aramıza hoş geldin canım evet ben ege ünv. tüp bebeğimi denedim egede birinci denemem negatif bir tanede özelde denemem var oda negatif egede şimdi 2 adet dondurulmuş embriyom var bakalım nasip 2. denemeye ne zaman giderim bellideğil senin içinde hayırlısı olsun umarım ilk ve son denemen olur güzel haberler alırsın :)iyi akşamlar kızlar aranızda ege üniv.tüp bebek yaptıran var mı acaba?
hiç pozitif görmedim ama okuduğum şu ki kanda çıkıp idrarda çıkmayan çok varmış. kan en doğru sonuç diyorlar. kan testını bekle. ne zaman yapacaksın7.günüm test yaptım sonuç negatifbugünde yapıp sonra olumlu sonuç alan varmı yada sanırım hersey bitti
11 temmmuz cumartesihiç pozitif görmedim ama okuduğum şu ki kanda çıkıp idrarda çıkmayan çok varmış. kan en doğru sonuç diyorlar. kan testını bekle. ne zaman yapacaksın
Canim benim neden erkenden yapipta kendini strese soktun sen simdi daha beta 8.gunde kana yeni salgilanmaya basliyor idrarda nasil ciksin yapma boyle lutfen gec yerlesme oluyor bazen dur bakalim hemen negatif diye yiyip bitirme kendini.7.günüm test yaptım sonuç negatifbugünde yapıp sonra olumlu sonuç alan varmı yada sanırım hersey bitti
11 temmuzsa çok erken cuma yap eger cok sabırsızsan cıkmamamsı normal :)11 temmmuz cumartesi
daha cok erken cnm ben 10. gun yapmistim negatifti 12.gun betada girduk pozitifi7.günüm test yaptım sonuç negatifbugünde yapıp sonra olumlu sonuç alan varmı yada sanırım hersey bitti
Nerdeyse testi ne 1 hafta var be kuzum çok erken..ben onların istediğinden 2gün önce yaptığım halde ki erken gebelik testi idi..çok belli belirsizdi görünmedi ..bide üstüne kanama başladı..bekle çok az kaldı biliyorum elinde değil..biliyorum zaman geçmiyor..ama yemin ediyorum çok istiyorum hep dua ediyorum sana simsiki tutunsun bebek diye....stres yapma Çocukları da..test filan alma bir daha..7.günüm test yaptım sonuç negatifbugünde yapıp sonra olumlu sonuç alan varmı yada sanırım hersey bitti
Valla tek öğrendiğim stres yapmayacağız tüp bebek bana bunu öğretti..üzülme sinir olma..tabiki kimse anlamıyor yediğimiz hormonlar bebek korkuları zaten stresimiz tavan...birde başkaları yüzünden üzme kendini nolursun..herşeyin bur zamanı var ve buz malesef ne ileriye ne geriye alabiliyoruz..kendime kızıyorum biliyorum çıkmama ihtimalini ama şeytan dürttü sanki sabahın köründe açtım gözümü test yaptım moralimi bozdum bunun üzerine memleketten de kötü bi haber aldım 15 kişi ölmüş kazada sonra dedim ki rabbim sen hakkımızda hayırlısını nasip et önce saglık
hafta sonuna dahi denk gelse transferin yapıyorlar hatta oradaki seni muayene eden takibini yapan doktorlar yapıyor çünkü herkesin tedavisi yani adet tarihi farklı olduğu için haftasonuna denk gelende oluyor bu yüzden doktorlar çalışıyor hatta benim bir konturolüm cumartesiye denk gelmişti gitmiştim :) o konuda sıkılma ama bayram dolayısıyla tedavi ertelenmesi banada çok garip geldi@_ksk_ teşekkür ederim canım dileklerin için.Rabbim inşallah en kısa zamanda hepimizi anne yapar bir an önce..benim sormak istediğim şu eğer yumurta toplama veya transfer haftasonuna denk gelirse ege de doktor varmı haftasonu canım.sanırım benim tedavi iptal az önce aradım bayram dolayısı ile almıyoruz hasta ertelenecek dediler.çıldıracam sini.rdendosyanıza bakalım döncez size dediler bekliyorum artık hayırlısı..
