Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ben iyiyim canim mideyle ugrasiyorum bulantilar bitecek derken artti ileriye bile gitti arada yediklerim cikiyor maalesef.kanamam en son sali gunu olmustu daha yok bakalim yinede kalkamiyorum korkumdan yatmaya dvm.sen neler yapiyosun serklajin etkisi gectimi uzerinden lekelenmeler bittimi?

İnşallah cnm sagol..evet verdi jel fitil vitamin var estrofem ve kan sulandırıcı vermedi
Canim benim gozunaydin aldin bebisini sonunda rabbim guzel haberlerle gonlunu ve bizi sevindirsin ins.sakin bu saatten sonra stres yapma relaksa bagla kendini dunya yikilsa umrunda olmasin lutfen.bol bol su ic sakin kabiz olma.

Yok canım geçmedi lekelenmeler..serklajin pek etkisini hissetmedim bu sefer opu da daha çok ağrım olmuştu..bende 1 haftadır dusa giremedim korkudan bugün kendimden igrenmeye başladım girdim duşa..ama çabucak yoruluyorum zar zor çıkıyorum duştan..doktor ne diyor bulantılara..allah kolay lik versin canım..

medicalde devam mi yoksa baska bir yere mi baslasam ya tup bebek bolumu doktorundayim suan hala cinarlidan cok memnun kalan var tedavi ve doguma(inslh)da orda mi devam etsem

Cok zorlamazsa dayan dedi dk ilac vermek istemedi hemen 3 gundur boyleyim dvm ederse haberlesicez bakalim.bendede halsizlik gibi bisi var sabahlari hic cikmak istemiyom yataktan.az kaldi be tatlim ins guzel gunlere kavusmamiz yakindir bu gunumuzede sukur.

medicalde devam mi yoksa baska bir yere mi baslasam ya tup bebek bolumu doktorundayim suan hala cinarlidan cok memnun kalan var tedavi ve doguma(inslh)da orda mi devam etsem
Baska dk ra baslasan bile bence medikali birakma canim allah gostermesin acil bi durumda takibini yapiorsa medikal hemen bakiyolar aklinda olsun.

Bazılarına serum veriyorlar da ondan iyice halsiz kalmayasın diye dedim..

Iyiyim cnm adet olmayi bekliyrm yeniden tedavi icin . Havalar biyandan okul biyandan bi de oruc beni yordu.allahtan artik tatil evdeyim rahatim.

kızlar nasılsınız? ben regly oldum yarın tekrar doktorla görüşmeye gideceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…