Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bugun baska bi yerde okudum eger bebek cok hareketli ise plesentaya baski yaparmis buda kanamaya yol acarmis sorucam bakalim dkra varmi boyle bisii..

Bugun baska bi yerde okudum eger bebek cok hareketli ise plesentaya baski yaparmis buda kanamaya yol acarmis sorucam bakalim dkra varmi boyle bisii..
İlerde riski var mi acaba..benimki çok hareketli her ultrasonda o kollar sürekli oynuyor..kafaya gidiyor duzeliyor..yan dönüdönüyor sürekli hareket halinde..varlığını hemen belli ediyor..seninki nasıl ultrasonda hareketli mi çok..

Vala canim bilmiyorumki bugun oylesine denk geldim okudum.hemde nasil hareketli dun 5 dk boyunca izledik hic durmadi nerdeyse kollari ayaklari hareket halinde.bi ara basinida oynatti doktorda annesine kafa salliyor dedi aglarken gulmeye basladim.ara arada elimi karnimin uzerine koydukca icimde hareket ettigini hissetmeye basladim 3 gundur.

Görünce ne kadar tuhaf oluyor dimi hele kanama olunca öyle üzüntüyle gidiyorsun sonra onun orda sebekliklerini görünce iyice sinirleri boşalıyor ağlasa mi gülse mi oluyor..

Ben hep pit pıt larını hissediyorum hareket hissetmiyorum pıt pıt ta kendin kalp sesim heyecandan karnimdami acaba diyorum..göbek buyudumu senin bugün kuaföre gittim 5 aylık zanetti beni.

Ben hep pit pıt larını hissediyorum hareket hissetmiyorum pıt pıt ta kendin kalp sesim heyecandan karnimdami acaba diyorum..göbek buyudumu senin bugün kuaföre gittim 5 aylık zanetti beni.
Sanki icimde bisiler kayiyor gibi oluyor.gobek biraz cikti evet ama ben 68 e dustum nedense en son 72 yekadar cikmistim.

kızlar selamlar günaydın herkese
ya biri beni lütfen aydınlatıp telkin edebilirmi

allah nasip ederse benim bebekler ikiz biliyosunuz, ikz bebeklerde bulantı bilmemne çok fazla olurmuş galiba. ama benim ne göğüslerimde hassasiyet var, ne de aman aman bi mide bulantım var. midemde bi sıkıntılar var ama daha önce mide ülseri geçirmiştim, ülserdeki gibi ağrılar ve kasılmalar var, kendi kendime diyorum acaba ülserim yeniledi, bebeklere bişeymi oldu da, ben ülser ağrısını bebeklerinkiylemi karıştırıyorum diyorum.
arkadaşlar nolur bi el atın bu konuya valla çok kötüyüm, hiç bi belirti olmazmı yaaa 7. haftaya giriyorum bugün oysa ki...

Gunaydin canim kafani yorma baska seylerle basks bi forumda okumustum ikiz annesi hic belirti yasamamis bulantisi falanda olmamis.benim ikiz deil ama 9.haftada basladi hassasiyet ne yersem bulanmaya baslamisti fakat hic cikarmadim sukur simdi duzeldim uzun surmedi allahtan fakat ara ara midemde agri oluyo nedense.

aynen benim de midemde ağrı var, bir de ara ara sağ kasık tarafımda sızı oluyor. göğüslerim de bazen sızlıyo bazen normal... millet ne belirtiler yaşıyo yaaa

aynen benim de midemde ağrı var, bir de ara ara sağ kasık tarafımda sızı oluyor. göğüslerim de bazen sızlıyo bazen normal... millet ne belirtiler yaşıyo yaaa
Cnm herkesin bünyesi farklı bi arkadasım ilk gebelikte hastnye yattı serumlar falan yedi bulantıdan ama 2. Gebeliği rahat gecti sıkıntı yapma kendine ne güzel işte tadını çıkar bebişlerin

Kızlar kontrolden geldm yumoşlar tamam cuma günü opum olucak Nasip olursa..bugün 5 tane iğne yapıcam sizin rahim kalınlıgı kaçtı ?
hadi gözün aydın canım..
benim ilk trasferde 11 mm idi, ikincisinde 9,8 di galiba

Olmuyor canım hic bir şey olmuyor biliyorsun 6 kese vardı sonra 5 atan kalp vardı kaç ay 5 tane taşıdım hic te öyle ne bulantı ne şişme ne ağrı hiç bir şey hissetmedim o kadar rahattık..bu sefer tüp bebek te koku ağrı kanama vs oldu keske olmasa öyle çok rahat buyuyordu boyle olunca sürekli istirahat her hamilelik benzemiyor muş..eşimin kuzeni 3.ye hamile ilk ikisi kız çok bulantili kokulara hassas geçmiş bunda çok rahatmış kesin erkek dedik oda kızmış..miden için doktora danış ama..

Kızlar kontrolden geldm yumoşlar tamam cuma günü opum olucak Nasip olursa..bugün 5 tane iğne yapıcam sizin rahim kalınlıgı kaçtı ?
hayirlisi hadi inslh canim cuma gunu kontrol vardi benimde o gun operasyonlar cok oldugu icin pazartesiye erteledi ahmet bey

Çok sevindim canım..inşallah bu sefer güzel mutlu haberler duyacağız senden..ben hatirlamiyorum rahim kalınlığını hic..kâğıtta yazıyordu galiba ama..attım ben o kağıtları baktim bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…