Nerdeyse testi ne 1 hafta var be kuzum çok erken..ben onların istediğinden 2gün önce yaptığım halde ki erken gebelik testi idi..çok belli belirsizdi görünmedi ..bide üstüne kanama başladı..bekle çok az kaldı biliyorum elinde değil..biliyorum zaman geçmiyor..ama yemin ediyorum çok istiyorum hep dua ediyorum sana simsiki tutunsun bebek diye....stres yapma Çocukları da..test filan alma bir daha
benimde erken gebelik testiydi cnm ama yaptım bi salaklık işte haklısın
canım canını sıkma herkesin farklı oluyor bazen çok erken sonuç alanlar var bazende sadece kanda pozitifi görenler oluyor bende 10.günü yapmıştım idrarda pozitif çıkmıştı o heyecanla hemen en yakın hastanede beta hcg yaptırdım aynı gün fakat malesefff kanda negatifi gördüm anlıyacağın bu tahlil işi hiç belli olmuyor o yüzden ben akıllandım kan tahilili gününü bekle sitres yapma kafanı devamlı tahlil sonucu nasıl çıkacakla yorma tevkkül rabbim yazdıysa hayırlısıyla herşey güzel olucak herşeyin hayırlısı bu mübarek günlerde inşallah güzel bir sonuçla sevinirsin ....7.günüm test yaptım sonuç negatifbugünde yapıp sonra olumlu sonuç alan varmı yada sanırım hersey bitti
haklısınız kızlar çok acele ettim ama iş işten geçti yapmamış sayıyorum ve yatışa devam ediyorum hakkımızda hayırlısıcanım canını sıkma herkesin farklı oluyor bazen çok erken sonuç alanlar var bazende sadece kanda pozitifi görenler oluyor bende 10.günü yapmıştım idrarda pozitif çıkmıştı o heyecanla hemen en yakın hastanede beta hcg yaptırdım aynı gün fakat malesefff kanda negatifi gördüm anlıyacağın bu tahlil işi hiç belli olmuyor o yüzden ben akıllandım kan tahilili gününü bekle sitres yapma kafanı devamlı tahlil sonucu nasıl çıkacakla yorma tevkkül rabbim yazdıysa hayırlısıyla herşey güzel olucak herşeyin hayırlısı bu mübarek günlerde inşallah güzel bir sonuçla sevinirsin ....
Öyle yapıyorum ama üzülmedim desem yalan olur acaba olmadımı yine diyorum zaten ne agrı ne sızı hiçbi belirti yok bilemiyorum rabbim ne eylerse güzel eylerGününü hiç testi yapmamis gibi bekle bak en güzeli..kiminin öyle çıkıyormuş nasıl bir vucutsa..eski işyerimdeki kızda o ay aşılama olunca test yap deyip duruyordu bana.. o hele ilişkiye girermiş 1 hafta sonra adetini beklemeden test alıp denermiş çizgiyi görürmüş..çok saçma geldi bana..uyduruyordu galiba:)))))bende gittim o gazla aldım ince bir çizgi gözüktü..sevindim tutunuyor zanettim..sonra günü gelince kan testi yaptırdım delirdim hiç bir şey yoktu..gerçekten yanıltıcı olabiliyormuş..
Agri belirti degil ki. 2 tranferde de ne agrim vardi. Karnima agri girdikce seviniydm tuttu diye ama olmadi. Belirti arama lutfwn soylemek kolay biliyrm ama biraz sabretÖyle yapıyorum ama üzülmedim desem yalan olur acaba olmadımı yine diyorum zaten ne agrı ne sızı hiçbi belirti yok bilemiyorum rabbim ne eylerse güzel eyler
aynen canım aynısını ben yaşadım idrar testinde o kadar belirgindiki çizgi kan sonucunu görünce şok oldunGününü hiç testi yapmamis gibi bekle bak en güzeli..kiminin öyle çıkıyormuş nasıl bir vucutsa..eski işyerimdeki kızda o ay aşılama olunca test yap deyip duruyordu bana.. o hele ilişkiye girermiş 1 hafta sonra adetini beklemeden test alıp denermiş çizgiyi görürmüş..çok saçma geldi bana..uyduruyordu galiba:)))))bende gittim o gazla aldım ince bir çizgi gözüktü..sevindim tutunuyor zanettim..sonra günü gelince kan testi yaptırdım delirdim hiç bir şey yoktu..gerçekten yanıltıcı olabiliyormuş..
üzülme konusunda çok haklısın canım kolay şeyler yaşamıyoruz az emek vermiyoruz hem maddi hem manevi tahliline kadar kafan şimdi ister istemez onunla meşgul olucak ne yapalım insanoğluyuz sabırsızız inşallah sınavımız kısa olur :)Öyle yapıyorum ama üzülmedim desem yalan olur acaba olmadımı yine diyorum zaten ne agrı ne sızı hiçbi belirti yok bilemiyorum rabbim ne eylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?