Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Benimde 9.8 idi canm.hadi bakalim kaliteli yumoslarin olsun inss..

Çok sevindim canım..inşallah bu sefer güzel mutlu haberler duyacağız senden..ben hatirlamiyorum rahim kalınlığını hic..kâğıtta yazıyordu galiba ama..attım ben o kağıtları baktim bulamadım

sagolun kızlar Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

kızlar ben çok kötüyüm yardım edin bana akıl verin ne bileyim işte bişeyler söyleyin şu asamada neler yaptınız neler yediniz ne yapmalıyım??? napsam avunamıyorum vakit geçmiyo sürekli aglıyorum şimdiden böle stresle ben nereye varıcam

Kuzum sakin ol..bana da geçmek bilmemişti o gün elim ayağım boşalmıştı sizin sayenizde yureklendim..ağlama sakin..esinle dışarı çıkın aksam ne bilim komedi film tiyatro birseye gidin..bize gelin diycem ama annemin evi çok kirli derin derin nefes al..internetten reiki müzik diyince you tube dan ac kulaklığa tak..derin derin burundan nefes al sonra ağızdan yavaş yavaş ver..

Çevrimiçi olup okuyup okuyup yazmayan canlarım..neler yapiyorsunuz onlar biliyor kendilerini..iyiler mi acabaa........

Öğleden sonra dikiş atılcak diye dun gece 3 e doğru annemle yedim yattım..simdi kalktım çok fena basim ağrıyor midem tutuyor..oruç tutanlar nasıl tutuyormuş..allah yardim etsin..

Öğleden sonra dikiş atılcak diye dun gece 3 e doğru annemle yedim yattım..simdi kalktım çok fena basim ağrıyor midem tutuyor..oruç tutanlar nasıl tutuyormuş..allah yardim etsin..
Canim seninki stresten olmustur. Bende oykeyim. Dr a gitmeden once bile panik olurum.Oruc beni pek etkilemiyor. Havalarda iyi gidiyor ya. Hayirli guzel haberlerle gel. Iyi oldugunu yaz buraya olur mu.

Canim seninki stresten olmustur. Bende oykeyim. Dr a gitmeden once bile panik olurum.Oruc beni pek etkilemiyor. Havalarda iyi gidiyor ya. Hayirli guzel haberlerle gel. Iyi oldugunu yaz buraya olur mu.
Alismisindir belki sen canım ben ilk defa bu kadar uzun sureli ac kalıyorum..zaten pek açlığa dayanamam..kafam kalkmıyor yastıktan..esim gelcek birazdan hazırlanmak lazim ama gözlerimi su anda acamiyorum..
Allah yadimcin olsun canim bian once atlat gel bunuda ins.
İnşallah canım bundan sonra inşallah rahat olur..unutmuştum 3 aydır bayiltilmayi en son yumurtalar toplanırken yemiştik damar yolunu..bir şey yiyip içmem lazim biran önce girip cikayim soğuk bir şey içeceğim..

canım serklaj mı yapılacak bugün allah yardımcın olsun hiçbir şey hissetmeden bebişinle sağ sağlim git gel ....

vucudunu rahat tut canim ya ne diye stres yapip geriliyosun

hadi hayirlisiyla atlat inslh

Cnm nasılsın atıldımı dikiş iyimisin ?? Sen bebişine iyi bak kuzum çok sagol yazdıkların için bnm yüregım agzımda resmen Allah sonumu hayır etsin yarın güzel haberlerle gelirim inşallah bende

Kizcelerimmmmm bende 2 gundur misafir vardi.. giremedim.. kusura bakmayin.. K kaderim35 nasilsin? Cok merak ediyorum canim seni.. nasil gecti??
Evet bizim ayimiz basladi.. dogum gunleri:)) evlilik yildonumu hepsi temmuz ayinda bizim:))

Cnm nasılsın atıldımı dikiş iyimisin ?? Sen bebişine iyi bak kuzum çok sagol yazdıkların için bnm yüregım agzımda resmen Allah sonumu hayır etsin yarın güzel haberlerle gelirim inşallah bende
Kuzum ne zaman transfer? Sikma canini sakin.. unutma bu islerde moral cok onemli.. stres yokkkkk... hersey cok guzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…