Medikal acil durumlar icin iyi bence ablamdan biliym ama hastasiysan. Yoksa ilgilenmiyor. Arada oraya gitti eşimin kuzeni acil durumda baksinlar diye. Dogumunu burada degil memlekette yapti sonraProfun ozeline bile gitsen acil durumda yine kaliyosun iste ortada ne kadar kotu bi durum yaa..ben o yuzden bi hastane olmasini istiyorum canim acil bi durumda dolasip durmayalim.gecen hafta ilk kanamamda panik yaptik medikale gittim hemen gozunun yasina bile bakmiyorlar takibin burdaysa dk ru asagi cagircaz dediler dedim takibim burda olmuyor o zaman bakamayiz dediler hic umurlarinda bile deil..
Senin tüp doktorun kimdi canım unuttum ben..valla bende artik şaşırdım nasıl bir sistem anlamıyorum..benim kide hep ctesi pazar başlıyor..2 doktorda istirahat diyor onu anlamıyorum..zaten yatıyorum yattığım halde boyle gelirse ne yapcam ben..simdi gene gittim lavobaya gene pembe sümük gibi birşey bulaştı..evden dışarı attigim adim yok..sadece wc ye kalkıyorum yemek bile ayağıma geliyor daha napcam vallahi bilemedim..sonra sen kime gittim kim müdahale etti sana kanamada..çok mu geldi kirmizimiydiProfun ozeline bile gitsen acil durumda yine kaliyosun iste ortada ne kadar kotu bi durum yaa..ben o yuzden bi hastane olmasini istiyorum canim acil bi durumda dolasip durmayalim.gecen hafta ilk kanamamda panik yaptik medikale gittim hemen gozunun yasina bile bakmiyorlar takibin burdaysa dk ru asagi cagircaz dediler dedim takibim burda olmuyor o zaman bakamayiz dediler hic umurlarinda bile deil..
Ayrım her yerde ayrım iste..sağlıkta bile..Medikal acil durumlar icin iyi bence ablamdan biliym ama hastasiysan. Yoksa ilgilenmiyor. Arada oraya gitti eşimin kuzeni acil durumda baksinlar diye. Dogumunu burada degil memlekette yapti sonra
Aynen takibi medikalin dkru yapmasi gerekmis acilde bakmalari icin.Medikal acil durumlar icin iyi bence ablamdan biliym ama hastasiysan. Yoksa ilgilenmiyor. Arada oraya gitti eşimin kuzeni acil durumda baksinlar diye. Dogumunu burada degil memlekette yapti sonra
Tup dkrum su hastanesi nuray hanim canim.onunla takibi biraktik sadece telefonla irtibattayiz.benim ilk gecen persembe sabah 10 gibi basladi clexani vurmustum fituli koymustum bisi yoktu daha 15 dk sonra sıkısır gibi oldum wc ye gitttim en son peceteyle temizlerken birden kipkirmizi oldu pecete.medikal bakmayinca tup dkrumu aradim oda sansima ameliyattaymis sonra cinarlidaki dkru aradim hemen gelin diyince ona gittik.Senin tüp doktorun kimdi canım unuttum ben..valla bende artik şaşırdım nasıl bir sistem anlamıyorum..benim kide hep ctesi pazar başlıyor..2 doktorda istirahat diyor onu anlamıyorum..zaten yatıyorum yattığım halde boyle gelirse ne yapcam ben..simdi gene gittim lavobaya gene pembe sümük gibi birşey bulaştı..evden dışarı attigim adim yok..sadece wc ye kalkıyorum yemek bile ayağıma geliyor daha napcam vallahi bilemedim..sonra sen kime gittim kim müdahale etti sana kanamada..çok mu geldi kirmizimiydi
Benimde geçen hafta ıslaklık olunca fitil altı zannettim..bir gittim çamaşırım kıpkırmızı elim ayağım boşaldı titremeye başladım.kaynanam annem vardı komşuya gitcektik arayın gidemiycez doktora gitmez dedim..benimki muayenede bakıyor bu kanama zararlı değil diyor istirahat diyor tamam..ne iğne ne serum hic birşey yapmıyor..bebek gayet kıpır kıpır..ama gel bana sor yaa o kanama çoğalırsa ben anlamazsam neye gore aşırı kanamayi kastediyor doktorum anlamıyorum..açıklaması bebek rahimde yer açarken tahrip ediyor o yüzden kanama oluyor damarlar çatlıyor..buca tip taki doktora esim sordu bundan olurmu diye oda ben öyle bir şey tıpta okumadim diyor..Tup dkrum su hastanesi nuray hanim canim.onunla takibi biraktik sadece telefonla irtibattayiz.benim ilk gecen persembe sabah 10 gibi basladi clexani vurmustum fituli koymustum bisi yoktu daha 15 dk sonra sıkısır gibi oldum wc ye gitttim en son peceteyle temizlerken birden kipkirmizi oldu pecete.medikal bakmayinca tup dkrumu aradim oda sansima ameliyattaymis sonra cinarlidaki dkru aradim hemen gelin diyince ona gittik.
