Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlar nasılsınız bakalım çok sıcak dimi izmir resmen bayilacagum uşağum..
Hormonlar tavan yapmis hava sicak ben sicak bayilacam simdi. Ev sanki kaloriferi acmissin gibi. Yerler duvarlar bile isinmis. Allah oruc tutanlara yardim etsin bu havada. Ben biraktim orucu tedaviden dolayi. Kaçip gitmeli bi yerlere ama nerdeeee...

Bende bayılcam zaten hormonlardan sapıttım menepozlu kadınlara döndüm heryerim sivilce birde yat yat oldum dombili allah oruc tutanlara sabırlık versin anacıgım basımda dört dönüyo bi buraya bi evine bi kuranına gidiyo mahvoldu kadıncagız oruç agzınla sıcaklarda

sizin evlerde son kattı sanırım bu yüzden daha çok yanıyoruz biz

benimde son 9.kat sicak hakikaten klimanin dis unitesinin arkasina kumru yuva yapmis acamicaz galiba kiyamam ya cok tatlilar

Yaaaa nerde kuzumm..bayramda annanem e gitcrktik eşimin bursadaki hafız eniştesi aramış sakin demiş eşime 50 km filan demiş esim gitmeyin sakinn demiş..acaba adam rüyasında mi gördü bizi de demek istemiyor..sakin gitmeyin diyor başka birşey demiyor..uff yaa..

Kaynanamda 4.katta oturuyor klimayı da acmiyorum insanların evine yerlesmisken..iyice b.kunu çıkarmayayım dedim..ama durduğum yerde terledim bugün valla çok fena aksam ustu..

eger negatif olursa tedavim bir daha denerken kimseye sölemicem cnm bende
bende annemlere söylememiştim ama çok zor gitmen gereken durumlar oluyor gidemiyorsun tam hastanedeyken telefon açıyorlar bişeyler uyduruyorsun resmen 40 takla atmıştım :))) öğrenmesinler diye ama bilmemeleri çok güzeldi onlarda sitrese giriyor sen daha çok giriyorsun onlarla beraber keşke sonucum güzel olsaydıda onlara sürpriz yapmış olsaydım herşeyin hayırlısı diyoruz artık nasip kısmet ....

Çok kötüyüm kızlar çok yogun bi kanama ve agrı ile uyandım hemen dr aradım iğne yaptım ilacın dozu arttı dua edin bana nolur

Çok kötüyüm kızlar çok yogun bi kanama ve agrı ile uyandım hemen dr aradım iğne yaptım ilacın dozu arttı dua edin bana nolur
Oyy canım yaa..dik ayaklarını yat wc disında kalkma sakin benimde öyle olmuştu..iğnelerini saatinde ol..saatini kaçırma fitil de ayni şekilde..

Benim tansiyon 2 gündür berbat o yüzden yatıyorum kızlar sizlerde yazmiyonuz hic..
aras35 nasılsın canım şikayet devam ediyor mu
daisyp hic yazmiyorsun bu aralar kuzu..

Elpisksk sende ne var ne yok canım..
fulya3535 sendeki son gelişmelerden de haberimiz geri kaldık canısi..
yumuklagli A akati35 kecozz sizin bebekler nasıl kızlar..hiiç yazmıyorsunuz???

Bende ignelere devam ediyrm. Bakalim bu sefer ne olacak merakla bekliyrm. Yrn kontrol var

Canim okuyorum genelde ama inan yazmaya keyfim yok pek bu aralar mide bulantilari tam gaz dvm ara ara lekelenme dvm sicak desen hal birakmadi 2 gundur zor geciyor gunum patladim artik evde yatmakan.sen nasilsin bebisi hissediyormusun ben hicbisi hissetmiyorum...

Yok ya canım hic hissetmiyorum bilerek onu kasacak hareketler yapıyorum mesela sırt ustu yatıp kollarımı da yukarı doğru kafam dan yukarı uzatıyorum o zaman göbeğim ağrıyor kasiliyor sertleşiyor gibi oluyor aklımca onun tepki verdiğini düşünüyorum sonra vazgeçip hissetmeyeyim rahatsız da olmasın aman rahat olsun yeterki diyorum..sıcaktan sürekli tansiyonum düşüyor hiç kafam kalkmiyor 7 lerde 5 lerde en yuksek 10 u gördüm bugün..cuma günü afp testi yapılacak ondan sonra alışveriş yapayım kendime hic dışarı kiyafetim yok..sutyen bile dar geliyor...eve gelsemde doktordan çıkarsam diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…