Heterozigot 677 olan hastalarına iğneyi ne zaman kesiyormuş..çok sıkıldım çok huzursuzum aspirin bile içmiyorum.napcam ben yaa..senin için birşey dedimi..iğne su zamana kadar yapcaz filan dedimi..çok sevindim embriyo kaliteleri ne canım inşallah rahminde istenilen seviye gelince transferin en güzel şekilde gerçekleşir.
5.gün embriyoları daha iyi diyorlar..ama 3.gün embriyo ları ile de güzel sonuçlar alanlar var..gönlüne gore olsun kuzumKizcelerim nasilsiniz? Bu gun irenbeden aradilar. 3 tane 1. Kalite embriyom var. 7 hucreli. 3 gunde donduruldu. Pazartesi kaan hocayla konusup tekrar toplama yapalim bunlari da 5. Gune goturelim diyecegim:)) kafam cok karisik:)))
nazlı süleyman hoca da iyi bi doktor merak etmeKızlar bugün kontrolüm vardı kendi dr yurtdışında kongreye gitmiş baska doktor yaptı takibi bi sıkıntı olurmu sizce cumartesi gitcem o zamanda olmucak pazartesîye gelicekmiş problem olurmu ki yaaa içime kurt düştü
dondurulmuş embriyoların çözüldükten sonra 2 gün daha bekletilip 5. güne gitme durumu yok malsefe canım, nasıl dondurulduysa öyle devam ediyor. 5. gün embriyosu evet çok popüler herkesin ağzında bi 5. gün tutturulmuş gidiyo ama, burada asıl risk, embriyoların 5. güne gelip gelemeyeceği. en az 7 kaliteli embriyon varsa 5. güne gidiyolar. aksi takdirde, 3. gün transfer edilen embriyo anne karnında 5. güne gidebiliyoken dışarıda laboratuvar ortamında canlılığını devam ettiremeyebiliyor. o yüzden 3. gün transfer yapıyorlar. benim 3. gün transferim, şükür allaha şu an ikiside tutmuş görünüyor. 5. gün için ben de kafayı yemiştim ama düşünsene ya laboratuvarda 5. günü göremeselerdi.. öyle düşün, kalbini ferah tut, ok?Kizcelerim nasilsiniz? Bu gun irenbeden aradilar. 3 tane 1. Kalite embriyom var. 7 hucreli. 3 gunde donduruldu. Pazartesi kaan hocayla konusup tekrar toplama yapalim bunlari da 5. Gune goturelim diyecegim:)) kafam cok karisik:)))
rahim filmi çekmeden mi transfer yaptılarrrrrrrrrrrrrrrrr??????????????Merhabalar , Rabbim isteyen herkese bebis nasip etsin insallah ben ilk denememi su hastanesi nuray hanimda yaptirdim once bir embriyoyla negatif sonuc aldim sonra 2 tane dondurulmusla negatif sonucu aldik bana histereskopi laparoskopi olcaksin dedi direk daha once hic rahim filmi cektirmedim kafam karıştı bi daha denemek istiyoruz tavsiye edebileceğiniz merkez ve doktor var mi
Benim panik atak tuttu yinenazlı süleyman hoca da iyi bi doktor merak etme
Merhaba bnm ilk denememde histereskopi yapıldı sadece şimdi 2. Tedavideym rahim filmi çekildi tüplerde sorun çıktı laparoskopi oldum biri alındı diğerinin baglantısı kesildi bu sekilde transfer edilse olmazmış zaten nuray hanımında çok ismini duydum hakkınızda neresi hayırlıysa rabbim oraya yönlendirsinMerhabalar , Rabbim isteyen herkese bebis nasip etsin insallah ben ilk denememi su hastanesi nuray hanimda yaptirdim once bir embriyoyla negatif sonuc aldim sonra 2 tane dondurulmusla negatif sonucu aldik bana histereskopi laparoskopi olcaksin dedi direk daha once hic rahim filmi cektirmedim kafam karıştı bi daha denemek istiyoruz tavsiye edebileceğiniz merkez ve doktor var mi
Evet ilk transfer bir embriyoyla ikinci iki tane dondurulmuş embriyoyla yapıldı ikisi de negatif tedavi oncesi rahim filmi istemedi drumkecozz .!.:rahim filmi çekmeden mi transfer yaptılarrrrrrrrrrrrrrrrr??????????????
Merhaba bnm ilk denememde histereskopi yapıldı sadece şimdi 2. Tedavideym rahim filmi çekildi tüplerde sorun çıktı laparoskopi oldum biri alındı diğerinin baglantısı kesildi bu sekilde transfer edilse olmazmış zaten nuray hanımında çok ismini duydum hakkınızda neresi hayırlıysa rabbim oraya yönlendirsin
Amin hepimiz hakkinda hayirlisi olsun sen histeroskopi ve laparoskopi yi nerede oldun[/QUOTE]TE="aras35, post: 41446772, member: 273553"]Merhaba bnm ilk denememde histereskopi yapıldı sadece şimdi 2. Tedavideym rahim filmi çekildi tüplerde sorun çıktı laparoskopi oldum biri alındı diğerinin baglantısı kesildi bu sekilde transfer edilse olmazmış zaten nuray hanımında çok ismini duydum hakkınızda neresi hayırlıysa rabbim oraya yönlendirsin
Histeroskopi ilk denememde deü de oldu suan medicalparkta tedavim laparoskopiyide burda oldum rahim filminide[/QUOTE]Amin hepimiz hakkinda hayirlisi olsun sen histeroskopi ve laparoskopi yi nerede oldun
Histeroskopi ilk denememde deü de oldu suan medicalparkta tedavim laparoskopiyide burda oldum rahim filminide[/QUOTE]Amin hepimiz hakkinda hayirlisi olsun sen histeroskopi ve laparoskopi yi nerede oldun
Cok sukur canim ben iyiyim bayadir yazamadim sicakla bogusuyorum..sen ne asamadasin nasil gidiyor?Arkadaslarrr nerdesinizzz kaderim daisp ksk fulya daha sayamadıklarım ses yok kimseden iyimisinizzzzz?
Arkadaslarrr nerdesinizzz kaderim daisp ksk fulya daha sayamadıklarım ses yok kimseden iyimisinizzzzz?
Cok sukur canim ben iyiyim bayadir yazamadim sicakla bogusuyorum..sen ne asamadasin nasil gidiyor?
. Bende öle sıcaklarla boğusuyorum bugün biraz serinledik ama ateş basıyo çokk iğnelere devam cnm ben yarın kontrol var yine nasıl sizin bebişler şyi bakın onlaraiyiyim sukur canim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?