Yok cnm menemendeyim ben o tarafta olan kecozz neden agrıdı ki cnm gecer inşallah sıcakladı hava iyice ondrdr belkiTemmuz da geldi valla..siz urla ya yakin oturuyordunuz dimi canım..nasıl canlı mi oralar ramazan dan dolayı sezon acilmadimi yoksa..
Stres yapma kuzum. Bana hamileliğimde doktor demişti bende migren var. Çok stres yapacağına iç.. Önce karanlık odada yat geçmezse iç demişti..Hic geçmedi valla icicem galiba parasetamol..
KKuzenler geldi beni görmeye yatamadım o yüzden....
Ksk cesmealtinda kecozz da kalabakktaydı galibaa..yol yapıcaksın gibi geldi de indan sordum tekrar..çok fena basim üç cem ağrı kesici minoset diyorum içme diyor bu adam yaaaYok cnm menemendeyim ben o tarafta olan kecozz neden agrıdı ki cnm gecer inşallah sıcakladı hava iyice ondrdr belki
Ne yaptin kuzum gecti mi agri..?? Minoset hamilelikte kullaniliyor. Bana da minoset vermisti..Ksk cesmealtinda kecozz da kalabakktaydı galibaa..yol yapıcaksın gibi geldi de indan sordum tekrar..çok fena basim üç cem ağrı kesici minoset diyorum içme diyor bu adam yaaa
Hadi bakalım hayırlısı olsun cnmSlm kizlar
Gece sahura kalktim biguzel yedim ictim tam yatacakken lavaboya girdim ki adet olmusum. Dr dan randevu aldim .yrm gidicem. Bakalim ne diyecek tup icin baslayabilecekmiyiz
canım ben 1 hafta yıkanmadım desemHamişler transferden sonra kaçıncı gün banyo oldunuz?
hatta kafamdan yağ damlıyodu artık o kadar leş gibi olmuştumcanım ben 1 hafta yıkanmadım desem
Günaydın canım yeni uyandım ama hala kafam sersem gibi..agrıycak herhalde kahvaltı yapayım icicem mecbur bugün de cekmeyeyimNe yaptin kuzum gecti mi agri..?? Minoset hamilelikte kullaniliyor. Bana da minoset vermisti..
Hayırlısı olsun canım..hayırlı haberlerle gel inşallah..Slm kizlar
Gece sahura kalktim biguzel yedim ictim tam yatacakken lavaboya girdim ki adet olmusum. Dr dan randevu aldim .yrm gidicem. Bakalim ne diyecek tup icin baslayabilecekmiyiz
Yeni uyandım canım ama ama hala kafamın ici zonkluyor..12 saat uyudum uyurdum da esim in telefonuna kalktım aradı uyandırdı..Kaderim nasıl oldun?
Okudum tatlım ama işte içim durmuyoaras35 canım sen yazdığımı okumadınmı gülüm, doktor ne dediyse onu yap onu iç, falzsını yapma, vücudunun dengesini bozarsın.
K kaderim35 benim de başım feci ağrıyo anlatamam, dün bi müşteriyel atıştım, üstüne akşam arabayı parkederken kadının biri arabama çarptın diye başımın etini yedi ki arabasına çarpmam imkansızken, onunla atıştım derken iyice gerildim, gece uyuyamadım hatta sabaha karşı sızmışım artık, ben genelde başım ağrıdığında başımı yataktan dışarı aşağı doğru sarkıtıyorum, kan gittiğindenmidir nedir işe yarıyoilaç içmeden önce deneyebilirsin bence...
3 gün geçmişti oda ayakta dus,aldım girdim çıktım 5 dk da..Hamişler transferden sonra kaçıncı gün banyo oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?