hayırlısı olsun canım yaaaa inşallah değerin kat kat katlanır ....Merhaba kızlar ..
2 adet 2. gün emriyo transferim var, beta 8. gün 5
13. gün 16,7 çıktı
Doktor biraz düşük değerin gebelik var ama artışa bakmak lazım dedi
Cumartesi tekrardan tahlil istedi .
Kafam çok karıştı, moralim bozuldu ..
hayırlısı olsun canım yaaaa inşallah değerin kat kat katlanır ....
haklısın canım aynı yollardan bizde geçtik beklemek ve sonucun ne olduğu belirsizlik çok ama çok zor inşallah cumartesi yüzün güler çok güzel bir değerle karşılaşırsın :)Saol canım, sevinemedim hiç ..
Dün hiç uyuyamadım sonuç ne olursa olsun artık bilenmezlik olmucak yarın gece kafam rahat uyuyacağım diyorum ki
yine olmadı ..
Şimdi Cumartesiyi beklemek zorundayım .
haklısın canım aynı yollardan bizde geçtik beklemek ve sonucun ne olduğu belirsizlik çok ama çok zor inşallah cumartesi yüzün güler çok güzel bir değerle karşılaşırsın :)
amin canım inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin ....Saol inşallah canım ..
Sen de inşallah bebeğini sağlıkla huzurla kucakla ..
amin canımTÜP BEBEKLE HAMİKE KALAN ARKADAŞIMIN 11 haftada kalbi durdu şimdi kürtaj önce tuttacakmı tutmayacakmı tutunca kese görülecekmi diş gebelik yada boş gebelikmi .kese görününce içnde bebek olacakmı.bebek olunca kalp atışları başlıyacakmı düşük olacakmı yokda kalbi dururmu .onca mek onca acı onca zahmet o kadar yorgunluk stres ALLAHIM ŞU 3 AYKARIN YÜZÜ HÜRMETİNE RAMAZANIN HÜRMETİNE ELERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME VE MUCİZE GERÇEKLEŞTİR OLDERSEN OLACAK SEN BÜÜYKSÜN SEN KERİMSİN BİZE YARDIM ET
Önemli olan gün aşırı düzgün katlaması..içini ferah tut canım en az yüzde 66 katlaması lazim..Saol canım, sevinemedim hiç ..
Dün hiç uyuyamadım sonuç ne olursa olsun artık bilenmezlik olmucak yarın gece kafam rahat uyuyacağım diyorum ki
yine olmadı ..
Şimdi Cumartesiyi beklemek zorundayım .
cnm hadi hayırlısı transfer olmucaktı dimi senin ?Kizlar hastahaneden haber geldi. 11 yumurtanin 6 si istenilen buyuklukte. 3 dollenmis. Kaliteleri persembe belli olurmus..
Önemli olan gün aşırı düzgün katlaması..içini ferah tut canım en az yüzde 66 katlaması lazim..
çok zor haklısın ama elden gelen yok Rabbim yanında olsun hakkınızda hayırlısı cnm inşallah degerin katlanırÇok saol canım
beklemek çok zor
canım allah yardımcın olsun doktorlara güven benim yumarta toplama günübir arkadaş vardı yanımda onunda aynen senin gibi romatizma ve yanında daha farklı rahatszlıklarıda vardı ama ve kendi sağlığı için bebek yapma izni yoktu buna rağmen direttim ve tüp bebek yaptırıyorum dedi çok ama çok risklimiş bende onu çok merak ediyorum ne oldu tuttumu tutmadımı sağlığı nasıl herşeyin hayırlısı canım yaaa sende canını sıkma sonuçların inşallah güzel bir engel çıkmaz ben bildiğin gibi spor ve diyete devam belli bir kilo vermedende tekrar tedaviye başlamıyacağım
Çok sevindim canım..İnşallah rahminde kalınlaşır güzel ce transfer gerçekleşir..simdi senin ikinci denemen ya 2 embriyo mu transfer edilcek..bana geçen iyle demişlerdi ilk denemem olduğu için 1 tane transfer edildi 2.deneme olsaydı 2 embriyo transfer ederdik demişlerdi..perşembe haberdar et bizi..benim sarzim pek yetmiyor..dun gece taktim sarza hic te bakmadim telf â bir daha..çok sıcak dimi hava..dun gece nefes alamadım resmen annemde klimada yok birde ev 1.kat bahçe var..gece sırf sivrisinek giriyor diye kapıları camları kapatıyoruz afakanlar bastı resmen..Kizlar hastahaneden haber geldi. 11 yumurtanin 6 si istenilen buyuklukte. 3 dollenmis. Kaliteleri persembe belli olurmus..
Bak yaa haftasonu denizlerde gezdi gezdi..:))ben de unuttun bizi zanettim..sivrisinek hak getire açtım en son kapı cam iki tane de sinek ilacı taktim odaya napim..evime git cem diyom artik biraz daha dayan diyolar benim evim kutu gibi klimayı acarsam her yer soğuk olur..bütün odalar koridora açılıyor ama koridorda kare bicimi zaten..salona kapının karsisina taktırdım klimayı zaten oda büyük açsam her oda sogur mutlaka..daha bekle biraz,daha diyor annemde..azcik daha büyüsün diye..hic te boyle zaman gecmiyor..en azından bi hafta sonu çeşmeye filan giderim değişiklik olur..yat yat..karpuz oldum resmen..K kaderim35 bu ne sicak yaa ben uyuyamadim gece resmen. Ins cumaya yagmur geliyomus rahatlariz biraz. Bi de ramazan yrn oglene kadar okul var nasil yapiicam bilemiyrm.
daisyp guzel haberler ver bize. Bnm ilk transferde bile istesem 2 koyulacakti. Ben ttek istedim. 2. De 2 konuldu. Simdi kısmet olurda 3 . Olursa yine 2 koydururm diyrm ama ikiz de dusunduruyor beni gerci bi olsunda bakariz artik
Gezdim de tam sicaklarda buraya döndük. Unuturmuyum hic arada girip bakiyrm okuyrm yazilanlari. Annen sana gelse olmaz mi gercekteb dayanilmiyor. Dun utu yapacaktim ogleden sonra açtım klimayi ohh üşüdüm biguzel.bgnnde sicak . Yat evinde karpuz olmak da güzel bebek olunca da bi yatsam diyeceksin. Bol bol yatBak yaa haftasonu denizlerde gezdi gezdi..:))ben de unuttun bizi zanettim..sivrisinek hak getire açtım en son kapı cam iki tane de sinek ilacı taktim odaya napim..evime git cem diyom artik biraz daha dayan diyolar benim evim kutu gibi klimayı acarsam her yer soğuk olur..bütün odalar koridora açılıyor ama koridorda kare bicimi zaten..salona kapının karsisina taktırdım klimayı zaten oda büyük açsam her oda sogur mutlaka..daha bekle biraz,daha diyor annemde..azcik daha büyüsün diye..hic te boyle zaman gecmiyor..en azından bi hafta sonu çeşmeye filan giderim değişiklik olur..yat yat..karpuz oldum resmen..
Anam da bir inat..hayatta gelmez gelsede kalmaz..sanki elalemin evi..gelir işleri yapar gider..Gezdim de tam sicaklarda buraya döndük. Unuturmuyum hic arada girip bakiyrm okuyrm yazilanlari. Annen sana gelse olmaz mi gercekteb dayanilmiyor. Dun utu yapacaktim ogleden sonra açtım klimayi ohh üşüdüm biguzel.bgnnde sicak . Yat evinde karpuz olmak da güzel bebek olunca da bi yatsam diyeceksin. Bol bol yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?