Insan kotu oluyo yaa kirmiziyi gorunce rabbim kimseye yasatmasin gercekten..ben bu dklari anlamiyorum zaten herbiri ayri havalarda caliyor arttik rabbime emanetiz..Benimde geçen hafta ıslaklık olunca fitil altı zannettim..bir gittim çamaşırım kıpkırmızı elim ayağım boşaldı titremeye başladım.kaynanam annem vardı komşuya gitcektik arayın gidemiycez doktora gitmez dedim..benimki muayenede bakıyor bu kanama zararlı değil diyor istirahat diyor tamam..ne iğne ne serum hic birşey yapmıyor..bebek gayet kıpır kıpır..ama gel bana sor yaa o kanama çoğalırsa ben anlamazsam neye gore aşırı kanamayi kastediyor doktorum anlamıyorum..açıklaması bebek rahimde yer açarken tahrip ediyor o yüzden kanama oluyor damarlar çatlıyor..buca tip taki doktora esim sordu bundan olurmu diye oda ben öyle bir şey tıpta okumadim diyor..
Canim ins hersey yolunda gitsin sende bize guzel haberlerle gel dualarimdasin her zaman.karsilasmaniz ne guzel cok guzel bi duygu kalp atislarini dinlemek darisi bian basina insss...ben 10.haftada 72 olmustum 2 gun once gittigimde 68 e dusmusum bisi yiyemiyordum yavas yavas normale donuyorum yemeye basladim artik.kızlar doktordan geldim yumoşlar büyüyo rahim kalınlıgıda iyi dedi dr pazartesi yeniden gidicez hastanede kecozz ile karşılaştık cnm bnm yaaa kalp atışlarını duydu ikizlerinin nasıl sevindim darısı basımıza inşallahh bu arada ben şimdiden 3 kilo aldım normal mi bu kadar çabuk şişicem offf
Ben de seni merak ediyordum..rahat ol bak herşey çok güzel olucak..nerden tanıdiniz birbirinizi..bende aldım 3 -4 kilo tedavi sırasında sen keyfine bak..biraz iğnelerden ödem gibi oluyor vücut galiba..bebek te miden bulanırsa o kilolar hic kalmaz..doğunca zaten kalmayacak.:)))kızlar doktordan geldim yumoşlar büyüyo rahim kalınlıgıda iyi dedi dr pazartesi yeniden gidicez hastanede kecozz ile karşılaştık cnm bnm yaaa kalp atışlarını duydu ikizlerinin nasıl sevindim darısı basımıza inşallahh bu arada ben şimdiden 3 kilo aldım normal mi bu kadar çabuk şişicem offf
Sen sürekli istirahat halinde misin canım yoksa dışarıya filan cikiyonmu kendin..ben her yere kocamla :)) heryer dediğim haftalık doktor kontrolü zaten :)))Insan kotu oluyo yaa kirmiziyi gorunce rabbim kimseye yasatmasin gercekten..ben bu dklari anlamiyorum zaten herbiri ayri havalarda caliyor arttik rabbime emanetiz..
