Kuzum bana bisey dedi igne icin. 1. Kalite ama 3. Gun embriosu. Birkez daha toplatip 5. Gune gitmek istiyorum.. bakalim pazartesi konusmaya gidecegiz..Heterozigot 677 olan hastalarına iğneyi ne zaman kesiyormuş..çok sıkıldım çok huzursuzum aspirin bile içmiyorum.napcam ben yaa..senin için birşey dedimi..iğne su zamana kadar yapcaz filan dedimi..çok sevindim embriyo kaliteleri ne canım inşallah rahminde istenilen seviye gelince transferin en güzel şekilde gerçekleşir.
Canim benim tesekkur ederim cevabin icin...ilk denemem de 11 tane vardi 8 dollendi 3. 5 gune geldi..1 tane icin dondurmadik. Bunda da 11 yumurta 6 istenilen kalite 3 tanesi dollendi.. 1. Kalite 2si 7 hucreli, 1 6hucreli.. aklim cok karisik. Tekrar toplatip hepsini 5. Gune gotursunler diyorum ama kaan hocayla daha konusmadim..dondurulmuş embriyoların çözüldükten sonra 2 gün daha bekletilip 5. güne gitme durumu yok malsefe canım, nasıl dondurulduysa öyle devam ediyor. 5. gün embriyosu evet çok popüler herkesin ağzında bi 5. gün tutturulmuş gidiyo ama, burada asıl risk, embriyoların 5. güne gelip gelemeyeceği. en az 7 kaliteli embriyon varsa 5. güne gidiyolar. aksi takdirde, 3. gün transfer edilen embriyo anne karnında 5. güne gidebiliyoken dışarıda laboratuvar ortamında canlılığını devam ettiremeyebiliyor. o yüzden 3. gün transfer yapıyorlar. benim 3. gün transferim, şükür allaha şu an ikiside tutmuş görünüyor. 5. gün için ben de kafayı yemiştim ama düşünsene ya laboratuvarda 5. günü göremeselerdi.. öyle düşün, kalbini ferah tut, ok?
Sicaklar okul oruc derken ancak girip okuyrm bisey yazamiyrm iyiyim sıkıntı yokArkadaslarrr nerdesinizzz kaderim daisp ksk fulya daha sayamadıklarım ses yok kimseden iyimisinizzzzz?
Benimde oluyor canim kanama 3 gun oncr oldu en son bakalim simdilik yok ama akintim var bu kez.rahimde kesede kanama alani gozukmuyor diyor sebep ne diyorum cvp yok kafayi yicem artik..sana ne diyorlar kanama icin bi cvp alabiliyomusun?Mal gibi yatmaktan bunalimlardayim..dun gece iğneyi yapcak kimseyi bulamadık diye acil e gittik normalde gündüz biri gelip yapiyordu..
sevindim kesiliyor diye bugün de son iğnemi olup fitile geçecektim..hic gelmedik ten sonra 3 veya 4 gün daha vurul dediler..temin gene bulaştı lekeler karışık kurusuk renkler napim ben simdi..hic hareket etmedigime mi yanayım genede geldiğine mi sonucunun ne olacağını bilemedigim mi girdigim bunalıma mi..pazartesi doktora gitmiştik dun ilk kez acil için evden çıktım o kadar..daha napim...
Geçen hafta kanama alanı vardı..doktorum sallamadı takip et artarsa senin hayatin veya bebeğin hayati riske girerse müdahale ederim dedi..aksama doğru koyu koyu parçalar gelince nasılsa benim doktor birşey vermiyor diye kadın doğum hastanesine gittim 1 gece yattım..serum verdiler..geçmişimi duyunca doktor riske giremeyiz dedi..istanbul daki doktor hemen iğne verdi iğneye başlattı..pazartesi gene kırmızı kana diner gibi oldu aradım prof u gel bakalım dedi.kanama alanı yok dedi bu sefer..bir bilsem nolcagini canım.sen ne kullaniyorsun.verdi mi sana iğne serum vsBenimde oluyor canim kanama 3 gun oncr oldu en son bakalim simdilik yok ama akintim var bu kez.rahimde kesede kanama alani gozukmuyor diyor sebep ne diyorum cvp yok kafayi yicem artik..sana ne diyorlar kanama icin bi cvp alabiliyomusun?
