İyiyim cnm evimdeyim bebişlerim benimle inşallah tutunur pıtırcıklarımCanımaras35 nasılsın iyimisin merak ettim seni..dinleniyorsun degilmi..
İyiyim cnm evimdeyim bebişlerim benimle inşallah tutunur pıtırcıklarımCanımaras35 nasılsın iyimisin merak ettim seni..dinleniyorsun degilmi..
Dualarım seninle canım inşallah bu sefer bebislerin tutuncak sana...anneleri de üzmesin onları..strese sokma onları..ilaç verdi mi doktorun sana..İyiyim cnm evimdeyim bebişlerim benimle inşallah tutunur pıtırcıklarım
Doktor sana su zaman tekrar gel demedi mi canım..tmm canm sagol
İnşallah cnm sagol..evet verdi jel fitil vitamin var estrofem ve kan sulandırıcı vermediDualarım seninle canım inşallah bu sefer bebislerin tutuncak sana...anneleri de üzmesin onları..strese sokma onları..ilaç verdi mi doktorun sana..
bugun kontrolum vardi 2 hafta sonra gel dedi ikili tt icinDoktor sana su zaman tekrar gel demedi mi canım..
inslh guzel sonuclanir canm yat kalkma cokİnşallah cnm sagol..evet verdi jel fitil vitamin var estrofem ve kan sulandırıcı vermedi
İnşallah cnm sende hastanedemiydin bugüninslh guzel sonuclanir canm yat kalkma cok
Dinlen şimdi canım keyfini sur..bol bol sev gobisindekileri..İnşallah cnm sagol..evet verdi jel fitil vitamin var estrofem ve kan sulandırıcı vermedi
Ben iyiyim canim mideyle ugrasiyorum bulantilar bitecek derken artti ileriye bile gitti arada yediklerim cikiyor maalesef.kanamam en son sali gunu olmustu daha yok bakalim yinede kalkamiyorum korkumdan yatmaya dvm.sen neler yapiyosun serklajin etkisi gectimi uzerinden lekelenmeler bittimi?
Canim benim gozunaydin aldin bebisini sonunda rabbim guzel haberlerle gonlunu ve bizi sevindirsin ins.sakin bu saatten sonra stres yapma relaksa bagla kendini dunya yikilsa umrunda olmasin lutfen.bol bol su ic sakin kabiz olma.İnşallah cnm sagol..evet verdi jel fitil vitamin var estrofem ve kan sulandırıcı vermedi
kuzum hayırı uğurlu olsun. pıtırcıkların hepsi tutunsunnn inşallahhhhİyiyim cnm evimdeyim bebişlerim benimle inşallah tutunur pıtırcıklarım
Yok canım geçmedi lekelenmeler..serklajin pek etkisini hissetmedim bu sefer opu da daha çok ağrım olmuştu..bende 1 haftadır dusa giremedim korkudan bugün kendimden igrenmeye başladım girdim duşa..ama çabucak yoruluyorum zar zor çıkıyorum duştan..doktor ne diyor bulantılara..allah kolay lik versin canım..Ben iyiyim canim mideyle ugrasiyorum bulantilar bitecek derken artti ileriye bile gitti arada yediklerim cikiyor maalesef.kanamam en son sali gunu olmustu daha yok bakalim yinede kalkamiyorum korkumdan yatmaya dvm.sen neler yapiyosun serklajin etkisi gectimi uzerinden lekelenmeler bittimi?
evet iki gibi ordaydimİnşallah cnm sende hastanedemiydin bugün
Cok zorlamazsa dayan dedi dk ilac vermek istemedi hemen 3 gundur boyleyim dvm ederse haberlesicez bakalim.bendede halsizlik gibi bisi var sabahlari hic cikmak istemiyom yataktan.az kaldi be tatlim ins guzel gunlere kavusmamiz yakindir bu gunumuzede sukur.Yok canım geçmedi lekelenmeler..serklajin pek etkisini hissetmedim bu sefer opu da daha çok ağrım olmuştu..bende 1 haftadır dusa giremedim korkudan bugün kendimden igrenmeye başladım girdim duşa..ama çabucak yoruluyorum zar zor çıkıyorum duştan..doktor ne diyor bulantılara..allah kolay lik versin canım..
Baska dk ra baslasan bile bence medikali birakma canim allah gostermesin acil bi durumda takibini yapiorsa medikal hemen bakiyolar aklinda olsun.medicalde devam mi yoksa baska bir yere mi baslasam ya tup bebek bolumu doktorundayim suan hala cinarlidan cok memnun kalan var tedavi ve doguma(inslh)da orda mi devam etsem
Bazılarına serum veriyorlar da ondan iyice halsiz kalmayasın diye dedim..Cok zorlamazsa dayan dedi dk ilac vermek istemedi hemen 3 gundur boyleyim dvm ederse haberlesicez bakalim.bendede halsizlik gibi bisi var sabahlari hic cikmak istemiyom yataktan.az kaldi be tatlim ins guzel gunlere kavusmamiz yakindir bu gunumuzede sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?