- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canim nasıl oldun dualarim seninle ve yavrunlaÇok fena kanamam başladı 3.5 ta doktora git cem kıpkırmızı birden boşaldı kaybediyorum galiba bebeğimi
Allah korusun inşallah bişey olmaz ,naptın canım ???Çok fena kanamam başladı 3.5 ta doktora git cem kıpkırmızı birden boşaldı kaybediyorum galiba bebeğimi
Çok sevindim kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah..Kizlarrrr.. bu gun gittim doktora. Yumurtalar 15 mm olmus pazartesi toplama islemi yapilacak.
Hadi hayırlısı inşallahKizlarrrr.. bu gun gittim doktora. Yumurtalar 15 mm olmus pazartesi toplama islemi yapilacak.
Geçmiş olsun tatlım. Yat sakın kalkma hadi iyi istirahatlerEvet buca kadın doğum hastanesindeyim
hadi hayirlisi inslhKizlarrrr.. bu gun gittim doktora. Yumurtalar 15 mm olmus pazartesi toplama islemi yapilacak.
Yat dinlen iyi yapmissin hastaneye gitmekle igne fln yaparlar belki.kendine ve bebeg8ne dikkat et kuzumKendi doktoruma kalsa bir problem yok olabilir kanama..ama çok aşırı kıpkırmızı geldi..parca parca geliyor du temin de adet sokuluyor gibi resmen..
Oh hadi bakalim guzel haberler gelecek inş. Senin dr un kimdi ya unutyrm bnKizlarrrr.. bu gun gittim doktora. Yumurtalar 15 mm olmus pazartesi toplama islemi yapilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?