Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

daisyp yarin sen opu. Olcan dimi kuzum..hayırlı güzel haberlerle gel inşallah...güzel kaliteli yumurtalar oluşmuştur inşallah..kendine gelince habersiz bırakma beni..öptüm cokk

daisyp yarin sen opu. Olcan dimi kuzum..hayırlı güzel haberlerle gel inşallah...güzel kaliteli yumurtalar oluşmuştur inşallah..kendine gelince habersiz bırakma beni..öptüm cokk

Kuzum Yarın evet toplama olacak. Bana parfüm, ooje, makaj yasak dediler. :) ben bundan oncekinde hepsini özelllikle yapmıştım:))

Kuzum Yarın evet toplama olacak. Bana parfüm, ooje, makaj yasak dediler. :) ben bundan oncekinde hepsini özelllikle yapmıştım:))
Valla çok keskin kokusu olan parfüm içeren bütün herşey yasak canım.dus jeli filan çok keskin kokulu ise onu da kullanma..alemsin valla..hic tınaztepe de uyarmadi mi seni kimse..ben de dus alamamıştım sabah çok erken çıkmıştık yola tüp bebek merkezinde aldım onların verdiği şampuanla yikanmistim..çok aman aman kokusu yoktu ama sen genede yıkanma yumurtalar etkileniyormus..kacta olcak opu

Özellikle transferdede tembih ediyorlar bunu. Kokular vs vs embriyonun kalitesini düşürüyormuş kendine dikkat et Allah yardımcın olsun dualarım seninle

K kaderim35 seninkinin cinsiyeti kız mı? Kaçırmışım bazı yerleri hala anlayamadım. Daha öncede sormuştum ama internetim yok telefondan giriyorum çoğunlukla

Yok kuzum gecen sefer kimse uyarmadi.. bilmiyodum. Bunda uyarildim.. yatmadan dus alacagim. Bakalim..

Özellikle transferdede tembih ediyorlar bunu. Kokular vs vs embriyonun kalitesini düşürüyormuş kendine dikkat et Allah yardımcın olsun dualarım seninle
Tinaztepe hic tembih etmediler. Ben girdim saglam da parfum sikmistim. Simdi siki siki yembihlendim.saol canim benim...insallah bu son olur..

Ay bende bilmiyrdum oje makyaj sampuan dus jeli fln ama opu gunu heyecandan hicbirino yapmamistim zaten. Bu seferde yapmam
Bilmememiz normal onların uyarması lazim..ben de bilmiyordum bir kağıt verdiler opu da yapılması gerekenler transferden sonra yapılması gerekenler yapılmaması gerekenler vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…