gözünaydınnnnnnnnKızlar tekrar aradılar 1 tanesi daha döllenmiş rabbime şükürler olsun 2 tane embriyom oluştu yarın transferim var
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah..biraz rahat olsan..senin yumurtalar ile spermi ortaya bırakıp mi dollendiriyorlar..yoksa bire bir mi eslestiriyorlar..biliyormusun..
sagolun onu sormadım ya pişmanım çok mikroenjeksiyonmu normal tüp bebekmi diye transferim yarın cnmgözünaydınnnnnnnn
Transfer den sonra yorma kendini streste yapma..3 veya 4 gün ananas ye abartmadan birer avuç kabak çekirdeği..beslenme ne dikkat et bikac gün bebekcikte güçlü annesine tutunsun..sagolun onu sormadım ya pişmanım çok mikroenjeksiyonmu normal tüp bebekmi diye transferim yarın cnm
Bugünden başlayımmı cnm ananasa başka neler yapayımTransfer den sonra yorma kendini streste yapma..3 veya 4 gün ananas ye abartmadan birer avuç kabak çekirdeği..beslenme ne dikkat et bikac gün bebekcikte güçlü annesine tutunsun..
Transfer yarin yaa ben 2 gün sonra başladım..simdi baktım forumlara da karar veremedim ne gün daha doğru diye..kimi transfer oncesi başlamış ..çok yeme 1 parmak kalınlığında hergun ye..bulursam yazicam ben sana gene bakıyorum netten..yavaş olduğu için açmıyor sayfaları..Bugünden başlayımmı cnm ananasa başka neler yapayım
Hastanede ördeğe yaptırdılar hic kalkmadım 11.30 tu transfer ben hastaneden 4 u geçmişti ciktigimda..arabada da ön koktuğu yatırarak gittim..evde de yattım zaten hic kaldırmadılar sadece yemek yemek için wc için..salı günü transfer oldu pazar günü evden çıktım ilk defa..başka da bir şey aklıma gelmiyor canım..İnşallah bu sefer güzel haberlerle seninde anne olacağını duyacağız..Bugünden başlayımmı cnm ananasa başka neler yapayım
10 yıldır çeşitli tedaviler,filmler,ameliyatlar,3 aşılama,2 tüp bebek ve bunların ardından ilaçların yan etkileri ve çökmüş bir psikoloji.Artık yoruldum 3. ve son (ister - , isterse + olsun) tüp bebek denememizi nerede yapıcam bilemiyorum.ilk ege üni de denedim tam bir eziyetti ve ardından 4 yıl bi daha dr a gitmedim. 2.denemem eylül 2012 de tepecik ege doğumevinde oldu merkez olarak hemşireler dr lar çok iyi hatta hemşireler özeli aratmıyacak kdr ilgili ve bilgili.ancak dr um transfer esnasında benim rahmimle ilgili detayı yeni farketti halbuki ellerinde hsg ve ameliyat raporları herşey vardı buna çok üzüldüm.Şimdi de smyrnaya başvurdum ve Funda hnm histeroskopi yapmadan hiç bişi yapmam deyip 1 hafta sonra işlem gerçekleştirildi ve işte o gün orada tereddütlerim başladı o gün dr la hiç konuşamadım ve bilgi almadım ne yapıldı edildi diye sadece hemşirelerle.daha önce tepecikte bana laprskpi+histrskpi yapıldığında vajinal kısımda bir hortum bırakıldı ve 3 gün sonra çıkartıldı.sanırım bu işlem yapışıklık olmaması içinmiş ancak burası öle bişi yapmadı ayrıca histrskpi nin ertesi günü bende şiddetli vajinal kaşıntı ve kanamada artma oldu(1 haftadır devam ediyor) sanırım kaşıntı sebebi enfeksiyon.2 ay sonra tekrar histrskpi yapılacak dendi ve ben şu anda iiice allak bullak oldum sanki hastalırına müşteri gözüyle bakıyolar gibi geldi.daha önce histrskpi yaptıranlar ve smyrnada tedavi olanlar lütfen bilgi verin.artık gerçekten çok yoruldum.Şimdiden teşklr
Bu foruma sonradan dahil oldum sonra kızlarla,tablo yapalım dedik bende kk ya yazdım nasıl tablo yapılcak diye onlarda konuyu nedense bana devretmişler..o arkadaşın yazdigi bütün herşeyi de sanki ben yazmışım gibi gözüktüğünü siz yazınca farkettim..yazdığınız cevap havada kalmasın diye yazayım dedim.sağlık la kucağınıza alin bebeğinizi hayırlı doğumlar diliyorum..Bende smyrna da oldum tedavi
Bu foruma sonradan dahil oldum sonra kızlarla,tablo yapalım dedik bende kk ya yazdım nasıl tablo yapılcak diye onlarda konuyu nedense bana devretmişler..o arkadaşın yazdigi bütün herşeyi de sanki ben yazmışım gibi gözüktüğünü siz yazınca farkettim..yazdığınız cevap havada kalmasın diye yazayım dedim.sağlık la kucağınıza alin bebeğinizi hayırlı doğumlar diliyorum..