Kiyamam yaa dikkat et kendine pozitif dusunmeyi sakin aklindan cikarma hersey cok daha guzel.olacak ins.fitile dvm clexana da dvm ettiriyor hergun progestan igne var carsambaya kadar vurulcam persembe cagirdi bakalim ne olcak.Geçen hafta kanama alanı vardı..doktorum sallamadı takip et artarsa senin hayatin veya bebeğin hayati riske girerse müdahale ederim dedi..aksama doğru koyu koyu parçalar gelince nasılsa benim doktor birşey vermiyor diye kadın doğum hastanesine gittim 1 gece yattım..serum verdiler..geçmişimi duyunca doktor riske giremeyiz dedi..istanbul daki doktor hemen iğne verdi iğneye başlattı..pazartesi gene kırmızı kana diner gibi oldu aradım prof u gel bakalım dedi.kanama alanı yok dedi bu sefer..bir bilsem nolcagini canım.sen ne kullaniyorsun.verdi mi sana iğne serum vs
Ben iğne olduğum için fitil yok simdi..clexan da kesildi..sadece omega var onu kullanıyorum..birde tiroit ilacı içiyorum..clexan i kesince çok huzursuz oldum bakalım inşallah bir şey olmaz..bende pazartesi gircem tekrar gene kontrole ..bir de serklaj var..onu kararlaştırcaz..hic geçmiyor zaman bunaldim hava almak istiyorum..Kiyamam yaa dikkat et kendine pozitif dusunmeyi sakin aklindan cikarma hersey cok daha guzel.olacak ins.fitile dvm clexana da dvm ettiriyor hergun progestan igne var carsambaya kadar vurulcam persembe cagirdi bakalim ne olcak.
Hem progestan iğne vurguluyor hemde fitilini atıyon hee. Ayni şey ikisi degilmi..bana uygulanmıyor ikisi ayni anda..doktor isini naptın canım..kime karar verdin..Kiyamam yaa dikkat et kendine pozitif dusunmeyi sakin aklindan cikarma hersey cok daha guzel.olacak ins.fitile dvm clexana da dvm ettiriyor hergun progestan igne var carsambaya kadar vurulcam persembe cagirdi bakalim ne olcak.
Aynen canim hem fitil hem igne dvm ettiriyor cinarlidaki dk boyle dvm etmemi istedi kafam karisti tup bebek dkrumu aradim aynen dvm dedi clexan da 13 haftada kesicem dedi tup bebek dkru seni erken biraktirmis.persembe tekrar cinarliya gidicem dkla iyi anlastik gibi.birde ciglide kordon klinik die bi hastane var mete tarcana gidicem persembeden sonra birde onu deniycem.Hem progestan iğne vurguluyor hemde fitilini atıyon hee. Ayni şey ikisi degilmi..bana uygulanmıyor ikisi ayni anda..doktor isini naptın canım..kime karar verdin..
Birde cinarlidaki dk herseyi ince ayrintisina kadar anlatiyor artisi ozel cep numarasinida verdi istedigim anda ulasabilmem guzel.karsiyaakada mitra kafin dogum var kari koca doktor merkez kurmuslar zorunda olmadikca sezeryana karsilar herseyleri cok iyi dort dortluk normal doguma bile hazirliyolar tek kotu tarafi dogumu sadece kent hastanesinde yaptiriyorlar.Hem progestan iğne vurguluyor hemde fitilini atıyon hee. Ayni şey ikisi degilmi..bana uygulanmıyor ikisi ayni anda..doktor isini naptın canım..kime karar verdin..
Dünde özellikle sordum kanamam bitti başlayım mi diye hayır dediler..tek doktorla mi devam etc en sonra..cinarlidaki kimdi..muayene ücreti nasıl..perinatalogmuyduAynen canim hem fitil hem igne dvm ettiriyor cinarlidaki dk boyle dvm etmemi istedi kafam karisti tup bebek dkrumu aradim aynen dvm dedi clexan da 13 haftada kesicem dedi tup bebek dkru seni erken biraktirmis.persembe tekrar cinarliya gidicem dkla iyi anlastik gibi.birde ciglide kordon klinik die bi hastane var mete tarcana gidicem persembeden sonra birde onu deniycem.
