Sen ara canım..beni de aksam ustu aramışlardı gerçi..
. 12 de aradım sizi arıcaklar dedicanım genelde akşam üstü arıyorlar ama merak ediyorsan aradığında da bilgi verirler yani sende arayabilirsin :)
Benide 4 4.3 gibi aramışlardı..senin burcun neydi kuzum sende ben gibi çok sabirsizsin tez canlısın..için durmuyor biliyorum ama malesef ki bu bebekler bize sabri öğretecek... 12 de aradım sizi arıcaklar dedi
İkizler cnm haklısın çok sabırsızım paniğim negatifim depresifim hersey var bende hele buaralar tavan yaptııBenide 4 4.3 gibi aramışlardı..senin burcun neydi kuzum sende ben gibi çok sabirsizsin tez canlısın..için durmuyor biliyorum ama malesef ki bu bebekler bize sabri öğretecek..
merak etme canim ararlar sabret stres yapmaİkizler cnm haklısın çok sabırsızım paniğim negatifim depresifim hersey var bende hele buaralar tavan yaptıı
Benim yükselen im biraz ikizler den alıyor galiba..tam annem saatini hatırlamadığı için insan bir bakar dimi :)) bak negatif enerjilerden kurtulmam için olumlama gönderebilirim sana 21 gün kulaklıkla dinlemen lazim ama..istersen mail adresine atarım olumlama ları..bir düşün.İkizler cnm haklısın çok sabırsızım paniğim negatifim depresifim hersey var bende hele buaralar tavan yaptıı
Zaten eşinin problemi vardı canım 1 tane de olsa döllenmiş simdi burda sana görev düşüyor 6 taneside dollenseydi 6 si zaten transfer edilmeyecekti..önemli olan o 1 taneyi senin güzel taşıman bana da 1 tane transfer edildi biliyorsun..burda senin strese girmemen lazim..pozitif düşün nolursun..Aradılar 6 sıda işleme alınmış ama sadece 1 tanesi döllenmiş
banada 1 tane transfer edildi simdi senin olumlu dusunup bol bol dua etmende sira sAradılar 6 sıda işleme alınmış ama sadece 1 tanesi döllenmiş
Senin tedavi nerde olmuştu canım unuttum kusura bakma..banada 1 tane transfer edildi simdi senin olumlu dusunup bol bol dua etmende sira s
onemli deil tatlim benimde medicalde oldu tedaviSenin tedavi nerde olmuştu canım unuttum kusura bakma..
Sorun neydi pekie onemli deil tatlim benimde medicalde oldu tedavi
Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin canım..daha once konusu hic gecmedi zaten canim merak etme hafizanla alakali deil benim bir problemim yok sayilir hafif siddette pko esimin sperm hizi yavasmis bu sebeplerle 7 sene olmadi 2 asilama tepecik ilk tup bebek medical sonuc aldik sukur
amin canim hepimiz inslhAllah sağlık la kucağına almayı nasip etsin canım..
Bizim bugün evlilik yildonumumuz geçmiş galiba kızlar benden hic heyecan kalmamış birde kavga ettik..çıktık aksam ustu yemek yedik geldik o kadarcık..[/QU
Kızlar tekrar aradılar 1 tanesi daha döllenmiş rabbime şükürler olsun 2 tane embriyom oluştu yarın transferim var[/QUOTE sevindim canim hadi hayirlisi transfer ne zaman
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah..biraz rahat olsan..senin yumurtalar ile spermi ortaya bırakıp mi dollendiriyorlar..yoksa bire bir mi eslestiriyorlar..biliyormusun..Kızlar tekrar aradılar 1 tanesi daha döllenmiş rabbime şükürler olsun 2 tane embriyom oluştu yarın transferim var
Bizimki bugün oruçlu hic çekilmiyor valla..herşey biyerinden anlıyor sinir oldum ağladım sinirden sonrada uyumaya çalıştım bütün gün uyukladım tv nin karşısında..ne uyuyan diyor bide onlami muhatap olcam..Bizim herşey tEmmuz atında:)) benim yaşgünüm,eşimin yaşgunu evlilik yıldonumuz, tanışma yıldonumumuz.
Ah be kuzum ilk heyecan kalmıyo tabi:)) bizde aynısını yaparıx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?