Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Öyle yapıyorum ama üzülmedim desem yalan olur acaba olmadımı yine diyorum zaten ne agrı ne sızı hiçbi belirti yok bilemiyorum rabbim ne eylerse güzel eyler
Yaa kuzum bende de hic belirti yoktu..aşılama da kaşık ağrısından bel ağrısından duramadim 3 gün esim bile tuttu zanetti..alakası yok belirtinin..istanbulda sadece çok üşümüştüm oda evlerin de kaloriferler yanmıyordu..rahat ol..tutsun da varsın olsun belirti olmasın..keyfine bak..

aras35 aras cım endişe ve heyecanını çok iyi anlıyorum daha ben yolun başındayken tökezledim bayram dolayısı ile tedavinizi sonraki ay a attık dediler.kısmet değilmiş demekki aylardır bu adetimi beklemiştim oysaki .bak sen ne güzel kocaman evreler geçirdin çok büyük adımlar attın elinden geleni yaptın gerisi kısmet artık canım. boşver yaptığın testi mesti tadını çıkar ,hayal kur...geçirdiğin evreleri düşün ne büyük evreler geçti bitti.hepsi geride kaldı.bebeğin için bu kadar zamanı sabırla atlaşmış bir anne adayı olarak artık final gününü bekle önceden test falan yapma canım kafanı karıştırma .sen şu sayılı birkaç günü mü atlatamayacakmışsın neleri atlattın canım benim..Allah inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallahh..

Tahlil sonucu ilk asama bitmiyor ki ne içimizdeki merak ne sıkıntı..ayy dış gebelik mi yoksa sonra ay kalp atışı sonra ikili test vs..Hep insanin kafasında sorular oluyor malesef bizim gibi tedavi ile olanlarda..sürekli doktorla temas halinde oluyoruz ister istemez her gelişmeyi görüyoruz..görmek istiyoruz...elimizde değil..geçen doktor 3 hafta sonra gel kontrole dedi..sonra ne dese gerçi senin için filan sıkılır bebeği görmek istersin arada çıkar gelirsin bakarız ultrasonla dedi..düşün yani..

Agri belirti degil ki. 2 tranferde de ne agrim vardi. Karnima agri girdikce seviniydm tuttu diye ama olmadi. Belirti arama lutfwn soylemek kolay biliyrm ama biraz sabret

Eşim kızıyo seni dinlemeseydim keske test almasaydım diyo o bastan beri yapmıcaz sonuç ne olursa olsun hastanede öğrenicez dedi ama duramadım oldu olan 4 gün daha sabredicem çok sagolun desteginiz için iyiki varsınız

Canım sen çok erken test yapmışsın... O erken test yapanlar. 5.gün onda bile 7. Günde zor çıkıyor. Sen gönlünü ferah tut 4 gün daha sabır canım benim. Sen neleri atlattın. Güçlü ol.

eeeeee sonuçta onlarda bizlerin kolay şeyler yaşamadığımızı biliyor arada bizi anlayan doktorlara denk geliyoruz yoksa işimiz çok zorrr.....

Canım sen çok erken test yapmışsın... O erken test yapanlar. 5.gün onda bile 7. Günde zor çıkıyor. Sen gönlünü ferah tut 4 gün daha sabır canım benim. Sen neleri atlattın. Güçlü ol.
Haklısın cnm erken oldu artk bekleyp görücez

Kızlar ben tedaviye başladığımdan bu yana 6 kilo aldım bugün sabah 68 i gördüm şoktayım sizde aldınızmı bu kadar ??

ben tedaviye baslamadan onceki kilomdayim hala canim 54 ama gobegim sisti olmasi gerktiginden biraz fazla ilaclardan sanirim

Kızlar ben tedaviye başladığımdan bu yana 6 kilo aldım bugün sabah 68 i gördüm şoktayım sizde aldınızmı bu kadar ??
Ben de 4 kilo aldım..ben çok zayıftım ama..ondan oranlamaya gore 4 kilo da bende büyük fark yarattı..43 den 47 ye çıktım.47 ile hamileliği öğrendim şimdi 49 50 gidip geliyorum

almazmyız bende 8 kilo almıştım yeni yeni onu verebildim hormon olduğu içinde hiç kolay verilmiyor ben 2 ayda vereildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…