Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Sen sadece bebeğini düşün ne zorluklar çekiyoruz hersey bi şekilde yola giriyo cnm nasılsın biraz daha iyimisin
İste bu kadar zorluk çekiyoruz en basta kendisi bunu görmesi lazim aileler arasındaki sıkıntıları çözmek için bana yansıtmaması lazım..ailemle ilgili hic çözümleyici uzlaştırıcı değil..ama kendi ailesindeki hataları hep kulak arkasi yapıyor..Ben onun ailesiyle ilgili herşeyi bosvercem ama benim ailemde problem olunca benimki sinir yapcak ortalığı gercek..ben kendi ailemdeki problemleri çözmeye çalışınca da suçlu oluyorum çünkü esim istemiyor hep böyleydi..ben hep boşverdim ailemle onu muhatap etmek istemedim annem babam ayrı diye hep eziklik hissettim..

Kızlar kuzen kitap almış geçen gün sizde okuyun çok eğlenceli zaten ince bir şey..ah benim kocam kısmını okudum..simdi erkeklerin okumasi gerektiği kısmı ah benim karim â başladım..kafami iyi da gitti..hem gülüyorum hemde aman benimki iyiki boyle değil diyorum kocama da okutcam mutlaka..canan tan yazarın adi..

Bak ne iyi etmissin. Eglenceli vakit gecir kafayı takma. Psikologa gitmek lazim aslında. Ama tedavilerden cok acildik. Simdi birde ona para vermek istemiyrm. Ama aslinda gitmeliyiz. Kafamin bir yerinde var bu fikir. Aslindda tedavi oncesi baslayacaktim.

kizlar bugun dr daydim. Yeniden tup bebek deneyecegiz. Igneleri aldim. Ohss riski oldugundan sadece yumurtalar toplanip dondurulacak transfer olmayacak. Dr ile oyle karar verdik. Bakalim hakkimda hayirlisi

Kuz
ah kuum bende 24 temmuzda tekrar toplatmaya başlıyacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ku
kuxum bende bunu çok düşünmeye başladım. Allah ayrılacağımızı biliyoe galiba bize acıyor çocuk için. Öküz gelmişler öküz gidiyorlar. Ah ahh o kaygana her aradığında bi laf sokuyor. Dün de benim ailem yardım etmiyor muymuş. Benim ailem daha ne yapsın. Herşeye koşuyor. Sen kaynana olarak biraz yardım etsene. Söyleyeceğine hem kız ailesi mi yardım eder. Ama alışmışlar annnem yardım ediyor ya. Ara diyo şeytan sıç ağzına ne geliyorsa söyle. Dün bütün gün yedik birbirimiZi. TerbiyesiZ ya... Tabi ailesini koruyo. Annem kötü bişey söylemedi bizi düşündü.. Bizi düşünen insan çıkarır yardım eder. Seçim yanlış yapmışsız..

Hadi bakalım güzel hayırlı haberler olsun inşallah..inşallah bu sefer olmayacaksın sağlık la herşey gelişecek..

Çok iyi yapmışsın bak ne güzel kafanı dagıt

Kuz

ah kuum bende 24 temmuzda tekrar toplatmaya başlıyacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
. Hadi hayırlısı olsun kızlar inşallah hepimizin yüzü güler

Annemden ikizler de hamileyken 16 bin almıştık araba için hala onun borcunu bitiremedik..tüp bebek için babası kartını verdi ona ödemesini yapıyor ama esim..hic te sormuyorum..gene çok masraf olduğu halde babam in memleketten mirasi geldi ..Geçen gün gene dedi telefonda sanada vercem kardeşine de biraz vercem borclarinizi kapatın dedi..benim annem babam ayrı olduğu halde ikisi ayrı ayrı yardim ediyor..benimki de kiz tarafı..utansınlar diye söylerim de hep hic te alinmiyorlar bahanesi hazır biz tek maasiz daha çocuk okutuyoruz..esim in bunları görüp kıymet bilmesi lazim..ben hep boyle tatlı dilli girişken ağzından bal damlayan sempatik yardımsever aileme karşı fedakar birini istedim ama hic birinin kenarından geçmiyor..benimkinin konuşması bile ukala karşıdakini azarlarca..sesinin ayarı yok..allahım hayırlısı ne ise o olsun diyorum başka diycek birşey bulamıyorum

Kızlar vakit gecmek bilmiyo ve bende tık hiç bi belirti agrı sızı yok
Ben de de yoktu kuzum hic bir şey sadece çok üşüyordum oda normal di istanbul burdan soğuktu birde evde kaloriferler calismiyordu..kafani dağıtacak birşeyler bulman lazim kitap oku ben gibi..

Ben de de yoktu kuzum hic bir şey sadece çok üşüyordum oda normal di istanbul burdan soğuktu birde evde kaloriferler calismiyordu..kafani dağıtacak birşeyler bulman lazim kitap oku ben gibi..
Ayy ne bileyim cnm ya benim tam tersi ayaklarımdan ateş çıkıyo normalde elim ayagım hiç ısınmaz şimdi buz koyuyorum

İnşallah kuzum inşallah sen idrar testi kaçıncı gün yapmıştın
İstedikleri tahlil testinden 2 gün önce idrar testi yapmıştim..erken gebelik testi aldığım halde çok çok silik ti hic belli değildi baya ertesi gün koyulasmisti..bazı testlerde 10dk dan sonra test geçersiz yazıyor diye tutmadı zanettim ertesi gün de kanamam gelmişti..ama doktor tahlil gününü genede bekle ilaçlara devam deyince bir sonraki gün de tahlil yaptirmistim..

daisyp
Kuzumdoğum günün kutlu olsun canım..inşallah seneye doğum gününde bebeğinkucağında olacak..nicegüzelyaslariçocugunlayaşamandileğiyle....

daisyp
Kuzumdoğum günün kutlu olsun canım..inşallah seneye doğum gününde bebeğinkucağında olacak..nicegüzelyaslariçocugunlayaşamandileğiyle....
Canım benim cok saaaolll. Bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşalllahhhh... İyiki varsınız. Sizi tanıdığıma çok mutluyum. Ben inanıyorum sonumuz güzel olacak.. Hepimiz inşaşlah anne olacağız. İyiki varsın arkadaşım.. İyiki tanımısım siZleri.. Kalbi güzel arkadaşım..

Tatlım doğum günün kutlu olsun eşin ve inşallah bebişlerinle musmutlu yılların olsun nice senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…