Canim sen ne zaman basliyorsun tedaviye?her zaman beklerim :) tanışmışta oluruz bahaneyle
cnm gecmiş olsun inşallah hepsi döllenir hakkında hayırlısı darısı basımaKu
Kızum. Cıktım eve geldim dinlemıyprum.11 yumurtam var. Perşembeye belli olurmuş kaçı döllenir nasıl durumları. Bakalım çok merak ediyorum. Rahim kalınlaşması için sakın acele etmek yok. Takiğ eeiddcegix dedi. İlk regly olduğumda gidecegim. Hepimiz için hayırlı olsun..
sagol cnm ayyy ikizlermi geliyo hadi hayırlısı cnm bnmK kaderim35 canım, allah yardımcın olsun, ilk yazdığında gördüm, yemin ediyorum üzüntüden giremedim foruma cevap yazmak için, allahım bebeğini sana bağışlasın. sürekli salavat getir bebeğinin üstüne ve "allahım sen bizi yalnız bırakma, sen varislerin en büyüğüsün" diye dua et. kıyamam sana canım ya...
aras35 canım sana da hayırlı başlangıçlar olsun inşallah.
benim de bugün kontrolüm vardı kese için, iki kese göründü :) allahın izniyle devam etsin inşallah. cumartesi de kalp atışına gidicez.
Arkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş yarın tahliye edecekler bana dua edin
cnm çok üzüldüm rabbim sabırlık versinArkadaşlar bebeğimin kalbi durmuş yarın tahliye edecekler bana dua edin
cnm 3. iğnemi yaptım perşembe kontrol havalar iyice ısındı banada geliyolar zaten gelenler ateş basıyo gerginim çokaras35 kuzum nasil gidiyor ilaclar?
Düşük tehlikesi var diye bütün ilaçları kestiler clexan dahil..sadece progeston kanama tamamen durunca ya kadar 1 hafta hic gelmeyecekmiş o zamana kadar kullancam..omega verdi bugün ..sen nasılsın varmı ağrın sizin kuzum..aras35 kuzum nasil gidiyor ilaclar?
Sakin ol canım yaz ile alakası yok bana da basıyordu afakanlar iğneler yapıyor..aç kklimayi rahatla..simdi nasıl gelişmeler..yumoslar buyuyormucnm 3. iğnemi yaptım perşembe kontrol havalar iyice ısındı banada geliyolar zaten gelenler ateş basıyo gerginim çok
bilmiyorum cnm persembe kontrolüm var bakalım inşallah iyi gidiyodur herseySakin ol canım yaz ile alakası yok bana da basıyordu afakanlar iğneler yapıyor..aç kklimayi rahatla..simdi nasıl gelişmeler..yumoslar buyuyormu
Benimde 1 tane kurtajim var 11 haftalik düştü kaan hoca hakkinda çok iyi diyorlar inş son tedavin olsunKuzum bizde morfoloji vee bende de rahim kalinlasma problemi var. 1 kurtaj,1tane dusugum var. Rahimde yapisikliklar varmis.. onlari duzelttiler. Yumurtalari donduracaklar. Ne zaman transfer olacagini bilmiyorum.
Ben simdi kaan bozkurta gidiyorum canim. irenbe de.
Canim Perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz ins son tedavin olsun ve mesleğine kavusKu
Kızum. Cıktım eve geldim dinlemıyprum.11 yumurtam var. Perşembeye belli olurmuş kaçı döllenir nasıl durumları. Bakalım çok merak ediyorum. Rahim kalınlaşması için sakın acele etmek yok. Takiğ eeiddcegix dedi. İlk regly olduğumda gidecegim. Hepimiz için hayırlı olsun..
günaydın canım :)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanada günaydın nasılsın canımgünaydın canım :)
Hadi hayırlısı olsun cnm saglıkla sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallahgünaydınn en güzel annelerrrrrrr
aras35 canım evet ikiz geliyo gibi görünüyor şimdilik, allah tamamına erdirirse inşallah sağlıkla. sen ilaçlarını aman ihmal etme, ahmet hoca konferanstaymış, dün hastanedeydim bende, süleyman hoca baktı ikizleri ilk gören o şuan :)
iyiyim canım sen nasılsın başladın mı tedaviye nasıl gidiyor romatizma ne oldu bu aradasanada günaydın nasılsın canım
romotoloji onay vermedi tüp bebek tedavisi başlandı ilaçları almadan iptal 42 tane tahlil istedi sonuçları bekliyorum ege ü.yapılmıyan tahlilleri ankara düzen labart.gönderdik çokk tehlikeli dedi bunlaro görmeden onay veremem ölürsün hastalığın artar dedi sen nasılsın prolaktin yüksek anti tp0 denen haşimato kaynaklı tiroide saldırı var selenyum kullanoyorum aALLAHIM BÜYÜK SELAMLAR SENDEN NABERRiyiyim canım sen nasılsın başladın mı tedaviye nasıl gidiyor romatizma ne oldu bu arada
canım allah yardımcın olsun doktorlara güven benim yumarta toplama günübir arkadaş vardı yanımda onunda aynen senin gibi romatizma ve yanında daha farklı rahatszlıklarıda vardı ama ve kendi sağlığı için bebek yapma izni yoktu buna rağmen direttim ve tüp bebek yaptırıyorum dedi çok ama çok risklimiş bende onu çok merak ediyorum ne oldu tuttumu tutmadımı sağlığı nasıl herşeyin hayırlısı canım yaaa sende canını sıkma sonuçların inşallah güzel bir engel çıkmaz ben bildiğin gibi spor ve diyete devam belli bir kilo vermedende tekrar tedaviye başlamıyacağımromotoloji onay vermedi tüp bebek tedavisi başlandı ilaçları almadan iptal 42 tane tahlil istedi sonuçları bekliyorum ege ü.yapılmıyan tahlilleri ankara düzen labart.gönderdik çokk tehlikeli dedi bunlaro görmeden onay veremem ölürsün hastalığın artar dedi sen nasılsın prolaktin yüksek anti tp0 denen haşimato kaynaklı tiroide saldırı var selenyum kullanoyorum aALLAHIM BÜYÜK SELAMLAR SENDEN NABERR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?