Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

K kaderim35 canım, allah yardımcın olsun, ilk yazdığında gördüm, yemin ediyorum üzüntüden giremedim foruma cevap yazmak için, allahım bebeğini sana bağışlasın. sürekli salavat getir bebeğinin üstüne ve "allahım sen bizi yalnız bırakma, sen varislerin en büyüğüsün" diye dua et. kıyamam sana canım ya...

aras35 canım sana da hayırlı başlangıçlar olsun inşallah.

benim de bugün kontrolüm vardı kese için, iki kese göründü :) allahın izniyle devam etsin inşallah. cumartesi de kalp atışına gidicez.

canım madem doktor normal diyor bebişte sağlıklıysa takma kafana kafan devamlı bebeğinde olduğu için bu tip rüyalar görüyorsun allahın izniyle inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın ama sen yinede doktorunu ara bilgilendir belki konturole çağırır ....

ben çeşmealtına gelin geldim karşıyakadan :) ilk geldiğim zamanlar çok zordu alışana kadar bana çok sakin geldi ama şimdi burdan kopamıyorum :) nede olsa 15 yıl oldu nasıl alışıcam derken seneler geçti bile :)

kecozz gözün aydın demek ikizler geliyor inşallah rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirtsin ilk önce kalp atışlarını duymayı ardından sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin :)

B bahceliev canım çok üzüldüm :'( vardır her işte bir hayır, sağlıksız olacakmıştır belki. şükür et, dua et, biliyorum söylemesi kolay ama, napalım, elimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allah tealaya kalmış artık...

@_ksk_ lojmandamı oturuyosun canım?

Oyy maşallah arkadaşıma nazar değmesin grubun ilk ikiz annesi sen olacaksın..sağlıkla kucağına bebeklerini kucağına alman dileğiyle..kuzum benim okuyamadığım dua yok hergun teşbih cekiyorum enbiya suresini..500 yasin okundu..41 meryem suresi..düşün artik.

Urlaya gelirsem uğrarım inşallah canım..bol bol temiz hava oksijen ahh ne güzel...tabi seyahat yasak bana :)) kocam tarafından :))

Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş yarın tahliye edecekler bana dua edin
Allah sabir versin sana arkadaşım..çok zor biliyorum ben hep kendimi herhalde bir özrü vardı diye hep öyle telkin ettim sağlıklı değilmiş demekki diye..sen bundan sonra pıhtılaşma testi yaptır ama mutlaka..neden durduğuna dair bir fikrin olur..çok üzüldüm..keske elimizden bir şey gelse..yardim edebileceğimiz bir şey var mi..

Aranızda cytotek kullanan var mı? Lütfen yardım. Düşüğü başlatmak için bu gece başlıycam ilaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…