Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

ben yanıyorummmmm kaderim35 nefes alamıyorum suratım pancar gibi nolcak nasıl gecicek böyle bilmiyorum

Igneler ah o igneler!!! ben nasil dayancam temmuzda bilmem. Gec klima nin karsisina otur baska yapacak bisey yok
Oda hasta ediyo offf napcamı sasırdım buz kalıbıyla serinlemeye calısıyorum ev son kat zaten ayrı yanıyo sen temmuzdanı baslıyosun cnm hadi hayırlısı artık

Oda hasta ediyo offf napcamı sasırdım buz kalıbıyla serinlemeye calısıyorum ev son kat zaten ayrı yanıyo sen temmuzdanı baslıyosun cnm hadi hayırlısı artık
Aynen bnm evde sonkat gunes aliyor düşün halimi. Eski evde klima yoktu ramazanda ya dedigin gibi bu kalibiyla yatardim yada kuveti soguk suyla doldurur girerdim. Simdi klimayi acip uzerimi örtüyorm esimde gülüyor ortuyrm diye ama napiim direk carpiyor.
Ben simdi dkontrol hapi kullaniyrm bitince baslicam bi sorun cikmazsa

ben yanıyorummmmm kaderim35 nefes alamıyorum suratım pancar gibi nolcak nasıl gecicek böyle bilmiyorum
Kuzum yaa inşallah güzel haberlerle gelirsin bu sefer kıyamam biliyorum çok sıcak iğnelerde stres ateş tavan oluyor onlarla..allahım su ramazanın yüzü suyu hurmetine yardımcın olsun sana..istediğin varmi bizden yapabileceğimiz birşey

Aynen benim de son kat full güneş aliyor akvaryum hep kisin bile yosun tutuyordu..

Aynen benim de son kat full güneş aliyor akvaryum hep kisin bile yosun tutuyordu..
Ayyy bütün son katlarda burda benimde günes alıyo :) canımsın varlıgınız yetiyo kuzum iyi varsınız hepimiz yancaz artk yapacak yok hersey bebiş için ama duygularım bi öle bi böle degişiyo umudumu kaybediyorum zaman zaman aylardır ugras acı cek ya olmazsa nasıl toparlarım

Öyle düşünme canım benim..ona bakarsan hep bir risk var..bende bu kadar aci cekiyorum içimdeki korkular hic bitmiyor..ben napim yaa gene yarim kalırsa diye korkuyorum kaçıncı yarımbu..belki biraz umudunu kaybetmemek en güzeli..umut olmayınca yaşamak yok..hayattan zevk almak yok..ben kesin depresyona giderim bu sefer beni sadece obur taraf paklar..çünkü gerçekten bir acıya daha gücüm yok..isyan etmiyorum ama herşeyin beni bulmasi da buda mi bana denk geldi demek istemiyorum..o yüzden pozitif elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışıyorum hayaller kuruyorum..olmama ihtimalini hic dusunmemeye çalışıyorum..Öyle yapmak zorundayım..sizin tedavide de güzel gelişmeler var eşinden taraf düşün belki bunlar umudunun bitmemesi için gönderilen bir işaret..

Kızlar bugün kontrolüm vardı kendi dr yurtdışında kongreye gitmiş baska doktor yaptı takibi bi sıkıntı olurmu sizce cumartesi gitcem o zamanda olmucak pazartesîye gelicekmiş problem olurmu ki yaaa içime kurt düştü

Olmaz ya niye olsun o da dr degil mi sonucta ultrasonda ortada kac mm olduklari. Sen rahat ol ptesi geleckmis ne de olsa. Nasil gidiyor tedavi . Igneleri kaclik vuruluysn

Olmaz ya niye olsun o da dr degil mi sonucta ultrasonda ortada kac mm olduklari. Sen rahat ol ptesi geleckmis ne de olsa. Nasil gidiyor tedavi . Igneleri kaclik vuruluysn
Ayy ne bileym cnm ya.. Puregon 125 merionel 75 vuruluyorum yarın bunlara ek orgalutran yapcam sonra tekrar kontrol

Olmaz canım benim..ona bakarsan beni burda takip eden doktor başka idi transferi yapan doktor burdaki nin verilerine gore catlatmayi yaptırıp istanbula çağırdı..zaten gelcek mis kendi doktorunda..kaçıncı gün bugün iğnelerde

Evet haklısın onuda düşündüm istanbulda tedavi olan çogu kişi takibi burda yapabiliyo..bugün 6. Günüm cnm

Evet haklısın onuda düşündüm istanbulda tedavi olan çogu kişi takibi burda yapabiliyo..bugün 6. Günüm cnm
EeeEe tamam kuzum kendi doktorunda gelcek baskılama iğnesini bile 6 veya 7 gün yedim bende 15.gün transfer oldu..rahat ol birazcık azcik nolursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…