Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

cnm gecmiş olsun inşallah hepsi döllenir hakkında hayırlısı darısı basıma

sagol cnm ayyy ikizlermi geliyo hadi hayırlısı cnm bnm

cnm 3. iğnemi yaptım perşembe kontrol havalar iyice ısındı banada geliyolar zaten gelenler ateş basıyo gerginim çok
Sakin ol canım yaz ile alakası yok bana da basıyordu afakanlar iğneler yapıyor..aç kklimayi rahatla..simdi nasıl gelişmeler..yumoslar buyuyormu

Benimde 1 tane kurtajim var 11 haftalik düştü kaan hoca hakkinda çok iyi diyorlar inş son tedavin olsun
Canim Perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz ins son tedavin olsun ve mesleğine kavus

günaydınn en güzel annelerrrrrrr

aras35 canım evet ikiz geliyo gibi görünüyor şimdilik, allah tamamına erdirirse inşallah sağlıkla. sen ilaçlarını aman ihmal etme, ahmet hoca konferanstaymış, dün hastanedeydim bende, süleyman hoca baktı ikizleri ilk gören o şuan :)

Hadi hayırlısı olsun cnm saglıkla sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah

Merhaba kızlar ..
2 adet 2. gün emriyo transferim var, beta 8. gün 5
13. gün 16,7 çıktı
Doktor biraz düşük değerin gebelik var ama artışa bakmak lazım dedi
Cumartesi tekrardan tahlil istedi .
Kafam çok karıştı, moralim bozuldu ..

iyiyim canım sen nasılsın başladın mı tedaviye nasıl gidiyor romatizma ne oldu bu arada
romotoloji onay vermedi tüp bebek tedavisi başlandı ilaçları almadan iptal 42 tane tahlil istedi sonuçları bekliyorum ege ü.yapılmıyan tahlilleri ankara düzen labart.gönderdik çokk tehlikeli dedi bunlaro görmeden onay veremem ölürsün hastalığın artar dedi sen nasılsın prolaktin yüksek anti tp0 denen haşimato kaynaklı tiroide saldırı var selenyum kullanoyorum aALLAHIM BÜYÜK SELAMLAR SENDEN NABERR

canım allah yardımcın olsun doktorlara güven benim yumarta toplama günübir arkadaş vardı yanımda onunda aynen senin gibi romatizma ve yanında daha farklı rahatszlıklarıda vardı ama ve kendi sağlığı için bebek yapma izni yoktu buna rağmen direttim ve tüp bebek yaptırıyorum dedi çok ama çok risklimiş bende onu çok merak ediyorum ne oldu tuttumu tutmadımı sağlığı nasıl herşeyin hayırlısı canım yaaa sende canını sıkma sonuçların inşallah güzel bir engel çıkmaz ben bildiğin gibi spor ve diyete devam belli bir kilo vermedende tekrar tedaviye başlamıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…