Sorma kiyafetten yana bende sorunluyum hadi evde sortla falan idare ediyorum ama disarisi icin bisiler lazim dk ra giderken ne giyecegimi sasiriyorum.dedigin gibi ic camasirlarida degismesi gerek artik.sen progest. Fitile dvm ediyormusun ben 5.aya kadar dvm edicem sonrasinda karar vrricem dedi dk.fitilede dayanilmiyo sicakta artik..Yok ya canım hic hissetmiyorum bilerek onu kasacak hareketler yapıyorum mesela sırt ustu yatıp kollarımı da yukarı doğru kafam dan yukarı uzatıyorum o zaman göbeğim ağrıyor kasiliyor sertleşiyor gibi oluyor aklımca onun tepki verdiğini düşünüyorum sonra vazgeçip hissetmeyeyim rahatsız da olmasın aman rahat olsun yeterki diyorum..sıcaktan sürekli tansiyonum düşüyor hiç kafam kalkmiyor 7 lerde 5 lerde en yuksek 10 u gördüm bugün..cuma günü afp testi yapılacak ondan sonra alışveriş yapayım kendime hic dışarı kiyafetim yok..sutyen bile dar geliyor...eve gelsemde doktordan çıkarsam diye bakıyorum
biz iyiyiz tatlim sukur heyacanla bekliyorum ikili tarama testini 14 temmuz sYok ya canım hic hissetmiyorum bilerek onu kasacak hareketler yapıyorum mesela sırt ustu yatıp kollarımı da yukarı doğru kafam dan yukarı uzatıyorum o zaman göbeğim ağrıyor kasiliyor sertleşiyor gibi oluyor aklımca onun tepki verdiğini düşünüyorum sonra vazgeçip hissetmeyeyim rahatsız da olmasın aman rahat olsun yeterki diyorum..sıcaktan sürekli tansiyonum düşüyor hiç kafam kalkmiyor 7 lerde 5 lerde en yuksek 10 u gördüm bugün..cuma günü afp testi yapılacak ondan sonra alışveriş yapayım kendime hic dışarı kiyafetim yok..sutyen bile dar geliyor...eve gelsemde doktordan çıkarsam diye bakıyorum
Perinatolog gerek yok dedi ama buca tip taki doktor serklaj olduğu için fitil orayı ve dikişleri rahatlatır kullan dedi..bende atıyom fitil gibi ama gel sor ki hic sevmiyorum biktim çamaşır degistirmekten neye gore kullan dediki sana..leke lenme var diyemi acaba..Sorma kiyafetten yana bende sorunluyum hadi evde sortla falan idare ediyorum ama disarisi icin bisiler lazim dk ra giderken ne giyecegimi sasiriyorum.dedigin gibi ic camasirlarida degismesi gerek artik.sen progest. Fitile dvm ediyormusun ben 5.aya kadar dvm edicem sonrasinda karar vrricem dedi dk.fitilede dayanilmiyo sicakta artik..
İnşallah problem çıkmayacak..rahat ol canım..biz iyiyiz tatlim sukur heyacanla bekliyorum ikili tarama testini 14 temmuz s
Benimde tahlilden 2 gün önce olmuştu..insallah onun da öyle olur..güzel haberi getirir bize 11 indebelirti yok siskinlik disinda bende de aras i cok merak ediyorum ya bu donemde ne kanamasi bu bilgisi olan varmi kizlar
Kuum ben iyiyim doğum kontrol hapımı kulanıyorum:) 24 de kontrole gideceğim. Şimdiden bi balparmağın ürünü buldum onu kullanıyorum. Hergün okuyorum. Hepinizi çok merak ediyorum.. Çok sıcak ya klima sadece yatak odasında var. Şimdi salona alacağız. Onunla uğraşıyoruz. Bu sıaklarda canım hiç bişey yapmak istemiyor.Benimde tahlilden 2 gün önce olmuştu..insallah onun da öyle olur..güzel haberi getirir bize 11 inde
canım ben 1,5 haftadır çok hastayım faranjit olmuşum 3 kere doktora gittim geçmedi bir türlü öksürükten geceleri uyuyamıyorum .Bir sürü ilaç verdiler onları alıyorum ama çokta korkuyorum bebeğim için.Salı günü de kızımı görmeye gittik çok şükür iyiyimiş şimdilik.Sen nasılsın nasıl gidiyor seninde kızdı dimi ,isim düşündünmü ???Benim tansiyon 2 gündür berbat o yüzden yatıyorum kızlar sizlerde yazmiyonuz hic..
aras35 nasılsın canım şikayet devam ediyor mu
daisyp hic yazmiyorsun bu aralar kuzu..
Elpisksk sende ne var ne yok canım..
