İğne serum yapcak lar artik..Yat dinlen iyi yapmissin hastaneye gitmekle igne fln yaparlar belki.kendine ve bebeg8ne dikkat et kuzum
Kiyamam ben sana.. kuzum biseye ihtiyacin olunca hic cekinme hemen yaparim... kiyamam sana yat dinlennn.İğne serum yapcak lar artik..
Yatıyorum kuzu geldiğimden beri serum daha bitmedi kaclik yazdıysa doktor..İğne de yazmıştı ama o ne zaman olcak bilmiyorum..hastaneye gelince insan çeşit çeşit insan görüyor valla..bebeğim kıpır kıpır di gene bugün ama gece karnım çok ağrıdı sağ kasıgim da uyandım kaç kez uykudan kanamadan mis demekki..doktorumu da değiştircem artik..bu kadar large olmaya gerek yok..ic çamaşır batmış pijamaya rengi çıkmış..daha ne kadar fazla kanamam gelmesi lazım anlamadım kıpkırmızı taze kan..aksam ustu de adet sökülmesi gibi olunca söyledim eşime tedirgin olmaktansa..sagolasin kuzum yaa..Çok tesekkur ederim..allah razi olsun..sen keyfine bak tedavini ol yeter bana..Kiyamam ben sana.. kuzum biseye ihtiyacin olunca hic cekinme hemen yaparim... kiyamam sana yat dinlennn.
Kuzum hangi evde kaldığım belli olsa :))Cok merak ettim. Evini bilsem gitcem vallaha..
Dualarimiz seninle ve bebeginle canım Rabbim yardımcınız olsun içini ferah tut bugünlerde geçecek....Canlarım desteğiniz için çok tesekkur ederim cevap yazamadiklarim olduysa kusura bakmayın..
Dualarimiz seninle ve bebeginle canım Rabbim yardımcınız olsun içini ferah tut bugünlerde geçecek....
Tesekkur ederim canım..amin inşallah..Dualarimiz seninle ve bebeginle canım Rabbim yardımcınız olsun içini ferah tut bugünlerde geçecek....
Kuum ben dr degiştirdim. Kaan bozkurta gidiyorumOh hadi bakalim guzel haberler gelecek inş. Senin dr un kimdi ya unutyrm bn
Siz de iyi olun.. Canım benim. Sakın takma kafana. Üzme hiç onu. Yat dinlen. Hiç kalkma.Yatıyorum kuzu geldiğimden beri serum daha bitmedi kaclik yazdıysa doktor..İğne de yazmıştı ama o ne zaman olcak bilmiyorum..hastaneye gelince insan çeşit çeşit insan görüyor valla..bebeğim kıpır kıpır di gene bugün ama gece karnım çok ağrıdı sağ kasıgim da uyandım kaç kez uykudan kanamadan mis demekki..doktorumu da değiştircem artik..bu kadar large olmaya gerek yok..ic çamaşır batmış pijamaya rengi çıkmış..daha ne kadar fazla kanamam gelmesi lazım anlamadım kıpkırmızı taze kan..aksam ustu de adet sökülmesi gibi olunca söyledim eşime tedirgin olmaktansa..sagolasin kuzum yaa..Çok tesekkur ederim..allah razi olsun..sen keyfine bak tedavini ol yeter bana..
Burdaki de düşük tehlikesi diyor..ben yokum imza karşılığı çıkabilirsin dedi..buca tip takı doktorumu aradım..oda düşük tehlikesi diyor ben de haftasonu çalışmadığım için ilgilenemem dedi..ister bizim hastanede ister orda yat dedi..ama fazla hareket etmemen daha iyi dedi..napayım ben simdi..burası tam kafa siyirtmalik kimse buraya düşmesin kuzum..ilaç filan veriyorlar ama hastane iyi değil..temizlik berbat..tv yok buzdolabı yok..yemeklik birşey alıp yiyemiyorsun..iğne faydasız diyor burdaki doktorda..iğnenin etkisi yokmuş..Siz de iyi olun.. Canım benim. Sakın takma kafana. Üzme hiç onu. Yat dinlen. Hiç kalkma.
