Ben annemdeyim canım..kimse evinin düzeninden kaçmasın diye yaa anneme ya kaynanama gidiyorum..:))) canım yaaaa çok ama çok haklısın sabır nasipse inşallah annen kendi evine gider yada senmi ordaydın bilmiyorum sende kendi evine inşallah o zaman seninde üstündeki üstündeki sitres gider böylede çok zor
yine fedakarlığı biz yapıyoruz değil mi inşallah en kısa zamanda evindesin :)Ben annemdeyim canım..kimse evinin düzeninden kaçmasın diye yaa anneme ya kaynanama gidiyorum..
Hayır canım dun ntv de prof bülent tıraş vardı bizim için 5 ile 15 arası yeterli yumurta dedi..önemli olan kalitesi..embriyoların İnşallah istediğiniz gibi sağlıklı olur hic üzuldugune değmez..1 tane embriyo ile bebeğini eline alan var biliyormusun..umudunu kırma kendini üzüp vücuduna stres yükleme sakin o embriyonun tutacağı varsa stres ten vücut atıyor..çünkü sen hep vücudunu hep olmuycak diye empoze edip ona yonlendiriyorsunEvimdeyim 6 tane yumurtam toplandı çok agladımmAz degilmi ?
canım neden ağlıyorsun 6 yumurtaya mı yoksa canın mı yandı 6 yumurta çok iyi yeterki kaliteli olsunlar benim ilk denemem de 1 tane yumurta olmuştu dua et yeterki sağlıklı yumurtaların olsun ve kaliteli döllensinler :) boll bolll dua et ve içini ferah tut...Evimdeyim 6 tane yumurtam toplandı çok agladımmAz degilmi ?
İnsallahyine fedakarlığı biz yapıyoruz değil mi inşallah en kısa zamanda evindesin :)
aras35 simdi nasılsın canım..daha iyisindir umarım.. İyiyi cnm uyumusum epey bi aptal gibi kafam hala
Dur bi bakalim hemen aglama ya 6sida dollenirse.belli olmaz bu isler. Cok yumurta olmasi da kaliteyi azaltiyor. Ohss riski doguruyor.bence normal. Panik yapma. Dedigin gibi ihtiyacın olan saglikli 1 tane embriyoİlk tedavide 11 toplanmıştı uyanır uyanmaz 6 duyunca şok oldum hemde narkozun etkisiylede agladım sanırım off bilmiyorum kızlar herseyin farkındayım 1 olsun benim olsun dedim hep Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin kaderim sanada çok gecmiş olsun cnm
Kuzum bak benim 11 yumurtam toplandi.. 6 si sadece istenilen buyuklukteydi.. 3 tanesi dollendi 1. Kalite 7 hucreli.. ilkinde 8 tanesi dollendi 5. Gune gittik. 3 tane kalmisti. Bunda 5. Gune gidilemedi. 3. Gunde donduruldu.. allahtan umit kesilmez. O tutmadi bu belki tutacak. Hic canini sikma.. olmazss tekrar toplatirsin. 1 ay kaybin olur. Gec olsun guc olmasin. Sonu guzel olsun insallahh..Evimdeyim 6 tane yumurtam toplandı çok agladımmAz degilmi ?
Canimmm iyimisin? Ben iyiyim. Regly olmayi bekliyorum. Kaan hocayla konusamadim daha:)) regly olunca konusacagim.. bakalim tekrar toplatacakmi. Yoksa boyle mi devam edecegiz.Ben annemdeyim canım..kimse evinin düzeninden kaçmasın diye yaa anneme ya kaynanama gidiyorum..
Ayy kıyamam sana ben yaa..evime gitmek istiyorum diyorum esime..evde de sıkılcan diyor..annem bu aralar çok fena batıyor..kaynanama gitsem obur gelin gelip yapıyor yapcağını kimse birşey demiyor diye kuduruyorum..evimde yavaş yavaş yemek yaparım temizlik yaparım diyorum..yok Hayır diyor..korkuyorum geçen seferde bir şey yok rahat dediği ay doğum yaptın diyor..oda hakli ama geçmiyor evde zaman dışarı çıkmam lazim yoga pilates filan yapmam lazim..Canimmm iyimisin? Ben iyiyim. Regly olmayi bekliyorum. Kaan hocayla konusamadim daha:)) regly olunca konusacagim.. bakalim tekrar toplatacakmi. Yoksa boyle mi devam edecegiz.
senin iyi olmana sevindim..
kuzum gel bana ben seni guzel bakarim. Sakin sessiz ev. Gelen giden yok.. takilirsin kafana gore:))
Sen ara canım..beni de aksam ustu aramışlardı gerçi..Kızlar beni aramadılar hala bi haber yok çatlamak üzereyim
canım genelde akşam üstü arıyorlar ama merak ediyorsan aradığında da bilgi verirler yani sende arayabilirsin :)Kızlar beni aramadılar hala bi haber yok çatlamak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?