Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kaderim35 cnm benim arkadşında çok yogun kanamsı gelmiş hatta bebek öldü diye rapor vermişler düşün şuan 1 yaşını geçti oğlu sakın moralini bozma bol bol dua et cnm bnm

Sen evde yat kuzum.. hic bir yere kipirdama.. ilaclar bitti. Bir tek catlatma ivnesi var. Yarina. Ama gobegim mosmor ya kizlar ben feci kilo aldim. Ne olacak bu kilolar? Bu yax denize de giremem bikiniyle. Beni hasemo paklar:))
hangi ilaçları kullandın cnm kaç gün sürdü

kızçeler doktora gittim bugün ilaçlarımı aldım yarın itibariyle başlıyorum artık çok şükür... 6 ay oldu tedaviye başlayalı beklemekten yoruldum hangi iğneleri kullandınız çok fazla geldi bu kez bana gözüm korktu vallahi

Sana neler yazdi. Hayirlisi olsun canim. Gec olsun guc olmasin.. sonu guzel olsunnn...

orgalutran , gonapeptyl , puregon ,merional , ve çatlatma ovitrelle...yarın puregon ve merionalla başlıyorum sonrasını bilmiyorum artık cnm hepimiz için hayırlısı
Bende aynilarini kullandim dozlarda önemli. Orgalutrani e2 seviyn gore catlamasinndiye yaptiracak ikinizede hayirli olsun kizlar

Sen evde yat kuzum.. hic bir yere kipirdama.. ilaclar bitti. Bir tek catlatma ivnesi var. Yarina. Ama gobegim mosmor ya kizlar ben feci kilo aldim. Ne olacak bu kilolar? Bu yax denize de giremem bikiniyle. Beni hasemo paklar:))
Bende aldım iğnelerle kilo ama olsun napim veririm birşey olmAz ne kilolu kadınlar nasıl giyiniyor çekinmiyorlar..ben bırak denizi korkudan dusa bile giremiyorum.dun çıktım eve geldim iste bir uyumuşum erkenden hastanede uyuyamadim çünkü gece..hafif sulu leke geldi temin istanbuldaki doktor u aradım..anlattım 2 gündür olanlari fitilin yerine iğne verdi ona başlayalım dedi..kanama geçince istanbuldaki doktora gitcem kontrole burdaki doktorlar hiç sorumluluk almayacak galiba..

K kaderim35 kuzum aglamak yok. Uzme bosu bosuna. Allahin izniyle hic bisey olmayacak bebise.. dualarimdasin canim. Koy elini karnina konus, dua et. Duyuyor hissediyor seni...
Sagol canim ins sende seneye bebisinle gelirsin bende tabiki...
Yatıyorum gene annemde..sadece wc ye kalkıyorum istanbuldaki doktor progeston un iğnesini verdi..tesekkur ederim kızlar hepiniz aklimdasiniz hepinize dua ediyorum..

Hayırlısı olsun tedavin canım..İnşallah bu sefer pozitifi sizlerde görceksiniz

Kızlar aras35 ile @_ksk_ den hic ses çıkmıyor.. X _x_ te hamileliği nasıl hic yazmiyor artık

Kızlaaar K kaderim35 benim çok fena ya. Çok halsizim ve mide bulantılarım yol. Hiçbişe yapmaya mecalim yok. 3 ay bitse de geçse diye gün sayıyorum. Karne telaşı filan da derken bi türlü kendime gelemiyorum ki inşallah sizlerin iyidir Bi sıkıntı yoktur. Bu bulantı çok fenaaaa ama şükür. Bugünleri de çok bekledik. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…