- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Hayırlı olsun canım son tedavin olsun ve mesleğine kavus inş.sagolun kızlar Allah razı olsun
Aminn cnm sagol inşallahhhHayırlı olsun canım son tedavin olsun ve mesleğine kavus inş.
daisyp yarin sen opu. Olcan dimi kuzum..hayırlı güzel haberlerle gel inşallah...güzel kaliteli yumurtalar oluşmuştur inşallah..kendine gelince habersiz bırakma beni..öptüm cokk
Hadi hayırlısı cnm saglıklı kaliteli yumoşların olsun bi güncük yapma tatlım hersey bebiş için :)Kuzum Yarın evet toplama olacak. Bana parfüm, ooje, makaj yasak dediler. :) ben bundan oncekinde hepsini özelllikle yapmıştım:))
Valla çok keskin kokusu olan parfüm içeren bütün herşey yasak canım.dus jeli filan çok keskin kokulu ise onu da kullanma..alemsin valla..hic tınaztepe de uyarmadi mi seni kimse..ben de dus alamamıştım sabah çok erken çıkmıştık yola tüp bebek merkezinde aldım onların verdiği şampuanla yikanmistim..çok aman aman kokusu yoktu ama sen genede yıkanma yumurtalar etkileniyormus..kacta olcak opuKuzum Yarın evet toplama olacak. Bana parfüm, ooje, makaj yasak dediler. :) ben bundan oncekinde hepsini özelllikle yapmıştım:))
Bizim kız fazla kokoş çıktıHadi hayırlısı cnm saglıklı kaliteli yumoşların olsun bi güncük yapma tatlım hersey bebiş için :)
Aynen cnm yaaaBizim kız fazla kokoş çıktıdimi daisyp
Aman yapmayın kızlar ne zorlu yollardan geçiyoruz riske atmaya gerek yokAy bende bilmiyrdum oje makyaj sampuan dus jeli fln ama opu gunu heyecandan hicbirino yapmamistim zaten. Bu seferde yapmam
Özellikle transferdede tembih ediyorlar bunu. Kokular vs vs embriyonun kalitesini düşürüyormuş kendine dikkat et Allah yardımcın olsun dualarım seninleKuzum Yarın evet toplama olacak. Bana parfüm, ooje, makaj yasak dediler. :) ben bundan oncekinde hepsini özelllikle yapmıştım:))
Yok kuzum gecen sefer kimse uyarmadi.. bilmiyodum. Bunda uyarildim.. yatmadan dus alacagim. Bakalim..Valla çok keskin kokusu olan parfüm içeren bütün herşey yasak canım.dus jeli filan çok keskin kokulu ise onu da kullanma..alemsin valla..hic tınaztepe de uyarmadi mi seni kimse..ben de dus alamamıştım sabah çok erken çıkmıştık yola tüp bebek merkezinde aldım onların verdiği şampuanla yikanmistim..çok aman aman kokusu yoktu ama sen genede yıkanma yumurtalar etkileniyormus..kacta olcak opu
Tinaztepe hic tembih etmediler. Ben girdim saglam da parfum sikmistim. Simdi siki siki yembihlendim.saol canim benim...insallah bu son olur..Özellikle transferdede tembih ediyorlar bunu. Kokular vs vs embriyonun kalitesini düşürüyormuş kendine dikkat et Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Bilmememiz normal onların uyarması lazim..ben de bilmiyordum bir kağıt verdiler opu da yapılması gerekenler transferden sonra yapılması gerekenler yapılmaması gerekenler vs..Ay bende bilmiyrdum oje makyaj sampuan dus jeli fln ama opu gunu heyecandan hicbirino yapmamistim zaten. Bu seferde yapmam
Evet canim benim hersey onun icin.. allah bizede gostersin insallah.Aminn cnm sagol inşallahhh
Ay o kagit cok iyimis. Ne yaziyodu?Bilmememiz normal onların uyarması lazim..ben de bilmiyordum bir kağıt verdiler opu da yapılması gerekenler transferden sonra yapılması gerekenler yapılmaması gerekenler vs..
Kuzum ben demistim sana:)))Kıza benziyor dedi relax doktorum...bakalım 1 ay sonra tam belli olurmuş :))))
Evde o kağıt ben annemdeyim kuzum fotosunu çekerdim yada kendisini gönderirdim ilişki banyo durumu filan yaziyordu..çokta hatırlayamıyorum gerçiAy o kagit cok iyimis. Ne yaziyodu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?