Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

1500 de vajinal ultrasonda görülebiliyordu diye hatırlıyorum..

Ben de bugün vanijal muane oldum ama görünmedi
tüp bebek doktorum pazartesi gel diyor, kendi kadın doğum doktoruma da gidiyorum oranlar düzenli olmadığı için,
kendi doktorum da çarşamba gel dış gebelikse müdahale edilmesine gerek kalmadan ilaçla sonlandıralım diyor,
çok kafam karıştı

Benim tüp bebek doktorum kanda tahlilinden 15 gün sonra ultrason istemişti..nerde olmuştum tedaviyi..ne bilim ki canım ne desem simdi bilemedim

Benim tüp bebek doktorum kanda tahlilinden 15 gün sonra ultrason istemişti..nerde olmuştum tedaviyi..ne bilim ki canım ne desem simdi bilemedim

Tınaztepe Erdal Aktanda oldum,
kendi doktorum dış gebelikten korkuyo kürtaja gerek kalmadan bir an önce anlayalım istiyo,
Tüp bebek doktorum da beklemek taraftarı kafam allak bullak

Tınaztepe Erdal Aktanda oldum,
kendi doktorum dış gebelikten korkuyo kürtaja gerek kalmadan bir an önce anlayalım istiyo,
Tüp bebek doktorum da beklemek taraftarı kafam allak bullak
İlk kan tahlilini ne zaman versin canım sen..git başka hastanelere de..egepole söyleme tüp bebek olduğunu özel doktora da git..fikir edin o zaman..ne kadar daha beklemek istiyor hoca..

İlk kan tahlilini ne zaman versin canım sen..git başka hastanelere de..egepole söyleme tüp bebek olduğunu özel doktora da git..fikir edin o zaman..ne kadar daha beklemek istiyor hoca..

Tüp bebekçi pazartesi muayene etmek istiyor,
ama kürtaj olmak zorunda kalmaktan korkuyorum, her ikisine de Cuma mı gitsem diyorum,
çünkü kendi kadın doğumcum da ısrar ediyor Çarşamba tekrar muayene etmeye ilermeden dış gebelikse sonlandıralım diyor
Neredeyse 1 ay olacak hala kesin bir şey yok ortada .
Benimki 2 adet 2. gün emriyosuydu transferin 13. gününde 16,07 çıkmıştı
sonra yükselmeye başladı oranlar ama bugün 1544 beta da keseyi göremedik .

Benim ki normal kesede bebek dağılmıştı..sonra başka doktora daha gittim teyit etsin diye gerçekten bebek yokmu diye. hic bilemedim valla.

Benim ki normal kesede bebek dağılmıştı..sonra başka doktora daha gittim teyit etsin diye gerçekten bebek yokmu diye. hic bilemedim valla.

Bebeğin dağılması nasıl oluyor ?
benim rahim de kalınlaşıyor ama bilemedim .
Tüp bebekçiye göre şuan sorun yok tabi ona söylemedim muayene olduğumu .
Off çok sıkıldım artık olumsuzda olsa sonucu bilip önüme bakmak istiyorum .

Kese var kese olması gereken yerde önce bebek cenin oluyor içinde sonra o embriyo kesenin içinden dağılıyor kesenin ici boşalıyor..sadece boş kese kalıyor elinde..

canım öncelikle Allah sabır versin umarım bir an önce netleşir.Ama şunu söylemek istiyorum dış gebelik çok tehlikeli bir şey biran önce netleşmeli .Ben geçen sefer kürtaj olduğumda hastanede bir kadın 32 gündür dış gebelikten yatıyordu.Amacım seni korkutmak değil ama bence bir doktora daha git istersen.İnşallah olumlu şekilde sonuçlanır Allah yüzünü güldürsün canım...

Anladım canım çok saol, ben de sizlerden fikir almak istiyorum iki doktor da farklı konuşuyor inan arada kaldım .
Çarşamba mı gitsem acaba ?

Anladım canım çok saol, ben de sizlerden fikir almak istiyorum iki doktor da farklı konuşuyor inan arada kaldım .
Çarşamba mı gitsem acaba ?
sen bilirsin ama bence biran önce gitmende fayda var diye düşünüyorum hem sağlık açısından hemde bu belirsizlikten kurtulman açısında.Ama dualarım seninle inşallah olumlu sonuçlanır...

arkadaslar 2li tarama testi yaptiran varmi aranizda doktor kacinci haftada istedi
Ben 2 hafta önce yaptırdım..11 ile 14 arası demişti doktorum.doktora gittiğimde 4 kusur cm idi haftaya 5 olur demişti 5 cm in ustu yapiliyormus..kanama için gene gittiğimde günüm gelmediği halde 5.4 cm diye ikili tarama da yapıldı ogun

arkadaslar 2li tarama testi yaptiran varmi aranizda doktor kacinci haftada istedi
Ben 2 hafta önce yaptırdım..11 ile 14 arası demişti doktorum.doktora gittiğimde 4 kusur cm idi haftaya 5 olur demişti 5 cm in ustu yapiliyormus..kanama için gene gittiğimde günüm gelmediği halde 5.4 cm diye ikili tarama da yapıldı ogun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…