hangi ilaçları kullandın cnm kaç gün sürdüSen evde yat kuzum.. hic bir yere kipirdama.. ilaclar bitti. Bir tek catlatma ivnesi var. Yarina. Ama gobegim mosmorya kizlar ben feci kilo aldim. Ne olacak bu kilolar? Bu yax denize de giremem bikiniyle. Beni hasemo paklar:))
Femara kullandim. 3 tane g ile basliyan bi igne, memorial ve f ile baslayan bi igne ( ikisini karistirdim) cetrotide( catlama onleyici) 11 gun kullandim canim.hangi ilaçları kullandın cnm kaç gün sürdü
Sana neler yazdi. Hayirlisi olsun canim. Gec olsun guc olmasin.. sonu guzel olsunnn...kızçeler doktora gittim bugün ilaçlarımı aldım yarın itibariyle başlıyorum artık çok şükür... 6 ay oldu tedaviye başlayalı beklemekten yoruldumhangi iğneleri kullandınız çok fazla geldi bu kez bana gözüm korktu vallahi
Sana neler yazdi. Hayirlisi olsun canim. Gec olsun guc olmasin.. sonu guzel olsunnn...
Sagol canim ins sende seneye bebisinle gelirsin bende tabiki...Yaaaaa..allah içine sindirsin canım yaaa..çok kıskandım deeerrmisim :)))
Bende aynilarini kullandim dozlarda önemli. Orgalutrani e2 seviyn gore catlamasinndiye yaptiracak ikinizede hayirli olsun kizlarorgalutran , gonapeptyl , puregon ,merional , ve çatlatma ovitrelle...yarın puregon ve merionalla başlıyorum sonrasını bilmiyorum artık cnm hepimiz için hayırlısı
Senin kaç gün sürmştü cnmBende aynilarini kullandim dozlarda önemli. Orgalutrani e2 seviyn gore catlamasinndiye yaptiracak ikinizede hayirli olsun kizlar
13 gub kullandim ama bnm ohss olurum diye riskli goruldu e2 yuksekti opu olmadiSenin kaç gün sürmştü cnm
Bende aldım iğnelerle kilo ama olsun napim veririm birşey olmAz ne kilolu kadınlar nasıl giyiniyor çekinmiyorlar..ben bırak denizi korkudan dusa bile giremiyorum.dun çıktım eve geldim iste bir uyumuşum erkenden hastanede uyuyamadim çünkü gece..hafif sulu leke geldi temin istanbuldaki doktor u aradım..anlattım 2 gündür olanlari fitilin yerine iğne verdi ona başlayalım dedi..kanama geçince istanbuldaki doktora gitcem kontrole burdaki doktorlar hiç sorumluluk almayacak galiba..Sen evde yat kuzum.. hic bir yere kipirdama.. ilaclar bitti. Bir tek catlatma ivnesi var. Yarina. Ama gobegim mosmorya kizlar ben feci kilo aldim. Ne olacak bu kilolar? Bu yax denize de giremem bikiniyle. Beni hasemo paklar:))
Yatıyorum gene annemde..sadece wc ye kalkıyorum istanbuldaki doktor progeston un iğnesini verdi..tesekkur ederim kızlar hepiniz aklimdasiniz hepinize dua ediyorum..Sagol canim ins sende seneye bebisinle gelirsin bende tabiki...
Sağol canim
Hayırlısı olsun tedavin canım..İnşallah bu sefer pozitifi sizlerde görceksinizkızçeler doktora gittim bugün ilaçlarımı aldım yarın itibariyle başlıyorum artık çok şükür... 6 ay oldu tedaviye başlayalı beklemekten yoruldumhangi iğneleri kullandınız çok fazla geldi bu kez bana gözüm korktu vallahi
hayirli olsun canim tedavinorgalutran , gonapeptyl , puregon ,merional , ve çatlatma ovitrelle...yarın puregon ve merionalla başlıyorum sonrasını bilmiyorum artık cnm hepimiz için hayırlısı
Hayırlısı olsun tedavin canım..İnşallah bu sefer pozitifi sizlerde görceksiniz
hayirli olsun canim tedavin
sagolun kızlar Allah razı olsunaras35 hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?