Ayy yesinler teyzesi demismis..kaç tane embriyo koyulcagi konusunda birşey dedimi doktorun..Kuzum ben demistim sana:)))
Yarın için bol şans canım inşallah bol bol kaliteli yumilerin olur ve bebis olarak gobuse gelirler dualarimiz seninle buarada parfüm duş jeli yumurta kalitesini düşüyor o yüzden opu da yasak sana daha önce bi kagit vermeleri gerekiyordu orda yapmaman gerekenler yazıyor benim 5.deneme olacak 4 denememde de özellikle söylemişlerdi.
Canim benim ilk denemem de hic bisey soylemediler. Ben parfumu kullandim:) bunda siki siki tembih ettiler. Sizde sorun ne?Yarın için bol şans canım inşallah bol bol kaliteli yumilerin olur ve bebis olarak gobuse gelirler dualarimiz seninle buarada parfüm duş jeli yumurta kalitesini düşüyor o yüzden opu da yasak sana daha önce bi kagit vermeleri gerekiyordu orda yapmaman gerekenler yazıyor benim 5.deneme olacak 4 denememde de özellikle söylemişlerdi.
Hoca baya ilac verdi yaa sana zanettimki rahim kalinlasmaya basladi ondan bu ay da transfer olcak diye düşünmüştüm
Tatlım bizdeki sorun morfoloji ve rezerv azlığıCanim benim ilk denemem de hic bisey soylemediler. Ben parfumu kullandim:) bunda siki siki tembih ettiler. Sizde sorun ne?
Ne kadar oldu kanaması canım..benim aksam ustu sanki adet gibi parçalı geldi korktum bende..evde mi yatcak iğne filan verdi mi peki..
Canim alacaksin kucagina hic merak etme... uzme bosu bosuna kendini.. tabi dr dediklerini dinleyeceksin veeee yatacaksin dinleneceksin. Sen cok guclu birisin... ben ciktim. Yanlis duymadiysam 11 tane yumurtam var.. simdi dinleniyorum hastahanede.. yanima gelip konusmalarini bekliyorum:))6.his sine sorarmisin arkadasim ben bu bebegi tasiyamiycakmisim gibi geliyor. .senin 6.his ne diyor bu duruma..
Tatlım bizdeki sorun morfoloji ve rezerv azlığı5.denemeyi kahraman koldayda düşünüyorum sizdeki sorun nedir ve doktorun kim
Anlamadım canım..hep yatarak mi geçirecek artik hamileliğini..doğuncaya kadar kalkmiycak mi ..benim doktor zaten bir iğne bir serum birşey vermedi kanama çok aşırı olursa bebegin veya benim hayatım tehlikeye girerse müdahale etce gibi söyledi..hatta leke lenme filan bitcek tertemiz olcan 2 gün ondan sonra normal hayata devam edebilirsin dedi..relax adam yaa vallaa..buca daki kadın doğum hastanesi kanamayı görünce zor bebek çok yipranmisin direk yatış veriyorum dedi..hastanede serum yedim bol bol..1 gece hastanede kaldi cnm bi igne yaptilar ve serum taktilar sonra kahverengi akintiya donustu korkuttu baya bizi insallah gecer gider artikta bidaha olmaz rahat bi hamilelelik gecirirsiniz hepiniz hatta hepimiz :)
Sende bol bol dinlen kafa dagitmaya calis dr bize sadece tuvalete kalkabilirsin dedi zor ama bu bi sürec Rabbim insallah hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alinca bu gunler de geccek gitcek insallah.
