Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

K kaderim35 canım senin serklajdan sonra kanaman hala devam ediyor mu?
Yok canım 4 -5 gün geldi birdaha gelmedi..progestan ida bıraktım kesilince ama geçen hafta tekrar başladım buca tıptaki doktor serklaj da kullanılmasını oneriyorum dedi..o yüzden fitil gibi kullanıyorum hic çekilmiyor artık ..serklaj da dikişi rahatlatiyormus..

Doktor mu dedi ilaçları bırak artik diye..testin 11 inde degilmi..yarin 10 u gerçi ama ilaçları yarına kadar iç demesi lazim.
Evet dr dedi destek iğne yapmştm o yuzden deger yüksek çıkabilir dedi yarın testi yapıcaz pazartesi de tekrarlıcaz dedi

Evet dr dedi destek iğne yapmştm o yuzden deger yüksek çıkabilir dedi yarın testi yapıcaz pazartesi de tekrarlıcaz dedi
anladı canımzaten bu ilaçlarda beta hcg gi yükseltiyor senin ilk denemen mi bu arada nerede denemiştin ...

2. Denemem medîcalpark ahmet zeki ışık
hakkında hayırlısı canım çok zor bir durum ama insan yinede umudunu kesmek istemiyor inşallah yarın bambaşka bir süprizle karşılaşabilirsin senin mesajlarını okudukça yaşadaklarımı tekrar yaşıyorum

Rabbim düşmanımın basına vermesin nasıl bi iç yangını dünyam durdu tarifi yok yasananların bitti gitti hersey

Rabbim düşmanımın basına vermesin nasıl bi iç yangını dünyam durdu tarifi yok yasananların bitti gitti hersey
amin canım çok ama çok zor ne ümitlerle hastaneye gidiyoruz kullandığımız iğneler cabası çektiğimiz muayenedeki acılar her gidişte ne ile karşılaşacağımız yaşadığımız sitress maddi manevi çöküş

İnşallah supriz olur yarın ve pazartesi sana ve bize...ilkinde de ahmet hoca mi yapmıştı..kaynanamın bir komsusunda da eşindeki problem den vardı..o kadını pek sevmem ama denk gelirse sorcam oğlu ile gelini hangi doktorda tedavi görmüş te o zaman olumlu sonuç almışlar..biz genede umudumuzu kaybetmeyelim..hala içimde bir ses sanki hamileyim diye bize burdan söyleyecekmişin gibi geliyor yaaa..

Hayır ilk deneme deü olmustu benim ümidim yok cnm belli hersey doktoruma güveniyorum konuşcaz gidince çok beklemeden tekrar denicez önce psikolojimi düzeltcem ve kiloları vercem sonra tekrar bi serüven daha..

K kaderim35 ignenin 7. Gunu bgn. 10 kadar yumurta ölçtü ve daha kücukler. 12.13 mm civarindalar. E2 2200 cikti bgn. Bu sefer daha iyi gidiyrz sanki dedi doktor. Inşallah boyle gider yine sorun cikmasindan korkuyrm. Hatta bgn igneyi 75e dusurdu. Bakalim zaman ne gosterecek

Hayır ilk deneme deü olmustu benim ümidim yok cnm belli hersey doktoruma güveniyorum konuşcaz gidince çok beklemeden tekrar denicez önce psikolojimi düzeltcem ve kiloları vercem sonra tekrar bi serüven daha..
Bak daha negatifi görmeden olumsuz konuşuyorsun..bir dahaki ne olacakları planliyorsun bir test yaptır bakalım..daha bakalım belki tutunmaya çalışıyordur..kan sulandırıcı kullaniyormuydun onu kesmişti bide progestan iğne başlatmıştı kanamada ilk bende o gün..yarin eğer pozitifi görürsen çok çekcegin var benden haberin olsun.. pesetmek yok diyorum sana..bizim hic birşeyimiz hic kimseden eksik değil unutma ama biraz da motivasyon gerek..bilmiyonuz sanki benim neler cektigimi..pozitif ol düşüncelerini değiştirmeye çalış...ben de dune kadar hep düşecek yada gene koleastaz olcam etken doğum olcak diye kendimi yonlendirdigimi farkettim..sonra düşündüm ki yaa kardeşim insanlar neler atlatıyor niye boyle düşünüp kotu enerjileri çekiyorum..sonuna kadar sağlıklı olcak bebeğim kendi ayağımla günü geldiğinde gidip dogumumu yapıp hemen kucağıma alıp sağlık la çikcam hastaneden bebeğim kucagimda..hep onu düşünüyorum boyle düşünmek moralimi yükseltiyor..hatta eşimi kandirabilirsem yogaya yazilcam..nefes çalışmalarını araştır bak bizim akraba nefes le kanseri yendiğini söylüyor su anda orda koç 6 gün gerek esinle onu deneyin..vücudumuza doğru oksijeni alırsak o bölge canlanır ve sağlıklı olur..ama nolursun biraz daha pozitif ol..ki emin ol benim kadar sorun yoktur benim kadar kimse negatif te değildir..esim hep öyle diyor..reiki ye git..vücudunu arındır negatiften desarz olsun bir vücut..ama nolursun olumsuzu bırak kenarı biliyorum çok zor senin için..söylemesi kolay diyorsun içinden..ama emin ol beni ornek al 4.hamileligim her seferinde bir sorun erken doğum kürtaj vs..

Hadi bakalim Ramazan in yuzu suyu hurmetine okudugun dualar kabul olsun bu sefer sağlık la transfer gerçekleşsin inşallah..dua edeceği senin içinde akşamları hep geçiriyorum hanginiz in ihtiyacı varsa..allah sizede yardımcı olsun diye hep aklimdasiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…