Senin de hayırlısı olsun canım güzel haberlerle gelmen dileğiyle inşallah.17 tane toplandi 10 tanesi isleme alindi 5 tanesinin kalitesi daha iyiydi digerlerine gore 1 tane transfer 4 tanesi donduruldu cnm
Benimde 9.8 idi canm.hadi bakalim kaliteli yumoslarin olsun inss..
Çok sevindim canım..inşallah bu sefer güzel mutlu haberler duyacağız senden..ben hatirlamiyorum rahim kalınlığını hic..kâğıtta yazıyordu galiba ama..attım ben o kağıtları baktim bulamadım
Kuzum sakin ol..bana da geçmek bilmemişti o gün elim ayağım boşalmıştı sizin sayenizde yureklendim..ağlama sakin..esinle dışarı çıkın aksam ne bilim komedi film tiyatro birseye gidin..bize gelin diycem ama annemin evi çok kirlikızlar ben çok kötüyüm yardım edin bana akıl verin ne bileyim işte bişeyler söyleyin şu asamada neler yaptınız neler yediniz ne yapmalıyım???napsam avunamıyorum vakit geçmiyo sürekli aglıyorum şimdiden böle stresle ben nereye varıcam
Tünaydın sanada canım..hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canim seninki stresten olmustur. Bende oykeyim. Dr a gitmeden once bile panik olurum.Oruc beni pek etkilemiyor. Havalarda iyi gidiyor ya. Hayirli guzel haberlerle gel. Iyi oldugunu yaz buraya olur mu.Öğleden sonra dikiş atılcak diye dun gece 3 e doğru annemle yedim yattım..simdi kalktım çok fena basim ağrıyor midem tutuyor..oruç tutanlar nasıl tutuyormuş..allah yardim etsin..
Allah yadimcin olsun canim bian once atlat gel bunuda ins.Öğleden sonra dikiş atılcak diye dun gece 3 e doğru annemle yedim yattım..simdi kalktım çok fena basim ağrıyor midem tutuyor..oruç tutanlar nasıl tutuyormuş..allah yardim etsin..
Alismisindir belki sen canım ben ilk defa bu kadar uzun sureli ac kalıyorum..zaten pek açlığa dayanamam..kafam kalkmıyor yastıktan..esim gelcek birazdan hazırlanmak lazim ama gözlerimi su anda acamiyorum..Canim seninki stresten olmustur. Bende oykeyim. Dr a gitmeden once bile panik olurum.Oruc beni pek etkilemiyor. Havalarda iyi gidiyor ya. Hayirli guzel haberlerle gel. Iyi oldugunu yaz buraya olur mu.
İnşallah canım bundan sonra inşallah rahat olur..unutmuştum 3 aydır bayiltilmayi en son yumurtalar toplanırken yemiştik damar yolunu..bir şey yiyip içmem lazim biran önce girip cikayim soğuk bir şey içeceğim..Allah yadimcin olsun canim bian once atlat gel bunuda ins.
canım serklaj mı yapılacak bugün allah yardımcın olsun hiçbir şey hissetmeden bebişinle sağ sağlim git gel ....Öğleden sonra dikiş atılcak diye dun gece 3 e doğru annemle yedim yattım..simdi kalktım çok fena basim ağrıyor midem tutuyor..oruç tutanlar nasıl tutuyormuş..allah yardim etsin..
vucudunu rahat tut canim ya ne diye stres yapip geriliyosunkızlar ben çok kötüyüm yardım edin bana akıl verin ne bileyim işte bişeyler söyleyin şu asamada neler yaptınız neler yediniz ne yapmalıyım???napsam avunamıyorum vakit geçmiyo sürekli aglıyorum şimdiden böle stresle ben nereye varıcam
hadi hayirlisiyla atlat inslhAlismisindir belki sen canım ben ilk defa bu kadar uzun sureli ac kalıyorum..zaten pek açlığa dayanamam..kafam kalkmıyor yastıktan..esim gelcek birazdan hazırlanmak lazim ama gözlerimi su anda acamiyorum..
İnşallah canım bundan sonra inşallah rahat olur..unutmuştum 3 aydır bayiltilmayi en son yumurtalar toplanırken yemiştik damar yolunu..bir şey yiyip içmem lazim biran önce girip cikayim soğuk bir şey içeceğim..
Cnm nasılsın atıldımı dikiş iyimisin ?? Sen bebişine iyi bak kuzum çok sagol yazdıkların için bnm yüregım agzımda resmen Allah sonumu hayır etsin yarın güzel haberlerle gelirim inşallah bendeKuzum sakin ol..bana da geçmek bilmemişti o gün elim ayağım boşalmıştı sizin sayenizde yureklendim..ağlama sakin..esinle dışarı çıkın aksam ne bilim komedi film tiyatro birseye gidin..bize gelin diycem ama annemin evi çok kirliderin derin nefes al..internetten reiki müzik diyince you tube dan ac kulaklığa tak..derin derin burundan nefes al sonra ağızdan yavaş yavaş ver..
Kuzum ne zaman transfer? Sikma canini sakin.. unutma bu islerde moral cok onemli.. stres yokkkkk... hersey cok guzel olacak...Cnm nasılsın atıldımı dikiş iyimisin ?? Sen bebişine iyi bak kuzum çok sagol yazdıkların için bnm yüregım agzımda resmen Allah sonumu hayır etsin yarın güzel haberlerle gelirim inşallah bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?