Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Sinirlerim çok bozuk ama ağlıyorum elimde değil..
Çok çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyunca ben bile çok üzüldüm seni tahmin edemiyorum bile allah şifa versin bol bol dua et canım yer gök duayla demişler allah dualarimizi kabul etsin sana ve bu yolda çaba sarfeden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin ınşallah.

Tesekkur ederim canım..amin cümlemize..

selam kızlar nasılsınız bakayım ben çıldırmak üzereyim telekomla neredeyse arkaraba olucam yine kablomuz koptu ve ben nete giremedim bu sabah yaptılar ama bu yol çalışması bitmediği sürece biz bu sıkıntılardan kurtulamayacağız

:)))

Sinirlerim çok bozuk ama ağlıyorum elimde değil..
O bebegin ne kadar zorluklarla oldugunu ne kadar bekledigini ne acilar ne gozyaslari doktugunu hepimiz biliyrz o yuzden dikkat et. Hastanede yat yrn diyorlarsa yrn cik. Arkadasin dedigi gibi cinarliya gidebilirsin. Ama lutfen artik aglama moralini bozma. Bebegine dikkat et . Bol bol dua et bende edicem sana allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin

K kaderim35 canım hayırdır neyin var daha geçmişi okuyamadım umarım önemli bişey yoktur
Dun çok yoğun kanamam geldi kendi doktoruma kalsa birşey yok..yat dinlen..artıp artmadığı na bak dedi..aksam parca parca da gelince doğum hastanesinin aciline geldik onlarda yatış verdi düşük tehlikesi diyor

Sagolasin canım benim..allah razi olsun..tez zamanda kucağına bebeğini sende alırsın inşallah..

Dun çok yoğun kanamam geldi kendi doktoruma kalsa birşey yok..yat dinlen..artıp artmadığı na bak dedi..aksam parca parca da gelince doğum hastanesinin aciline geldik onlarda yatış verdi düşük tehlikesi diyor
canım kıyamam umarım bir an önce kanaman durur ve çıkarsınız hastaneden sen ve bebişin sağlıkla çok zor bir durum yazdıklarını şimdi okudum sabır bu günlerde geçicek inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın ...

selamlar kizlar
K kaderim35 canim icini ferah tut insallah hayirlisiyla geccek buu gunlerde

benm kardesiminda bgn ilk defa kanamasi oldu hemen dr gittik dr yatis verdi bizede kipirdamadan yatsin dedi bebegimiz iyiymis kalp atislarini duyduk sükürler olsun insallah geccek bu gunlerde hayirlisiyla atlatiriz Rabbim hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallah

Hastane de hergun ultrasonda bakmıyorlar da bugün gene 2 serum verdiler. Doktor da yokmuş salıya kadar hergun ayni serumdan vereceklermiş..Benim zaten karaciğer enzimleri firliyor..kanamam yokken doktor gelcek diye niye her gün serum yiyeyim..karaciğerini yorayım dedim..attım imzayı çıktım eve..buca tipa da gittim bebeğine gördük geldik içim rahat..simdi evde dinlencem

İnşallah hepimiz alacağız canım

Ne kadar oldu kanaması canım..benim aksam ustu sanki adet gibi parçalı geldi korktum bende..evde mi yatcak iğne filan verdi mi peki..

Iyi yapmissin bebek iyiyse sorun yok iyice dinlen canim bizde kocişle ozdereye geldik yine pazar donucez

Yaaaaa..allah içine sindirsin canım yaaa..çok kıskandım deeerrmisim :)))
Sen evde yat kuzum.. hic bir yere kipirdama.. ilaclar bitti. Bir tek catlatma ivnesi var. Yarina. Ama gobegim mosmor ya kizlar ben feci kilo aldim. Ne olacak bu kilolar? Bu yax denize de giremem bikiniyle. Beni hasemo paklar:))

K kaderim35 kuzum aglamak yok. Uzme bosu bosuna. Allahin izniyle hic bisey olmayacak bebise.. dualarimdasin canim. Koy elini karnina konus, dua et. Duyuyor hissediyor seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…