1 hafta oncesine kadar yuruyus yapiyorduk esimle 1 haftadir yataktan kalkmadim sadece wc ye kadar gidiyorum yatmaktan artik sirtlarim agridi doktora gidecegim gunu iple cekiyorum disari cikicam ogun bana bayram bakalim dk ne diyecek persembeye kadar istirahat dedi dk hic kalkmiycakmisim.Sen sürekli istirahat halinde misin canım yoksa dışarıya filan cikiyonmu kendin..ben her yere kocamla :)) heryer dediğim haftalık doktor kontrolü zaten :)))
Ben istanbuldan geldim annemde kaldım 2 hafta kalkmadım eve gittim 1 hafta kalkmadım kaynanama gittim 3 hafta kalkmadım anneme geldim gene 2 haftadır kalkmadım..ara daki transferler hariç birde doktora gidince o kadar..12 haftam doldu goya bugün hatta eşime dedim annemi iftara götürelim bende hava alayim yok yat sen daha bir kaç gün diyor..serklaj oluncada yat der benimki..din gece acile iğneye giderken neyi farkettim hic canım dışarı bile çıkmak istemediğini..unutmusum dış dünyayı sanki..1 hafta oncesine kadar yuruyus yapiyorduk esimle 1 haftadir yataktan kalkmadim sadece wc ye kadar gidiyorum yatmaktan artik sirtlarim agridi doktora gidecegim gunu iple cekiyorum disari cikicam ogun bana bayram bakalim dk ne diyecek persembeye kadar istirahat dedi dk hic kalkmiycakmisim.
Boyle yata yata iyice tembellesiyorum snki sonrasinda zorluk cekmeyelimde simdi hersey ayagimiza geliyo bunun sonrasida var :))) senin daha zor hic cikmamissin ben gecen haftaya kadar yavas yavas her yere gittim bu hafta eve kapandim sicakta olunca bunaliyorum iyice sogukta olsa insanin cani istemiyo disari cikmak ama simdi oylemi facede millet tatil etiketi yaptikca icim karariyo deniz havuz umrumda deilde sadece suan aklima acik bufe geliyorBen istanbuldan geldim annemde kaldım 2 hafta kalkmadım eve gittim 1 hafta kalkmadım kaynanama gittim 3 hafta kalkmadım anneme geldim gene 2 haftadır kalkmadım..ara daki transferler hariç birde doktora gidince o kadar..12 haftam doldu goya bugün hatta eşime dedim annemi iftara götürelim bende hava alayim yok yat sen daha bir kaç gün diyor..serklaj oluncada yat der benimki..din gece acile iğneye giderken neyi farkettim hic canım dışarı bile çıkmak istemediğini..unutmusum dış dünyayı sanki..
Valla benimde aklıma şezlong ta uzanıp denizi izlemek bir yandan da buz gibi biraBoyle yata yata iyice tembellesiyorum snki sonrasinda zorluk cekmeyelimde simdi hersey ayagimiza geliyo bunun sonrasida var :))) senin daha zor hic cikmamissin ben gecen haftaya kadar yavas yavas her yere gittim bu hafta eve kapandim sicakta olunca bunaliyorum iyice sogukta olsa insanin cani istemiyo disari cikmak ama simdi oylemi facede millet tatil etiketi yaptikca icim karariyo deniz havuz umrumda deilde sadece suan aklima acik bufe geliyor
NOrmal normal canim. Bende dana gibi oldum. Kuzum kac tane yumosun var?kızlar doktordan geldim yumoşlar büyüyo rahim kalınlıgıda iyi dedi dr pazartesi yeniden gidicez hastanede kecozz ile karşılaştık cnm bnm yaaa kalp atışlarını duydu ikizlerinin nasıl sevindim darısı basımıza inşallahh bu arada ben şimdiden 3 kilo aldım normal mi bu kadar çabuk şişicem offf
sagol cnm sizde duamdasınız sag salim kucagınıza alın inşallahhhCanim ins hersey yolunda gitsin sende bize guzel haberlerle gel dualarimdasin her zaman.karsilasmaniz ne guzel cok guzel bi duygu kalp atislarini dinlemek darisi bian basina insss...ben 10.haftada 72 olmustum 2 gun once gittigimde 68 e dusmusum bisi yiyemiyordum yavas yavas normale donuyorum yemeye basladim artik.
şimdiden 3 kilo aldım bendeBen de seni merak ediyordum..rahat ol bak herşey çok güzel olucak..nerden tanıdiniz birbirinizi..bende aldım 3 -4 kilo tedavi sırasında sen keyfine bak..biraz iğnelerden ödem gibi oluyor vücut galiba..bebek te miden bulanırsa o kilolar hic kalmaz..doğunca zaten kalmayacak.:)))
kendi doktorum yoktu cnm rahat konusamadım ama sanırım 7 8 tane falan ama tam biilmiyorum yinedeNOrmal normal canim. Bende dana gibi oldum. Kuzum kac tane yumosun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?