Niye cinarlida yapmıyor ki..Birde cinarlidaki dk herseyi ince ayrintisina kadar anlatiyor artisi ozel cep numarasinida verdi istedigim anda ulasabilmem guzel.karsiyaakada mitra kafin dogum var kari koca doktor merkez kurmuslar zorunda olmadikca sezeryana karsilar herseyleri cok iyi dort dortluk normal doguma bile hazirliyolar tek kotu tarafi dogumu sadece kent hastanesinde yaptiriyorlar.
Daha mart ayinda arkadasim yapti mitrada son anda sezeryana donduler. Cinarlida yapti eminim iyi arastirdin miBirde cinarlidaki dk herseyi ince ayrintisina kadar anlatiyor artisi ozel cep numarasinida verdi istedigim anda ulasabilmem guzel.karsiyaakada mitra kafin dogum var kari koca doktor merkez kurmuslar zorunda olmadikca sezeryana karsilar herseyleri cok iyi dort dortluk normal doguma bile hazirliyolar tek kotu tarafi dogumu sadece kent hastanesinde yaptiriyorlar.
Vala su ciglidekine de gidicem o zaman karar vericem canim.cinarlidaki asli iris 50 lira ucret sigortayla anlasmalari baslamis.perinatoglari ayri bi dk gerek gorduklerinde ona yonlendiriyorlarmis.Dünde özellikle sordum kanamam bitti başlayım mi diye hayır dediler..tek doktorla mi devam etc en sonra..cinarlidaki kimdi..muayene ücreti nasıl..perinatalogmuydu
Mitraya henuz gidemedim canim kanamalarim baslayinca eve kapanip kaldim.arkadasim dogum yapti kentte ondan duydum sadece kentte diye kendim gidip gorusunce aslini ogrenicem ins.Daha mart ayinda arkadasim yapti mitrada son anda sezeryana donduler. Cinarlida yapti eminim iyi arastirdin mi
Mete beyi cok eskiden taniriz annemin dr uydu.ozaman ssk daydi. Hamile olup yakin zamanda ona giden ve memnun kalanlar var ama kordon un acili yokmus. Gece acil bi durum olmustu bi arkadasin aramis tepecige gidin acilimiz yok demisler gcen yil. Bu onemli bence. Yinede git konusVala su ciglidekine de gidicem o zaman karar vericem canim.cinarlidaki asli iris 50 lira ucret sigortayla anlasmalari baslamis.perinatoglari ayri bi dk gerek gorduklerinde ona yonlendiriyorlarmis.
Ne kadar sanssiz bi insanim ben yaa bahtsiz bedeviler gibiyim :)) nereyi bulsam illaki arkasindan bisi cikiyo ben eninde onunda cinarliya kalicamm galibaMete beyi cok eskiden taniriz annemin dr uydu.ozaman ssk daydi. Hamile olup yakin zamanda ona giden ve memnun kalanlar var ama kordon un acili yokmus. Gece acil bi durum olmustu bi arkadasin aramis tepecige gidin acilimiz yok demisler gcen yil. Bu onemli bence. Yinede git konus
Simdi çok zor malesef canım..üniversiteye gitmek istesen muayenesi olan hocalar bile orda çalışmıyor..malesef Simdi ki düzende gerçekten çok zor bir durumdayız..anlamadığım kent te ne kent mis bütün doktorlar çalışıyor kentle mutlaka..gece acil durumda tek çözüm doğum hastanesi veya üniversite..gayet net..yazık gerçekten çok yazık..yaa öğrencilerin elinde üniversitede araştırılcan..bana bir tanıdığım erol tavmergan dedi..goya universitede bakıyormuş imkansız dedim çünkü tüp bebek kısmını bakıyordur..gebelik takibini muayenede yapiyordur..benimkisi 9 eylülde hoca ama acil durumda egepol e gidin dedi..düşün yani...Ne kadar sanssiz bi insanim ben yaa bahtsiz bedeviler gibiyim :)) nereyi bulsam illaki arkasindan bisi cikiyo ben eninde onunda cinarliya kalicamm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?