Ben de 9 diye gittim 12 çıkmıştı inşallah kaliteleri iyidir canım..rahimin kalınlaşması ne kadar sure de olurmuş acaba..ilaçlarını aksatma sende..İnşallah bir an önce hayırlısı ile transferin gerçekleşir..Canim alacaksin kucagina hic merak etme... uzme bosu bosuna kendini.. tabi dr dediklerini dinleyeceksin veeee yatacaksin dinleneceksin. Sen cok guclu birisin... ben ciktim. Yanlis duymadiysam 11 tane yumurtam var.. simdi dinleniyorum hastahanede.. yanima gelip konusmalarini bekliyorum:))
Hic bir şey yapmıyorum canım..hep Yatıyorum hep tv izliyorum bazen oyun oynuyorum bazen yabancı dizi izliyorum..günleri geçirmeye çalışıyorum sen nasılsın..niye çok kalabalık misafirin vardıtünaydın kızlar nasıl heçti hafta sonunuz benim yoğun ve yorgun bayağ kalabalıktık misafirlerim vardı dün gece onbucuk gibi herkesi evine yolladım :)
Kızum. Cıktım eve geldim dinlemıyprum.11 yumurtam var. Perşembeye belli olurmuş kaçı döllenir nasıl durumları. Bakalım çok merak ediyorum. Rahim kalınlaşması için sakın acele etmek yok. Takiğ eeiddcegix dedi. İlk regly olduğumda gidecegim. Hepimiz için hayırlı olsun..Ben de 9 diye gittim 12 çıkmıştı inşallah kaliteleri iyidir canım..rahimin kalınlaşması ne kadar sure de olurmuş acaba..ilaçlarını aksatma sende..İnşallah bir an önce hayırlısı ile transferin gerçekleşir..
canım man dikkat et kendine boll boll dinlen sen ve kızının iyi olması çok önemli... ben urla çeşmealtında oturuyorum bir sahil kasabası burası yaz ve kış burdayım eeee malum deniz sezonu açıldı ve benimde misafir sezonum açıldı :) eltimler ve onunla ortak olan arkadaşımız ailesiyle geldi zaten kayınvaldemlerde üstümde oturuyor anlıyacağın biraz hızlı bir hafta sonu geçti :)Hic bir şey yapmıyorum canım..hep Yatıyorum hep tv izliyorum bazen oyun oynuyorum bazen yabancı dizi izliyorum..günleri geçirmeye çalışıyorum sen nasılsın..niye çok kalabalık misafirin vardı
gözün aydın çok iyi maşallah yumurta sayın inşallah hepsi sağlıkla döllenir hayırlı haberler alırsın :)Ku
Kızum. Cıktım eve geldim dinlemıyprum.11 yumurtam var. Perşembeye belli olurmuş kaçı döllenir nasıl durumları. Bakalım çok merak ediyorum. Rahim kalınlaşması için sakın acele etmek yok. Takiğ eeiddcegix dedi. İlk regly olduğumda gidecegim. Hepimiz için hayırlı olsun..
İnşallah canım bu sefer doğru yöntem olsun geç olsun ama doğrusu ne ise o olsun..dualarım seninle rabbim yardımcın olsun..Ku
Kızum. Cıktım eve geldim dinlemıyprum.11 yumurtam var. Perşembeye belli olurmuş kaçı döllenir nasıl durumları. Bakalım çok merak ediyorum. Rahim kalınlaşması için sakın acele etmek yok. Takiğ eeiddcegix dedi. İlk regly olduğumda gidecegim. Hepimiz için hayırlı olsun..
Oraya gelin mi geldin yoksa oralimisin..benim annem urla lı..çocukluğumuz hep anne çalışınca anneanneyle geçti..kisin biraz zor oluyor oralar ama yazın da capcanlı..hava da çok sıcak galiba dışardan gelen sakin çıkma diyor ben evde hic bir şey anlamıyorum valla..yaz sezonu acildi yaa tv programlarida tatile giriyor ben de bunu anlamiyorum..öğretmenlere hak veriyorum da herkesin 3 ay tatili yokki tv programı niye tatile giriyorcanım man dikkat et kendine boll boll dinlen sen ve kızının iyi olması çok önemli... ben urla çeşmealtında oturuyorum bir sahil kasabası burası yaz ve kış burdayım eeee malum deniz sezonu açıldı ve benimde misafir sezonum açıldı :) eltimler ve onunla ortak olan arkadaşımız ailesiyle geldi zaten kayınvaldemlerde üstümde oturuyor anlıyacağın biraz hızlı bir hafta sonu geçti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?