Amin insallah.. hamisler bize bol bol dua edin.Anladım :) saol yinede Allahım hepimize anne olmayı nasip etsin hayirlisiyla
Canim benimkide bu hafta izine cikiyor. 15 gun evde. Kara kara dusunmeye basladim. Birde ramazan tatile gitmek gelmiyo icimden. Bu sene cok fena oldum ya.. yaz gelsin denize gideyim diye hep plan yapardim. Simdi gitmek istemiyorum..Bu foruma sonradan dahil oldum sonra kızlarla,tablo yapalım dedik bende kk ya yazdım nasıl tablo yapılcak diye onlarda konuyu nedense bana devretmişler..o arkadaşın yazdigi bütün herşeyi de sanki ben yazmışım gibi gözüktüğünü siz yazınca farkettim..yazdığınız cevap havada kalmasın diye yazayım dedim.sağlık la kucağınıza alin bebeğinizi hayırlı doğumlar diliyorum..
Transfer yarin yaa ben 2 gün sonra başladım..simdi baktım forumlara da karar veremedim ne gün daha doğru diye..kimi transfer oncesi başlamış ..çok yeme 1 parmak kalınlığında hergun ye..bulursam yazicam ben sana gene bakıyorum netten..yavaş olduğu için açmıyor sayfaları..
. İnsallah cnm bnm çok sagol cevapların için siz nasılsınız kendi derdime düştüm hiç soramadımHastanede ördeğe yaptırdılar hic kalkmadım 11.30 tu transfer ben hastaneden 4 u geçmişti ciktigimda..arabada da ön koktuğu yatırarak gittim..evde de yattım zaten hic kaldırmadılar sadece yemek yemek için wc için..salı günü transfer oldu pazar günü evden çıktım ilk defa..başka da bir şey aklıma gelmiyor canım..İnşallah bu sefer güzel haberlerle seninde anne olacağını duyacağız..
dualarımız seninle cnm. çok su içip felaket sıkışma 1-1,5 lt yeterliymiş. yoksa kendını iyice kasıyorsun. aklında olsunTrasfere gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
Bende çok sıkıldım yaa..eve gidelim diyom eşime yok diyor..bayramdan sonra gideriz..istediğim gibi çıkıp dolasamamktan boğuldum..iyice miskinlestim..Canim benimkide bu hafta izine cikiyor. 15 gun evde. Kara kara dusunmeye basladim. Birde ramazan tatile gitmek gelmiyo icimden. Bu sene cok fena oldum ya.. yaz gelsin denize gideyim diye hep plan yapardim. Simdi gitmek istemiyorum..
Bizde herşey ayni canım bildiğin gibi..serklaj dan dolayı hala lekelenme var..ne zaman temiz çamaşır göreceğim diye düşünüyorum... İnsallah cnm bnm çok sagol cevapların için siz nasılsınız kendi derdime düştüm hiç soramadım
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım..dualarımız seninle..Trasfere gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
1500 de vajinal ultrasonda görülebiliyordu diye hatırlıyorum..Arkadaşlar siz keseyi beta kaçta gördünüz ?
benim beta zaten düzenli değil bir de üstüne bugün 1544 çıktı ama keseyi göremedik yine
dış gebelikten korkuluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?