Canim guzel haberlerle gel kaliteli yumoslar toplansin ins.dualarim seninle canim rabbimin izniyle hersey daha guzel olacak.Günaydın kzlar opuya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
arkadaşlar ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran deneyen varmı selamlar
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım..kaliteli embriyolarin olur inşallah..birazcık rahat ol bak stres yaptıkça onlarda etkilenecektir..bu cuma saatinde hayırlı olcak inşallah herşey..azcik içine ferah tut...Günaydın kzlar opuya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
Gecmis olsu canim yat dinlenDun uyudum uyandım baktım buraya ama hic yazcak halim yoktu kızlar..herhalde narkoz yedikçe artik insan vücut kaldırmıyor..kafa kalkmıyor..hep uyumak istiyor..kardeşim aradı bahanesi aradı kimseyle konuşmadım valla..internet paketide bitti galiba çok yavaş açıyor sayfayı sinir olup bırakıyorum telf u elimden..2.30 tu girdim 3.05 te ayildim iste..4.30 gibi çıktık hastaneden kanamam var..doktor normal diyor..yarin kontrole giderim büyük bir ihtimalle bir ultrasonda bakalım ne var ne yok içerde diye..çok mu gerdi etimi bilemedim ki..
Gecmis olsun canim atlattin bunuda cok sukur bol bol dinlen simdi hersey daha guzel olacak ins kanamada yavas yavas kesilir.yarinda bebegini gordunmu artik tadini cikarmaya bak bebeginle birlikte..Dun uyudum uyandım baktım buraya ama hic yazcak halim yoktu kızlar..herhalde narkoz yedikçe artik insan vücut kaldırmıyor..kafa kalkmıyor..hep uyumak istiyor..kardeşim aradı bahanesi aradı kimseyle konuşmadım valla..internet paketide bitti galiba çok yavaş açıyor sayfayı sinir olup bırakıyorum telf u elimden..2.30 tu girdim 3.05 te ayildim iste..4.30 gibi çıktık hastaneden kanamam var..doktor normal diyor..yarin kontrole giderim büyük bir ihtimalle bir ultrasonda bakalım ne var ne yok içerde diye..çok mu gerdi etimi bilemedim ki..
canım çok geçmiş olsun nasıl geçti zor bir işlem mi eğer birgün nasip olurda hamile kalırsam aynı 3.ayımda aynı işlem banada uygulanacakDun uyudum uyandım baktım buraya ama hic yazcak halim yoktu kızlar..herhalde narkoz yedikçe artik insan vücut kaldırmıyor..kafa kalkmıyor..hep uyumak istiyor..kardeşim aradı bahanesi aradı kimseyle konuşmadım valla..internet paketide bitti galiba çok yavaş açıyor sayfayı sinir olup bırakıyorum telf u elimden..2.30 tu girdim 3.05 te ayildim iste..4.30 gibi çıktık hastaneden kanamam var..doktor normal diyor..yarin kontrole giderim büyük bir ihtimalle bir ultrasonda bakalım ne var ne yok içerde diye..çok mu gerdi etimi bilemedim ki..
hayırlısı olsun bolll bolll sağlıklı yumuşların olsun inşallah :)Günaydın kzlar opuya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
İstirahat demedi canım..geçen seferde yatmadım hic hemen ise başladım hic rapor filan almadim..bayıltarak yapıldığı için bir şey anlamıyorsun dun çok az bir ağrım vardı ki çok çok az hic ağrı kesici bile içmedim düşün yani..geçen sefer kan geldimi onu hatırlayamıyorum hic gelmiyormuş goya ben mi yanlış okudum bilemedim..balgam li sulu bir kan geliyor..anlamıyorsun operasyonda hic bir şey ..yumurta toplandıktan sonra bile daha çok ağrım olmuştu..canım çok geçmiş olsun nasıl geçti zor bir işlem mi eğer birgün nasip olurda hamile kalırsam aynı 3.ayımda aynı işlem banada uygulanacakbir sorun olmaz ise bu işlemden sonra 9. aya kadar yatak istirahatimi veriyorlar bu konuda hiç bir bilgim yok benim çünkü yaptıran sen olduğun için bir sana sorabiliyorum :)
çok şükürki bişey hissetmiyorsun benimde en çok korktuğum düşük tehlikesi için yapılan bu işlemden sonra yatak istirahati vermeleridi tekrardan çok ama çok geçmiş olsun :)İstirahat demedi canım..geçen seferde yatmadım hic hemen ise başladım hic rapor filan almadim..bayıltarak yapıldığı için bir şey anlamıyorsun dun çok az bir ağrım vardı ki çok çok az hic ağrı kesici bile içmedim düşün yani..geçen sefer kan geldimi onu hatırlayamıyorum hic gelmiyormuş goya ben mi yanlış okudum bilemedim..balgam li sulu bir kan geliyor..anlamıyorsun operasyonda hic bir şey ..yumurta toplandıktan sonra bile daha çok ağrım olmuştu..
Hatta geçen gün doktorum serklaj dan sonra biraz istirahat ondan sonra inşallah rahat etceksin biraz gezersin rahatlarsin dedi..ben sürekli malak gibi yatıyorum çünkü korkudan..çok şükürki bişey hissetmiyorsun benimde en çok korktuğum düşük tehlikesi için yapılan bu işlemden sonra yatak istirahati vermeleridi tekrardan çok ama çok geçmiş olsun :)
ayyy cok güzel valla şimdi benimde içim daha rahat etti inşallah sende istirahatten sonra rahatlarsın canım yaaa yatmak çok zor rabbim kimseye vermesinHatta geçen gün doktorum serklaj dan sonra biraz istirahat ondan sonra inşallah rahat etceksin biraz gezersin rahatlarsin dedi..ben sürekli malak gibi yatıyorum çünkü korkudan..
