Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

evet canım ne güzel tesadüf oldu dimi :)
aldığın kilolara takma, görmedinmi beni dana gibiyim :) bebeklerimizi alalım veririz sonra inşallah. zafere giden yolda herşey mübah

iki tane tosbikimin kalp atışlarını duydum Allahın izniyle muhteşem bi duyguymuşş allahım kucağıma nasip etsin inşallah. kerkesin evladını bağışlasın.

Evet cnm ayarlasak olmazdı benim kafa dolu bakmıyorum bile etrafıma sen seslenince farkettim :) haklısın kilolar verilir 18 kilo verdim ben :) bi kaç kilomu veremicem :) hiç danalık bi halin yok seninde abartma :) negatif aldıktan sonra yazdıgın yazı dün gibi aklımda Rabbim o kadar büyük ki herseyin bi vakti zamanı var işte yıllar gectikce sabır azalıyo.. Bebişlerini sag salim kucagına al cnm bnm .. Bugün kontrole giitk biZde ahmet hoca gelmiş :) zaten whatsaptan yazmıştım tedirgin oldum diye :) adam bıktırcam bu panik atak yüzünden :) yumoşların büyüyo hersey yolunda dedi haftasonuna doğru toplarız dedi bana çok dua et olurmu sen benim umudumsun

Allahım sağlık la kucağına bebeklerini almayı nasip etsin arkadaşım..

selam kızlar nasılsınız bakayım umarım hepinizde herşey yolundadır bebişlere ve kendinize iyi bakın bakayım bu sıcaklarda kendinizi yormayın malum ramazan tatil derken benimde yiğenim geldi bende kalıcak fıstğım güzellik uykusunda göye 1 saat uyuyacam teyze dedi beni kaldır sonra dedi ama ben kıyamıyorum onu uyandırmaya kuzummm okadar güzel uyuyorki bende ondan fırsat bulmuşken bi sizlere bakayım dedim :)

Kizlar gece gece yine hastaneyi ziyaret ettim geldim yine kanamam oldu yogundu bu kez oldukca serumu yedim bebisi gordum geldim cok sukur 3 ay bitecek hala steres dvm ediyor cok yordu bu hayat beni cookkk

Kizlar gece gece yine hastaneyi ziyaret ettim geldim yine kanamam oldu yogundu bu kez oldukca serumu yedim bebisi gordum geldim cok sukur 3 ay bitecek hala steres dvm ediyor cok yordu bu hayat beni cookkk
Üzülme sakin canım bol bol istirahat başka çaremiz yok malesef..birileri sana yardımcı olsun ayaklarını dikip yatacaksın..kanama alanı gözüktüğünü peki...

Üzülme sakin canım bol bol istirahat başka çaremiz yok malesef..birileri sana yardımcı olsun ayaklarını dikip yatacaksın..kanama alanı gözüktüğünü peki...
Hayir canim yine gozukmedi dk guzel ilgilendi boru gibi bisi yerlestirdi adini bilmiyorum kanamayi kontrol etti hastaneye gittigimde azalmisti galiba dk dedi kanama az ama yinede dusuk tehlikesi diyorum dedi yatacaksin.tek guzel yani cinsiyetini soyledi ama tabu ben illaki kendi doktorumdan onayi almadan inanamicam galiba.senin nasil gidiyor canim dk kontrolu ne zaman ikili tarama oldumu senin?

Alttan mi yerleştirdi boru.. niye ki..ne diyor cinsiyeti..benim dun du kontrol gene yüzde 90 kız gibi diyor nasıl bakıldığını filan anlattı bir güzel..perşembe serklaj yapılacak..iğne filan verdi mi peki doktorun ilaç olarak ne kullanıyorsun progesteron â devammi..

Kiz dedi cinsiyetine hayirlisi bakalim.evet allttan yerlestirdi ben tedirgin oldum zarari olmazmi diye olsa yaparmiyim sence diye sordu biraz matrak bi doktordu.kanama icin bakmam sart dedi.kullandigim ilaclari sordu dvm dedi benim vermeme gerek yok dedi progest. Ignemi sabahtan vurulmustum zaten fitillerr dvm ek olarak coraspine baasla sen dedi dogum olana kadar hic bir zarari yok dedi persembe benimde kont.var sorucam bakalim basliyimmi diye aspirine clexana la ayni anda kullanilirmi diye.serklaji nasil yapiyorlar canim hissetmiyorsun sanirim dimi?

Clexan kullandığını biliyormu söyledin mi bence iğne vuruyorsan coraspin içme benim doktorum kanama olunca ilk coraspin i kesti..hapin etkisi vücuttan geç çıkıyor iğne vuruldugun surece iğnenin etkisi o günlük..vurulmadinmi etkisi biter..kanamam olduğu için kullanma diyorum sakin yanlış anlama benim tüp bebek doktorum ilk coraspini kesti geçen haftada iğneyi kesti..İkizler de bana kaç ay alttan hep ultrason la bakıldı..için rahat olsun..hadi yaa sevindim hadi bakalım kiz senesi mi olcak acaba bu sene..serklaj bayıltarak yapılıyor..zor olan dikişlerin çözümü

Soyledim canim igne kullandigimi kendi dkruma sormadan baslamam zaten.rabbim yardimcin olsun kolaylikla atlat bunuda ins.

Soyledim canim igne kullandigimi kendi dkruma sormadan baslamam zaten.rabbim yardimcin olsun kolaylikla atlat bunuda ins.
İnşallah kuzum cümlemiz inşallah sağ salim kavusuruz..su 2016 ocak anneleri var ne mal bu insanlar her hafta fast food yiyormuş..benim eşimin gıdacı müşterisi var bütün o restoranlardaki yağ bilmem ne yagi diyor hic bilmediğimiz bir yağ adi..ve berbat birşey hic yanmıyormuş hep beyaz açık renk gözüküyormus..O adam dedikten sonra yermiyim dışarda patates kizartmasi çok cahil insanlar valla yaaa..sanki kotu birşey söylüyorum..sahte hesap açıp yapsam mi yuvasını..millet çok kolay elde ediyor bebekleri herhalde..bu zamanda herşey kanser yaparken..yok parfüm yok makyaj vazgeçemezmiş..sac boyasız olmazmış çüşş yaa..allahım bu ramazan gününde..adamı günaha sokarlar..

Zme kendini cnm sabır arkadasım rabbim korusun bebişini yat sakın yorma kemdini

Okudum canim o dediklerini bir keresinde yorum yapmistin hep bildirim geliyo okuyorum ara ara boya yaptirmak istediklerini hatirliyorum 9 ay oyle dursa incileri dokulecek sanki :)) bugunde birinin cani hazir hamgurger menulerinden cekmis sanirim allah akil fikir versin ne diyim daha..ondan sonra obeziteli nesil oluyor olur tabi..

Yatiyorum canim hic kalkmiyorum hala dvm ediyor kahverengi lekelenme seklinde bu gunumuzede sukur dedigin gibi sabirr bakalimm..
Benimde var kuzum geçen bitti gibi oldu iğneyi leke lenme bitsin tamamen 3 veya 4 gün daha vurul dediler 4.gün son kez vurulayim artik hadi bir kez,daha dedim o gün başladı gene leke lenme cumartesiden beri her sabah kahverengi bulaşıyor..hayatımda ilk defa oluyor kaç hamilelik geçirdim tüp bebeklerde oluyor galiba anlamadım ki valla kafam durdu resmen..İnşallah 2. Lerde kendiliğin den kardeşleri gelir hic boyle stres olmayız..yatarak geçircez galiba kuzum napalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…