Iyiyim cnm adet olmayi bekliyrm yeniden tedavi icin . Havalar biyandan okul biyandan bi de oruc beni yordu.allahtan artik tatil evdeyim rahatim.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah ne diyecek hoca yarin bakalımkızlar nasılsınız? ben regly oldum yarın tekrar doktorla görüşmeye gideceğim..
canım ben tekrar toplama istiyorum. bakalım onun için konuşacağz:) hakkımızda hayırlısı...Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah ne diyecek hoca yarin bakalım
Aynen bizde ordaydık o zamanevet iki gibi ordaydim
Canim benim gozunaydin aldin bebisini sonunda rabbim guzel haberlerle gonlunu ve bizi sevindirsin ins.sakin bu saatten sonra stres yapma relaksa bagla kendini dunya yikilsa umrunda olmasin lutfen.bol bol su ic sakin kabiz olma.
Sagolun kızlar aminnnn inşallahhhkuzum hayırı uğurlu olsun. pıtırcıkların hepsi tutunsunnn inşallahhhh
ne kadar yattin transferden sonra cnmAynen bizde ordaydık o zaman
Onlar 45 dakika yeterli dedîler 1.5 saatten fazla yattımne kadar yattin transferden sonra cnm
Biliyorum canım senin 2.toplama istediğini..o ne diyecek onu merak ediyorum bende..boyle birşey yapiyorlarmicanım ben tekrar toplama istiyorum. bakalım onun için konuşacağz:) hakkımızda hayırlısı...
Aynen bende istiyorum ama malesef imkansız su dopler cihazına kafayı sarmıştım esim aldırmıyor onu da..kanamalı lekeli büyüyor herhalde bizim bebek yüzde 90 kız demişti en son..perşembe serklaj oldum..başka da değişik birşey yok..Kızlaaar ben çok giremiyorum nete. Benim bulantılar 14. Haftada olmama rağmen taö gaz devam. İçimden hiçbişe yapmak gelmiyo. hamileliğin tadını çıkaramadım hiç. 4 kilo verdim. Ve hala şöyle doyasıya bişe yiyemiyorum. İçimde de sürekli korku. Doktor her gün gel bebeğe bakalım dese hergün giderim. Çok yiyemeyince onun için de çok endişeleniyorumAllah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Sizleri de merak ediyorum ne durumdasınız?? Gerileri okuyamadım çok. Yeni haberler var mı? K kaderim35
Evet yaa onlara kalsa yarim saat bile yetiyor ben yattım valla kimse kalmamıştı hatta yan odada..umrumda değil kovcak değiller yaa..başım donuyor kendimi hissetmiyorum deseydin ben öyle yaptım :))Onlar 45 dakika yeterli dedîler 1.5 saatten fazla yattım
iyi yapmissin cnm yarim saat yeterli dediler banadaOnlar 45 dakika yeterli dedîler 1.5 saatten fazla yattım
Kuzum yapiyorlar.sana birakiyormus. Cunku ilki donduruldu.. bakalim hakkimizda hayirlisi..Biliyorum canım senin 2.toplama istediğini..o ne diyecek onu merak ediyorum bende..boyle birşey yapiyorlarmi
Simdi tekrar iğne tedavisine başlayıp tekrardan opu olcan dimi..ilkinde kaç doldurulmuşun vardı..Kuzum yapiyorlar.sana birakiyormus. Cunku ilki donduruldu.. bakalim hakkimizda hayirlisi..
Kuzucum 3 tane 1. Kalite 3. Gun embriom var dobdurulmus. Bu ay dogum kontrol hapi kullanip 24 temmuzda ilk randevum.. bir dahiki ay tekrar toplama olacak.Simdi tekrar iğne tedavisine başlayıp tekrardan opu olcan dimi..ilkinde kaç doldurulmuşun vardı..
Bu ay toplamiycak o zaman..hee??doğrumu anladım..Kuzucum 3 tane 1. Kalite 3. Gun embriom var dobdurulmus. Bu ay dogum kontrol hapi kullanip 24 temmuzda ilk randevum.. bir dahiki ay tekrar toplama olacak.
Evet kuzum bu aY doğum kontrol hapı kullancam diğer ay. Yani 24 temmuzda başlanacak.Bu ay toplamiycak o zaman..hee??doğrumu anladım..
Kalınlaşma için ilaç kullanıyorsun hala dimi..onlara da bu ara da devam edilcekEvet kuzum bu aY doğum kontrol hapı kullancam diğer ay. Yani 24 temmuzda başlanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?