Sinirlerim çok bozuk ama ağlıyorum elimde değil..yat ozaman canım orda fazlada hareket etme ...
Çok çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyunca ben bile çok üzüldüm seni tahmin edemiyorum bile allah şifa versin bol bol dua et canım yer gök duayla demişler allah dualarimizi kabul etsin sana ve bu yolda çaba sarfeden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin ınşallah.Sinirlerim çok bozuk ama ağlıyorum elimde değil..
Tesekkur ederim canım..amin cümlemize..Çok çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyunca ben bile çok üzüldüm seni tahmin edemiyorum bile allah şifa versin bol bol dua et canım yer gök duayla demişler allah dualarimizi kabul etsin sana ve bu yolda çaba sarfeden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin ınşallah.
:)))selam kızlar nasılsınız bakayım ben çıldırmak üzereyim telekomla neredeyse arkaraba olucam yine kablomuz koptu ve ben nete giremedim bu sabah yaptılar ama bu yol çalışması bitmediği sürece biz bu sıkıntılardan kurtulamayacağız
O bebegin ne kadar zorluklarla oldugunu ne kadar bekledigini ne acilar ne gozyaslari doktugunu hepimiz biliyrz o yuzden dikkat et. Hastanede yat yrn diyorlarsa yrn cik. Arkadasin dedigi gibi cinarliya gidebilirsin. Ama lutfen artik aglama moralini bozma. Bebegine dikkat et . Bol bol dua et bende edicem sana allahim bebegini kucagina almayi nasip etsinSinirlerim çok bozuk ama ağlıyorum elimde değil..
Dun çok yoğun kanamam geldi kendi doktoruma kalsa birşey yok..yat dinlen..artıp artmadığı na bak dedi..aksam parca parca da gelince doğum hastanesinin aciline geldik onlarda yatış verdi düşük tehlikesi diyor
Sagolasin canım benim..allah razi olsun..tez zamanda kucağına bebeğini sende alırsın inşallah..O bebegin ne kadar zorluklarla oldugunu ne kadar bekledigini ne acilar ne gozyaslari doktugunu hepimiz biliyrz o yuzden dikkat et. Hastanede yat yrn diyorlarsa yrn cik. Arkadasin dedigi gibi cinarliya gidebilirsin. Ama lutfen artik aglama moralini bozma. Bebegine dikkat et . Bol bol dua et bende edicem sana allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin
canım kıyamam umarım bir an önce kanaman durur ve çıkarsınız hastaneden sen ve bebişin sağlıkla çok zor bir durum yazdıklarını şimdi okudum sabır bu günlerde geçicek inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın ...Dun çok yoğun kanamam geldi kendi doktoruma kalsa birşey yok..yat dinlen..artıp artmadığı na bak dedi..aksam parca parca da gelince doğum hastanesinin aciline geldik onlarda yatış verdi düşük tehlikesi diyor
Hastane de hergun ultrasonda bakmıyorlar da bugün gene 2 serum verdiler. Doktor da yokmuş salıya kadar hergun ayni serumdan vereceklermiş..Benim zaten karaciğer enzimleri firliyor..kanamam yokken doktor gelcek diye niye her gün serum yiyeyim..karaciğerini yorayım dedim..attım imzayı çıktım eve..buca tipa da gittim bebeğine gördük geldik içim rahat..simdi evde dinlencemO bebegin ne kadar zorluklarla oldugunu ne kadar bekledigini ne acilar ne gozyaslari doktugunu hepimiz biliyrz o yuzden dikkat et. Hastanede yat yrn diyorlarsa yrn cik. Arkadasin dedigi gibi cinarliya gidebilirsin. Ama lutfen artik aglama moralini bozma. Bebegine dikkat et . Bol bol dua et bende edicem sana allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin
İnşallah hepimiz alacağız canımcanım kıyamam umarım bir an önce kanaman durur ve çıkarsınız hastaneden sen ve bebişin sağlıkla çok zor bir durum yazdıklarını şimdi okudum sabır bu günlerde geçicek inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın ...
Ne kadar oldu kanaması canım..benim aksam ustu sanki adet gibi parçalı geldi korktum bende..evde mi yatcak iğne filan verdi mi peki..selamlar kizlar
K kaderim35 canim icini ferah tut insallah hayirlisiyla geccek buu gunlerde
benm kardesiminda bgn ilk defa kanamasi olduhemen dr gittik dr yatis verdi bizede kipirdamadan yatsin dedi bebegimiz iyiymis kalp atislarini duyduk sükürler olsun insallah geccek bu gunlerde hayirlisiyla atlatiriz Rabbim hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallah
Iyi yapmissin bebek iyiyse sorun yok iyice dinlen canim bizde kocişle ozdereye geldik yine pazar donucezHastane de hergun ultrasonda bakmıyorlar da bugün gene 2 serum verdiler. Doktor da yokmuş salıya kadar hergun ayni serumdan vereceklermiş..Benim zaten karaciğer enzimleri firliyor..kanamam yokken doktor gelcek diye niye her gün serum yiyeyim..karaciğerini yorayım dedim..attım imzayı çıktım eve..buca tipa da gittim bebeğine gördük geldik içim rahat..simdi evde dinlencem
Yaaaaa..allah içine sindirsin canım yaaa..çok kıskandım deeerrmisim :)))Iyi yapmissin bebek iyiyse sorun yok iyice dinlen canim bizde kocişle ozdereye geldik yine pazar donucez
Sen evde yat kuzum.. hic bir yere kipirdama.. ilaclar bitti. Bir tek catlatma ivnesi var. Yarina. Ama gobegim mosmorYaaaaa..allah içine sindirsin canım yaaa..çok kıskandım deeerrmisim :)))
cnm şimdi girdim foruma nasıl korktum yazını görünce nasılsın iyimisinEvet buca kadın doğum hastanesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?