Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

sagolun onu sormadım ya pişmanım çok mikroenjeksiyonmu normal tüp bebekmi diye transferim yarın cnm
Transfer den sonra yorma kendini streste yapma..3 veya 4 gün ananas ye abartmadan birer avuç kabak çekirdeği..beslenme ne dikkat et bikac gün bebekcikte güçlü annesine tutunsun..

Bugünden başlayımmı cnm ananasa başka neler yapayım
Transfer yarin yaa ben 2 gün sonra başladım..simdi baktım forumlara da karar veremedim ne gün daha doğru diye..kimi transfer oncesi başlamış ..çok yeme 1 parmak kalınlığında hergun ye..bulursam yazicam ben sana gene bakıyorum netten..yavaş olduğu için açmıyor sayfaları..

Bugünden başlayımmı cnm ananasa başka neler yapayım
Hastanede ördeğe yaptırdılar hic kalkmadım 11.30 tu transfer ben hastaneden 4 u geçmişti ciktigimda..arabada da ön koktuğu yatırarak gittim..evde de yattım zaten hic kaldırmadılar sadece yemek yemek için wc için..salı günü transfer oldu pazar günü evden çıktım ilk defa..başka da bir şey aklıma gelmiyor canım..İnşallah bu sefer güzel haberlerle seninde anne olacağını duyacağız..

Bende smyrna da oldum tedavi

Bende smyrna da oldum tedavi
Bu foruma sonradan dahil oldum sonra kızlarla,tablo yapalım dedik bende kk ya yazdım nasıl tablo yapılcak diye onlarda konuyu nedense bana devretmişler..o arkadaşın yazdigi bütün herşeyi de sanki ben yazmışım gibi gözüktüğünü siz yazınca farkettim..yazdığınız cevap havada kalmasın diye yazayım dedim.sağlık la kucağınıza alin bebeğinizi hayırlı doğumlar diliyorum..

Anladım :) saol yinede Allahım hepimize anne olmayı nasip etsin hayirlisiyla

Canim benimkide bu hafta izine cikiyor. 15 gun evde. Kara kara dusunmeye basladim. Birde ramazan tatile gitmek gelmiyo icimden. Bu sene cok fena oldum ya.. yaz gelsin denize gideyim diye hep plan yapardim. Simdi gitmek istemiyorum..

. İnsallah cnm bnm çok sagol cevapların için siz nasılsınız kendi derdime düştüm hiç soramadım

aras35 canım merhaba, ne yiyeyim ne içeyim falan diye bi sürü şey sormuşsun,

bak canım bence doktrun dediği haricinde hiçbirşey özel olarak yapma, mesela kabak çekirdeği yüksek östrojen içeriyo, oysa doktor sana estrofem verdi ve miligramlarla dozunu ayarlayıp verdi yani bunlar hassas hormonlar, o yüzden dışarıdan alacağın şeylerle hormon dengeni hiç bozma derim ben. yine de sen bilirsin.

Canim benimkide bu hafta izine cikiyor. 15 gun evde. Kara kara dusunmeye basladim. Birde ramazan tatile gitmek gelmiyo icimden. Bu sene cok fena oldum ya.. yaz gelsin denize gideyim diye hep plan yapardim. Simdi gitmek istemiyorum..
Bende çok sıkıldım yaa..eve gidelim diyom eşime yok diyor..bayramdan sonra gideriz..istediğim gibi çıkıp dolasamamktan boğuldum..iyice miskinlestim..

Arkadaşlar siz keseyi beta kaçta gördünüz ?
benim beta zaten düzenli değil bir de üstüne bugün 1544 çıktı ama keseyi göremedik yine
dış gebelikten korkuluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…