Ama mecbur kullancan kuzum..napcan..uyumuyorum ben de geç saatlere kadar..benimki bağırıyor telf u elime alıyorum diye..ondan pek aksam almıyorum napim yaaa zaman gecmiyor..yat yat nereye kadar..
Ayyy cnm bnm yerim seni stress azaldı çok şükür cnm onları alıp gelince rahatladım inşallah tutunurlar artk takdir rabbiminaras35 taze hamiş:)) nasılsın kuzum? Sakın stres yapma konuş onunla.. Dua et bol bol..
Aynen ya ben kac kere kullandim. Bebek isteyip dkontrol kullanma fikri cok sinir bozucu. 2 kutu bitti bnm. Bgn yrn adet gorucem. Bakalim ise yaramis mi gorucez . Polikistik over in tek ilaci o malesef!!!ve yumurtaliklari dinlendirsigi icin tup bebekte kullaniliyor
Günaydın canım..gunaydin kizlarrrrrrrr
Günaydın cnmgunaydin kizlarrrrrrrr
Cnm Rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı ..2 tane embriyo koyuldu birtanesi 9 diğeri 5 hücreli dondurulmuşum falan da kalmadıgünaydın kızlar
aras35 canım kaç embriyo transfer ettiler? inşallah Allahım yüzüne bakar.
kızlar bir de sabaha karşı bir rüya gördüm Allah hayıra çıkarsın, çok korktum, rüyamda ikizlerden biri down sendromluymuş doktor ultrasona bakıyo öyle diyodu. ay ne korktum yarabbim yaaa. allahım hepimizin evladını korusun sağlıklı nasip etsin
Rüya o canım..çok korktuğunda kalkar kalkmaz çeşmeyi ac suya anlat derler..aklın da olsun..günaydın kızlar
aras35 canım kaç embriyo transfer ettiler? inşallah Allahım yüzüne bakar.
kızlar bir de sabaha karşı bir rüya gördüm Allah hayıra çıkarsın, çok korktum, rüyamda ikizlerden biri down sendromluymuş doktor ultrasona bakıyo öyle diyodu. ay ne korktum yarabbim yaaa. allahım hepimizin evladını korusun sağlıklı nasip etsin
Daha bugünlerden kendimde belirti arıyorum arkadasım ayrıca evde ustalar var pencere acılıyo ve sineklik takılıyo heryere durdular durdular bu zaman geldiler etraf toz toprak bi onlara cnm sıkılıyo gibi oldu amannn dedim sonra nolursa olsun sen nasılsın cnmBugün nasıl hissediyorsun taze anne arkadaşımaras35
Boşver kuzum bak keyfine esin aksam gelince yapar isleri hhiicc umursama anim tadını çıkar..dun bende adamdan churchill yapsana midem kotu dedim çok tuz yiyon dedi..kızdım dondum karnıma görüyorsun kızım demi baban hic bir istediğini yapmıyor dedim büyünce tu diycem tukurcen babanın suratına dedim..gitti kalktı yaptı biraz uyduruk yapmış gerçi ama taktik buldum..ise yarıyor..belirti arama simdi sadece dinlen ananas yiyecekmisin..Daha bugünlerden kendimde belirti arıyorum arkadasım ayrıca evde ustalar var pencere acılıyo ve sineklik takılıyo heryere durdular durdular bu zaman geldiler etraf toz toprak bi onlara cnm sıkılıyo gibi oldu amannn dedim sonra nolursa olsun sen nasılsın cnm
Ayy cnm ya çok matraksın taa burdan enerji yolluyosun bana :) aynen yatyorum annem babam yanımda işler onlara kaldı ama yaptırmıcam oruçlular zaten eşim gelince iftardan sonra hallederler artk ..ananas 1 dilim yiyorum hergün kaç gün yemiştn sen?Boşver kuzum bak keyfine esin aksam gelince yapar isleri hhiicc umursama anim tadını çıkar..dun bende adamdan churchill yapsana midem kotu dedim çok tuz yiyon dedi..kızdım dondum karnıma görüyorsun kızım demi baban hic bir istediğini yapmıyor dedim büyünce tu diycem tukurcen babanın suratına dedim..gitti kalktı yaptı biraz uyduruk yapmış gerçi ama taktik buldum..ise yarıyor..belirti arama simdi sadece dinlen ananas yiyecekmisin..
Valla ben saçmaladım 4 gün filan yazıyormuş istanbulda yedim transfer salı oldu pazar geldim izmire..birde izmire gelince abartı şekilde yedim annem yarim ananasi kesip önüme koyuyordu bende yiyordum sonra kanamam geldi meğersem çok yemek iyi değilmiş bir arkadaş demisti kani sulandirma özelliği var diye. Ben bilmiyordum..ben baya 1 hafta 10 gün yedim galiba hele burda kalın kalın yedim ince dilim kesilcekmis..çok fazla kaçırma sende ben gibi..tahlil ne zaman vereceksin..Ayy cnm ya çok matraksın taa burdan enerji yolluyosun bana :) aynen yatyorum annem babam yanımda işler onlara kaldı ama yaptırmıcam oruçlular zaten eşim gelince iftardan sonra hallederler artk ..ananas 1 dilim yiyorum hergün kaç gün yemiştn sen?
11 temmuzValla ben saçmaladım 4 gün filan yazıyormuş istanbulda yedim transfer salı oldu pazar geldim izmire..birde izmire gelince abartı şekilde yedim annem yarim ananasi kesip önüme koyuyordu bende yiyordum sonra kanamam geldi meğersem çok yemek iyi değilmiş bir arkadaş demisti kani sulandirma özelliği var diye. Ben bilmiyordum..ben baya 1 hafta 10 gün yedim galiba hele burda kalın kalın yedim ince dilim kesilcekmis..çok fazla kaçırma sende ben gibi..tahlil ne zaman vereceksin..
Temmuz da geldi valla..siz urla ya yakin oturuyordunuz dimi canım..nasıl canlı mi oralar ramazan dan dolayı sezon acilmadimi yoksa..11 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?