Valla canım daha 3te 1 i hamileliğin geçmek bilmiyor sanki..millet internette paylaşım yapıp duruyor iyice yattığım için midir ne nispet gibi geliyor..ayyy cok güzel valla şimdi benimde içim daha rahat etti inşallah sende istirahatten sonra rahatlarsın canım yaaa yatmak çok zor rabbim kimseye vermesin
haklısın canım birini hamile duydukmu aradan zaman geçiyor birbakıyoruz doğum yapmış aaaa ne çabukgeçti9 ay diyoruz ama insan kendi yaşadımı çok zor demekki en basiiti sonuç beklerken bile saatler günler geçmiyor 9ayı düşünemiyorum umarım sende bir an önce istirahat dönemini atlatıp sağlıkla dolaşmaya başlarsın ...Valla canım daha 3te 1 i hamileliğin geçmek bilmiyor sanki..millet internette paylaşım yapıp duruyor iyice yattığım için midir ne nispet gibi geliyor..
Hamileyken hep yatcam diyordum..sanki boyle zaman geçecekmiş gibi..ama hic geçmiyormuş valla..allah kimseyi yatağa muhtaç etmesin çok zormus..9 ay su yattı 9 ay bu yattı örneklerinden de biktim..annem de kalıtım ayrı dert çıldırtıyor kaynanama gidiyorum orda başka ayrı dert..ayakta olayım evimde olayım..kimsede gelmesin istemiyorum valla..yapayım yavaş yavaş evimin isini napim..ben yanliz kalamıyorum evde yanlız kalınca bunalima giriyorum bir şeyler boğuyor beni..haklısın canım birini hamile duydukmu aradan zaman geçiyor birbakıyoruz doğum yapmış aaaa ne çabukgeçti9 ay diyoruz ama insan kendi yaşadımı çok zor demekki en basiiti sonuç beklerken bile saatler günler geçmiyor 9ayı düşünemiyorum umarım sende bir an önce istirahat dönemini atlatıp sağlıkla dolaşmaya başlarsın ...
Haklısın canım çok zor herkesin kendi evi gibi yok iyi ol herkes evinde olsun insanın kendi anneside olsa bir yere kadar zaten insan hep yattığı için sıkılıyor belli bir müddet sonrada onada sanda bir takım şeyler batıyor anne olduğu icin kırmamaya çalışsanda bir yerden sonra piskoloji alt üst oluyor heleki kayınvaleyle dahada zor onların birde yetiyormuş gibi alıganlıkları oluyorHamileyken hep yatca. Oldiyordum..sanki boyle zaman geçecekmiş gibi..ama hic geçmiyormuş valla..allah kimseyi yatağa muhtaç etmesin çok zormus..9 ay su yattı 9 ay bu yattı örneklerinden de biktim..annem de kalıtım ayrı dert çıldırtıyor kaynanama gidiyorum orda başka ayrı dert..ayakta olayım evimde olayım..kimsede gelmesin istemiyorum valla..yapayım yavaş yavaş evimin isini napim..ben yanliz kalamıyorum evde yanlız kalınca bunalima giriyorum bir şeyler boğuyor beni..
İsin tuhafı kaynanam daha çok bakıyor ilgileniyor yemek konusunda dolduruyor önümü..annem senelerdir yanlız diyemi ne pek isteksiz yapıyor yemekleri hic te lezzetli olmuyor..yaa insan princ pilavını soğuk suyla islatirmi hadi soğuk suyla ıslattin kavurduktan sonra soğuk su dokermi kettle i kaldırmış ortadan neymiş çok elektrik faturası geliyormuş..saçma sapan şeyleri var..soğanlı sumaklı domates salatası yao dedim geçen gün domateslerin kabukları içinden kalın zaten zordan yiyorum..hic özenmiyor ..kendisi için ozenmeyebilir ama benim için esim için karnımdaki bebegin beslenmesi için özenir..iftardan sonra oruç tutuyor..sahura kalkmıyor. Enerjimi emiyor yani annem resmen..Haklısın canım çok zor herkesin kendi evi gibi yok iyi ol herkes evinde olsun insanın kendi anneside olsa bir yere kadar zaten insan hep yattığı için sıkılıyor belli bir müddet sonrada onada sanda bir takım şeyler batıyor anne olduğu icin kırmamaya çalışsanda bir yerden sonra piskoloji alt üst oluyor heleki kayınvaleyle dahada zor onların birde yetiyormuş gibi alıganlıkları oluyor
:))) canım yaaaa çok ama çok haklısın sabır nasipse inşallah annen kendi evine gider yada senmi ordaydın bilmiyorum sende kendi evine inşallah o zaman seninde üstündeki üstündeki sitres gider böylede çok zorİsin tuhafı kaynanam daha çok bakıyor ilgileniyor yemek konusunda dolduruyor önümü..annem senelerdir yanlız diyemi ne pek isteksiz yapıyor yemekleri hic te lezzetli olmuyor..yaa insan princ pilavını soğuk suyla islatirmi hadi soğuk suyla ıslattin kavurduktan sonra soğuk su dokermi kettle i kaldırmış ortadan neymiş çok elektrik faturası geliyormuş..saçma sapan şeyleri var..soğanlı sumaklı domates salatası yao dedim geçen gün domateslerin kabukları içinden kalın zaten zordan yiyorum..hic özenmiyor ..kendisi için ozenmeyebilir ama benim için esim için karnımdaki bebegin beslenmesi için özenir..iftardan sonra oruç tutuyor..sahura kalkmıyor. Enerjimi emiyor yani annem resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?