aa ben de yarın gidicem hastaneye kontrolüm var, saat 4,30 da benim randevum, seninki kaçta?Okudum tatlım ama işte içim durmuyoYarın hastaneye gidicez tahlil için o yüzden tereddütte kaldm banyo konusunda bugün igne vurucam yarın kan vercem sebeini sormayı unuttum biliyomısun
Sabah erken gelin dediler cnm sonuç çıkması için ayy denk gelsek ne güzel olurduaa ben de yarın gidicem hastaneye kontrolüm var, saat 4,30 da benim randevum, seninki kaçta?
Göbek olduğu için su anda sarkitamam çünkü hic bir pozisyonda rahat yatamiyorum sırt ustu çok geriliyor bebek..yuz ustu zaten yatamıyorum karnım agriyor..yan yatarken de kafami asagı sarkitamam aşağı :)))aras35 canım sen yazdığımı okumadınmı gülüm, doktor ne dediyse onu yap onu iç, falzsını yapma, vücudunun dengesini bozarsın.
K kaderim35 benim de başım feci ağrıyo anlatamam, dün bi müşteriyel atıştım, üstüne akşam arabayı parkederken kadının biri arabama çarptın diye başımın etini yedi ki arabasına çarpmam imkansızken, onunla atıştım derken iyice gerildim, gece uyuyamadım hatta sabaha karşı sızmışım artık, ben genelde başım ağrıdığında başımı yataktan dışarı aşağı doğru sarkıtıyorum, kan gittiğindenmidir nedir işe yarıyoilaç içmeden önce deneyebilirsin bence...
Ben de olmuştum kabız..korktum birşey olurmu diye inşallah olmaz seninde..kayısı incir ye aç karınla suya koy sabahları aç karınla o suyu ic ben çok faydasını gördüm..Kızlar kabız oldum gibi biraz zorladım sanırım yaa bişey olurmu?
bende olmustum cnm korkma zorlama fazla kayisi yeKızlar kabız oldum gibi biraz zorladım sanırım yaa bişey olurmu?
Cnm yarın dr gidicem kan vermem için sende gitmişsindir dimi muayene falan da yapıldımıbende olmustum cnm korkma zorlama fazla kayisi ye
ben gitmedim cabim transferden 12 gun sonra beta icin gittim sadeceCnm yarın dr gidicem kan vermem için sende gitmişsindir dimi muayene falan da yapıldımı
Dısardamı yaptırdın yada istemedîlermî sendenben gitmedim cabim transferden 12 gun sonra beta icin gittim sadece
herhangi birsey istemediler benden neye bakiyolar senin anlamadim benDısardamı yaptırdın yada istemedîlermî senden
Progestoron esteradiol bu degerlere bakılıp ilaç dozu ayarlanıyomuş kecozz danda istemişler sanırım kişiye göre değişiyoherhangi birsey istemediler benden neye bakiyolar senin anlamadim ben
Öyledir cnm önemli değil öğrendim ne oldugunuverdim belkide hic hatirlamiyorum inan
Kuzum bi sakin ol bebişini düşün germe kendini hepimizin oluyo böyle gel gitleri noldu neden sinirlendin böyleGerginim biraz ben hata yaptım galiba kızlar..belki hic hamile kalmamaliydim esim yanlış secim galiba..belkide bu zamana kadar allah hep ondan engelledi çocuklarımı bana birşey göstermeye çalıştı..sinirlerimi geriyor bu adam yastıkla bogasim geliyor bazen..
Benim ailemle ilgili problemlerde hic yapıcı değil..aklı sıra bebeği düşünüyor ama saat 7 de yaşanılan problemi 15 dk bir dönüyor dolasiyor gene anlatmaya başlıyor bir kiracimiz var annem babam ayrı yaa benim mart ayında mallar bolusuldu malin var derdin var iste hiç yardımcı olmuyor kardeşim yeni evlendi onun esi herşeye el atıyor bu girmiyor sinir ediyor..annem babam iyi olsa zaten ayrılmazdı..hadi ayrıldılar senelerce mal davası bu kadar sürmezdi..Kuzum bi sakin ol bebişini düşün germe kendini hepimizin oluyo böyle gel gitleri noldu neden sinirlendin böyle
Ay canim bazen bende aynisini dusunuyrm. Cocuk olmamasi belki de iyi yoksa bana esime bisey olacakta ondan mi olmiyor diyorum ama biz cok yiprandik o yuzd3n boyle dusunuyrz millet bi gecede gebe kalirken ben 3 yildir ugrasyrm. Bazen cocuk olmazsa bosanirim diyorum . Sonra kiziyrm kendime. Eşimde sorun olsa ben onu bosarmiydim asla yapmazdim ama cok yiprandim artik. Bebk muhabbetinden sıkıldim kimseyle gorusmek istemiyrm .konu ayni yere geliyor çünkü.Gerginim biraz ben hata yaptım galiba kızlar..belki hic hamile kalmamaliydim esim yanlış secim galiba..belkide bu zamana kadar allah hep ondan engelledi çocuklarımı bana birşey göstermeye çalıştı..sinirlerimi geriyor bu adam yastıkla bogasim geliyor bazen..
Sen sadece bebeğini düşün ne zorluklar çekiyoruz hersey bi şekilde yola giriyo cnm nasılsın biraz daha iyimisinBenim ailemle ilgili problemlerde hic yapıcı değil..aklı sıra bebeği düşünüyor ama saat 7 de yaşanılan problemi 15 dk bir dönüyor dolasiyor gene anlatmaya başlıyor bir kiracimiz var annem babam ayrı yaa benim mart ayında mallar bolusuldu malin var derdin var iste hiç yardımcı olmuyor kardeşim yeni evlendi onun esi herşeye el atıyor bu girmiyor sinir ediyor..annem babam iyi olsa zaten ayrılmazdı..hadi ayrıldılar senelerce mal davası bu kadar sürmezdi..
Ayyy fulyam öyle boyle değil çok konuşuyor aynı şeyleri hatami kabul edip özür dileyecekmişim içinden gelmedikten sonra anlamı varmı dedi.. kari milletinin çenesi diyorlar yaa asıl erkeklerinki berbat...bezdim yani..bana destek filan olamıyor..dili bir karış..hic yatmak bile istemedim dun gece yaninda çünkü ben çabucak kiriliyorum..psikiyatriste git cem deyince de bir suru laf yiyorum çok sinirlerim bozuk..ağlıyorum kimse görmüyor düşün yanni...sigara içiyorum artık..Ay canim bazen bende aynisini dusunuyrm. Cocuk olmamasi belki de iyi yoksa bana esime bisey olacakta ondan mi olmiyor diyorum ama biz cok yiprandik o yuzd3n boyle dusunuyrz millet bi gecede gebe kalirken ben 3 yildir ugrasyrm. Bazen cocuk olmazsa bosanirim diyorum . Sonra kiziyrm kendime. Eşimde sorun olsa ben onu bosarmiydim asla yapmazdim ama cok yiprandim artik. Bebk muhabbetinden sıkıldim kimseyle gorusmek istemiyrm .konu ayni yere geliyor çünkü.
Bi surec diyorum atlaticaz insallah canim sen de inan bebgini alinca kucagina tum bunlari unutacaksin inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?