Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlaaar ben çok giremiyorum nete. Benim bulantılar 14. Haftada olmama rağmen taö gaz devam. İçimden hiçbişe yapmak gelmiyo. hamileliğin tadını çıkaramadım hiç. 4 kilo verdim. Ve hala şöyle doyasıya bişe yiyemiyorum. İçimde de sürekli korku. Doktor her gün gel bebeğe bakalım dese hergün giderim. Çok yiyemeyince onun için de çok endişeleniyorum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Sizleri de merak ediyorum ne durumdasınız?? Gerileri okuyamadım çok. Yeni haberler var mı? K kaderim35

Canim benim gozunaydin aldin bebisini sonunda rabbim guzel haberlerle gonlunu ve bizi sevindirsin ins.sakin bu saatten sonra stres yapma relaksa bagla kendini dunya yikilsa umrunda olmasin lutfen.bol bol su ic sakin kabiz olma.

kuzum hayırı uğurlu olsun. pıtırcıkların hepsi tutunsunnn inşallahhhh
Sagolun kızlar aminnnn inşallahhh

kizlar cinarliya giden biri vardi hatirlayamadim doktoru asli iris di galiba bana bilgi verebilirmi orasi hakkinda

Aynen bende istiyorum ama malesef imkansız su dopler cihazına kafayı sarmıştım esim aldırmıyor onu da..kanamalı lekeli büyüyor herhalde bizim bebek yüzde 90 kız demişti en son..perşembe serklaj oldum..başka da değişik birşey yok..

Reactions: _x_
Simdi tekrar iğne tedavisine başlayıp tekrardan opu olcan dimi..ilkinde kaç doldurulmuşun vardı..
Kuzucum 3 tane 1. Kalite 3. Gun embriom var dobdurulmus. Bu ay dogum kontrol hapi kullanip 24 temmuzda ilk randevum.. bir dahiki ay tekrar toplama olacak.

Kalınlaşma için kullanmıyorum kuzum. Sadece vitaminleri, coaspirin ve balık hapını kullanıyorum. Herşey bittikten sonra kalınlaşma için ilaçlara geçilecek. 2 ay daha kullanmam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…