@fulya3535 sendeki son gelişmelerden de haberimiz geri kaldık canısi..
yumuklagli A akati35 @kecozz sizin bebekler nasıl kızlar..hiiç yazmıyorsunuz???
ben 19. haftada hissetmeye başladım sende birkaç hafta içinde mutlaka hissedersin ...Yok ya canım hic hissetmiyorum bilerek onu kasacak hareketler yapıyorum mesela sırt ustu yatıp kollarımı da yukarı doğru kafam dan yukarı uzatıyorum o zaman göbeğim ağrıyor kasiliyor sertleşiyor gibi oluyor aklımca onun tepki verdiğini düşünüyorum sonra vazgeçip hissetmeyeyim rahatsız da olmasın aman rahat olsun yeterki diyorum..sıcaktan sürekli tansiyonum düşüyor hiç kafam kalkmiyor 7 lerde 5 lerde en yuksek 10 u gördüm bugün..cuma günü afp testi yapılacak ondan sonra alışveriş yapayım kendime hic dışarı kiyafetim yok..sutyen bile dar geliyor...eve gelsemde doktordan çıkarsam diye bakıyorum
Evet yaa çok sıkıldım bende artik..hem sıcak hem zaman geçmiyor bütün gün yatıyorum..ne yapıyorsun diye sorsan gerçekten bilmiyorum..Kuu
Kuum ben iyiyim doğum kontrol hapımı kulanıyorum:) 24 de kontrole gideceğim. Şimdiden bi balparmağın ürünü buldum onu kullanıyorum. Hergün okuyorum. Hepinizi çok merak ediyorum.. Çok sıcak ya klima sadece yatak odasında var. Şimdi salona alacağız. Onunla uğraşıyoruz. Bu sıaklarda canım hiç bişey yapmak istemiyor.
Aaa geçmiş olsun canım..Nasıl oldun onu bu havada..kime neye bağırdın :)))isim ben beğeniyorum esim beğenmiyor o beğeniyor ben beğenmiyorum..bizim isim kavgalarımız daha sürüp gider anlıyacağın..canım ben 1,5 haftadır çok hastayım faranjit olmuşum 3 kere doktora gittim geçmedi bir türlü öksürükten geceleri uyuyamıyorum .Bir sürü ilaç verdiler onları alıyorum ama çokta korkuyorum bebeğim için.Salı günü de kızımı görmeye gittik çok şükür iyiyimiş şimdilik.Sen nasılsın nasıl gidiyor seninde kızdı dimi ,isim düşündünmü ???
Hic geçmiyor haftalar evde de yatınca daha da geçmez oluyor :)))ben 19. haftada hissetmeye başladım sende birkaç hafta içinde mutlaka hissedersin ...
Canım dur bi sakin ol nolursun..kanda bakmadan hic birşey belli olmaz daha benimde öyleydi ben de tutmadı zanettim..tahlil tarihini bekle nolursun yat istirahat et..iğne ne verdi doktor sanaKanamam devam ediyoiçim yanıyo kızlar nefes alamıyorum bitti gitti hersey umutlarım hayallerim emeklerim çok zor olucak bu saatten sonra hersey bnm için
valla bilmiyorum nasıl becerdim dr. alerjik olabilir dedi ama ben hayatımda böyle hasta olmamıştım.Kendimi değilde bebeğimi düşünüyorum zaten ona bişiy olmasın diye....Aaa geçmiş olsun canım..Nasıl oldun onu bu havada..kime neye bağırdın :)))isim ben beğeniyorum esim beğenmiyor o beğeniyor ben beğenmiyorum..bizim isim kavgalarımız daha sürüp gider anlıyacağın..
acele etme lutfen birakma kendini hemen daha bitmedi herseyKanamam devam ediyoiçim yanıyo kızlar nefes alamıyorum bitti gitti hersey umutlarım hayallerim emeklerim çok zor olucak bu saatten sonra hersey bnm için
yapma kendini yıpratırsın kan tahlilini bekle ne zaman tahlil günün ilaçları kesmeden olmanda çok garip çünkü pek sık rastlanan durum değildir bu o yüzden hemen umutsuzluğa kapılma sonu kötü olsa dahi sakın pes etme hiç kolay değil seni en iyi biz anlarız ( ki ben bunu 3 sefer yaşamış biri olarak 1 aşılama 2 tüp bebek bunlardan 1 kimyasal diğeri tutumaya çalışırken tutmayan bir diğeri ise tamamen negatif ki sonuncusundan çok ümitliyken yüzde yüz olacak gözüyle bakarken yaşadık ) bu yüzden buradayız ve yanındayız ...Kanamam devam ediyoiçim yanıyo kızlar nefes alamıyorum bitti gitti hersey umutlarım hayallerim emeklerim çok zor olucak bu saatten sonra hersey bnm için
Korkma canım ona gore doktor ilaç vermiştir içini ferah tutvalla bilmiyorum nasıl becerdim dr. alerjik olabilir dedi ama ben hayatımda böyle hasta olmamıştım.Kendimi değilde bebeğimi düşünüyorum zaten ona bişiy olmasın diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?