geçmiş olsun canım.Tek çare dinlenmek ve kalkmamak daha yeni bir arkadaşım yaşadı şakır şakır kan gelirken gitti doktoruna 11-12 haftasındaydı 1 ay hiç kalkmadı iğneler fitiller çok şükür şimdi 5,5 aylık bebeği.Seninkide nazlı inatçı olcak annesi, seninkide büyücek kocaman olcak.Sen sonra seni nasıl korkuttuğunu anlatıcaksın ona Allah'ın izniyle.Yatıyorum kuzu geldiğimden beri serum daha bitmedi kaclik yazdıysa doktor..İğne de yazmıştı ama o ne zaman olcak bilmiyorum..hastaneye gelince insan çeşit çeşit insan görüyor valla..bebeğim kıpır kıpır di gene bugün ama gece karnım çok ağrıdı sağ kasıgim da uyandım kaç kez uykudan kanamadan mis demekki..doktorumu da değiştircem artik..bu kadar large olmaya gerek yok..ic çamaşır batmış pijamaya rengi çıkmış..daha ne kadar fazla kanamam gelmesi lazım anlamadım kıpkırmızı taze kan..aksam ustu de adet sökülmesi gibi olunca söyledim eşime tedirgin olmaktansa..sagolasin kuzum yaa..Çok tesekkur ederim..allah razi olsun..sen keyfine bak tedavini ol yeter bana..
acaba çınarlıyamı gitsen hastaneye.O iğnelerden bende çok yedim kanama alanım vardı benimde .40 gün yattım.3 ayrı doktora gittim prof. dahil hemen iğne vurdurdular banada, bahsettiğim arkadaşımada.Burdaki de düşük tehlikesi diyor..ben yokum imza karşılığı çıkabilirsin dedi..buca tip takı doktorumu aradım..oda düşük tehlikesi diyor ben de haftasonu çalışmadığım için ilgilenemem dedi..ister bizim hastanede ister orda yat dedi..ama fazla hareket etmemen daha iyi dedi..napayım ben simdi..burası tam kafa siyirtmalik kimse buraya düşmesin kuzum..ilaç filan veriyorlar ama hastane iyi değil..temizlik berbat..tv yok buzdolabı yok..yemeklik birşey alıp yiyemiyorsun..iğne faydasız diyor burdaki doktorda..iğnenin etkisi yokmuş..
Benim de anlamadığım perinatolog iğne durdurmaz gerek yok diyor..burdaki kadın doktorda öyle dedi..serum verdi gece sadece..buca tıp taki hocada serum olabilir dedi..çok sinirlerim bozuk.acaba çınarlıyamı gitsen hastaneye.O iğnelerden bende çok yedim kanama alanım vardı benimde .40 gün yattım.3 ayrı doktora gittim prof. dahil hemen iğne vurdurdular banada, bahsettiğim arkadaşımada.
40 gün hastanedemi yattım canımacaba çınarlıyamı gitsen hastaneye.O iğnelerden bende çok yedim kanama alanım vardı benimde .40 gün yattım.3 ayrı doktora gittim prof. dahil hemen iğne vurdurdular banada, bahsettiğim arkadaşımada.
yok canım evde yattım fitil kullandım iğneleri yaptırdım çıkıp polikliniğe onun dışında yattım hep.40 gün hastanedemi yattım canım
Bunlar serum veriyor direk burda..doktor çıkış vermemiş bana.anca yarin diyorlar..bugün daha tedavi devam misyok canım evde yattım fitil kullandım iğneleri yaptırdım çıkıp polikliniğe onun dışında yattım hep.
yat ozaman canım orda fazlada hareket etme ...Bunlar serum veriyor direk burda..doktor çıkış vermemiş bana.anca yarin diyorlar..bugün daha tedavi devam mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?