bir iki gün olabilir ama özellikle adet dönemleri zamanı...Allahın izniyle bebişinin bişeyi yok kendinide onuda huzursuz etme.
ahhh ahhhh canım inan hiç bitmicek o telaşın.Ben hala aynıyım her dr. kontrolünü yüreğim ağzımda gidiyorum.Keseyi kalp atışını duysam rahatlıcam dedim.Sonra 3 ay riskli o geçse rahatlıcam dedim.Sonra tarama testleri başladı 2 li 3lü.Sonra detaylı ultrason şimdi şeker testi var. .İnan bence 9 ay sürecek bu durum...Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin.İsteyen herkese nasip etsin....amin canım inşallah öyledir. allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza nasip etsin . tüp bebek transfer oluyo tuttumu tutmadımı telaşı, tutunca hcg hormonu artacakmı telaşı, artınca kese telaşı, kese olunca kalp atışı telaşı, tarama testi telaşı .... inşallah allahım bize bağışlar bebeklerimizi....
yanlış mı gördüm kız mı dedin. Maaşallah sağlıklıca oldunlarda inşallah oynak moynakBenim kiz 4.5 cm olmuş..çok oynak olcak valla..hic kolu bacağı durmadi yaa kıpır kıpır...
Bence hemen en yakın bi yere ( kafın doğ. Polk. Olan ) bi yerlere git. Panik yapma yatış verirler istirahate alırlar muhtemelen seniÇok fena kanamam başladı 3.5 ta doktora git cem kıpkırmızı birden boşaldı kaybediyorum galiba bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?