Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Unuturmuyum kız senim doğum gününu:))) ben de çok mutluyum sizi tanıdığım ve bu forumda olduğum için..evet malesef yaşlanıyoruz artik..benim öküz cük te soruyor ne alayim sana dogumgununde boş ver dedim..sonra çok kaşındı 2 günlük çeşme tatili dedim :))) çok sıkıldım napim..

Günaydınnnnnnnnnnnn mutlu huzurlu saglıklı hafta sonları benim yerimede gezin
Günaydın canım..eveeett ben bugün gezceeeemmm annemden kaynanama gitceeemmm aksam iftara alcakmis kadın ları annemi vs..coook büyük geezzmeekkk dimmiii...4 kat merdiven çıkacağım diye birde bir kaç gün orda kalicaz (( ayyy nee heyacanli...

kızlar selam hayırlı hafta sonları olsun daisyp canım nice sağlıklı yaşlara inşallah seneye bebişinle kutlarsın doğum gününü :) bende bugün kuzumu yiğenimi evine uğurladım 2haftalık serüven koşuşturmaca evi durgunlağa ve sakinliğe bıraktı neyseki bayram sonrası ine bende bende anca fırsat buluyorum foruma girmeye yorumlarınızı okudum çok şükür herşey yolunda umarım sonuç bekleyen arkadaşım pozitif sonuçlar alırsın bebişlere ve kendinize iyi bakın :)

Hic gözüm kesmiyor ben tesbihlerimi kaciriyorum bazen canım ondan giremiyorum o foruma...
Kuzummmmm dogum gunun kutlu olsun.. kizcenle ve esinle bir omur mutluluklar. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. nice guzel senelere canim..

Canim tesekkur ederim.. hepiz insallah torun torbalara karisalim:)))..

kızlar selam napıyosunuz? cuma günü doktora gittim ya kontrol için, üzücü bi haber aldım, bebekler iyi ama bbi tanesinin çevresinde kanlanma varmış çok tedirgin oldum, doktorum uzun bir istiraahat verdi, sordu kanama lekelenme vardı dedi, yok dedim, istirahat etmen lazım dedi evde yatıyorum şimdi, ufak kasık ağrılarım vardı buna cıkacakmış demekki, dün de bende bi erkek kuzen var, neymiş ben karısına laf söylemişim bilmem ne karısının hesabını sormaya aramış beni, dedim ki bak benim şu an hiç öyle dertlerim yok, bebeğimin etrafında kanlanma varmış uğraşamıcam senle dedim kapattım. sonra konu büyüdü falan dünden beri ağlamaktan bağırmaktan helak oldum, şimdi de kasık ağrılarım iyice arttı çok korkuyorum kanlanma arttı da bebeğe bişey oldu diye, dışarıya bi kanama yok henüz ama kasıklarım çok ağrıyoooooooooooooooooooooo :'(

Kuzummmmm dogum gunun kutlu olsun.. kizcenle ve esinle bir omur mutluluklar. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. nice guzel senelere canim..
Teşekkürler kuzum..sağlık la hayırlısı ne ise hayatımız da onu yasayalım inşallah..herkes için hayırlısı ni diliyorum bu doğumgünümde..çok öptüm...

Aman takma bak sinirlenme bizde dun kaynanama geldik annemi bir kaç bayan arkadaşı iftara almıştı..kütahyadan yeğeni geldi 2 günlüğüne supriz yaptı..dun iftarda geldiler sahurdan sonra gittiler..iftardan sonra kaynanam hangi arada cagirmissa oğlu ile eltiyi cagirmis..sahura yakin geldiler salak sapan hareketler devam karıda..benim adamda onu koruyor geldi merhaba dedi iyiaksamlar dedi gitti daha ne istiyon diyor..annene demiştim ben olduğum da o olmuyacak o olduğum da ben olmayacagim istemiyorum..sanki hic hatrim yok..ağlıyorum sinirden..ikide bir..bu seferde adamla iyice giriyoz birbirimize..

canım senın kanaman tamamen gectimi insallah bu arada?

Teşekkürler kuzum..sağlık la hayırlısı ne ise hayatımız da onu yasayalım inşallah..herkes için hayırlısı ni diliyorum bu doğumgünümde..çok öptüm...
Canım doğum günün kutlu olsun ailen ile nice mutlu saglıklı yılların olsun inşallah saglıkla kızını kucagına al

Cnm takma kimseyi bebeklerini düşün kim ne derse desin boşver yat kalkma sakın bişey olmaz Allahın izniyle çok geçmiş olsun

Canım doğum günün kutlu olsun ailen ile nice mutlu saglıklı yılların olsun inşallah saglıkla kızını kucagına al
Amin canım cümlemizin sağlık la evlatlarına hayırlısı ile kavuşması dileğiyle..tesekkur ederim..daha güzel günleri evlatlarımıza yaşamamız onlara kavuşmamiz dileğiyle..öptüm çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…