İnşallah katlar pazartesi de..hala katlayacak umudum bitmedi pazartesi olan sonuç daha önemli benim için..Cnm 23 çıktı sonuç oda vuruldugum destek iğne yüzünden olmadı yani pazartesi netleştirmek için tekrarlıcaz hayırlısı böyleymiş
Başka bir şey hatırlamıyorum canım yaa..parfüm oje vs keskin kokulu ürünler kullanma..ac karınla gidiyorduk birde..Gunaydin kizlar. Cok şükür bu sefrr yumurtalar topalacak. Buna bile nasil sevindim gecen yasadiklarimdan sonra. Sali gunu opum var. Transfer olmayacak. Ohss riski var tabiki. O yuzden dinlendikten sonra transfer yapilacak. Bana opu oncesi oneriler verin ne yapayım. Şampuan parfum kullnmicam onu biliyrm baska?
canım allah gönlüne göre versin inşallahhhh..Gunaydin kizlar. Cok şükür bu sefrr yumurtalar topalacak. Buna bile nasil sevindim gecen yasadiklarimdan sonra. Sali gunu opum var. Transfer olmayacak. Ohss riski var tabiki. O yuzden dinlendikten sonra transfer yapilacak. Bana opu oncesi oneriler verin ne yapayım. Şampuan parfum kullnmicam onu biliyrm baska?
Him evet oruc gibi aksamdan yiyip yatilacak.bir daha bisey yenilip icilmeyecekmis. Bide 3-4 gun iliski olmasin denilmisti gecen seferkinde. Bunda da oyle yapicaz. Sperm kalitesi icinmis. Aspirin vs kullanmiyrm suan transfer olmayacak ya. Akliniza gelirse yazin. Bu arada bgn e2 4300 cikmis.20 yumurta fln olctu dr kucuklerdw varmis.ama gecen seferkindw onbindi hatirlarsiniz belki iptal olmustu o yuzden. Catlatma ignemde evdekini kullanma 2 tane gonapeptyl kullan dedi. Bakalim hayirlisi...Başka bir şey hatırlamıyorum canım yaa..parfüm oje vs keskin kokulu ürünler kullanma..ac karınla gidiyorduk birde..
hadi bakalım canım gözünaydın sağlıklı yumurtaların sağlıkla döllenmiş embriyoların olsun :)Gunaydin kizlar. Cok şükür bu sefrr yumurtalar topalacak. Buna bile nasil sevindim gecen yasadiklarimdan sonra. Sali gunu opum var. Transfer olmayacak. Ohss riski var tabiki. O yuzden dinlendikten sonra transfer yapilacak. Bana opu oncesi oneriler verin ne yapayım. Şampuan parfum kullnmicam onu biliyrm baska?
Evet 3günlük perhiz istiyorlar erkeklerden..sonra sında gene ilişki yasaktı ama sanki..kalan yumurtalar ilişki ile dollenebilir diye galiba..bu sefer baya düşmüş inşallah gönlüne gore olur emeklerin boş çıkmaz,tatildeykende rahat la dinlenirsin..allah yardımcın olsun kuzum..Him evet oruc gibi aksamdan yiyip yatilacak.bir daha bisey yenilip icilmeyecekmis. Bide 3-4 gun iliski olmasin denilmisti gecen seferkinde. Bunda da oyle yapicaz. Sperm kalitesi icinmis. Aspirin vs kullanmiyrm suan transfer olmayacak ya. Akliniza gelirse yazin. Bu arada bgn e2 4300 cikmis.20 yumurta fln olctu dr kucuklerdw varmis.ama gecen seferkindw onbindi hatirlarsiniz belki iptal olmustu o yuzden. Catlatma ignemde evdekini kullanma 2 tane gonapeptyl kullan dedi. Bakalim hayirlisi...
canım allah gönlüne göre versin inşallahhhh..
hadi bakalım canım gözünaydın sağlıklı yumurtaların sağlıkla döllenmiş embriyoların olsun :)
Sagolun canlar.insallah busefwr daha guzel olacak herseyEvet 3günlük perhiz istiyorlar erkeklerden..sonra sında gene ilişki yasaktı ama sanki..kalan yumurtalar ilişki ile dollenebilir diye galiba..bu sefer baya düşmüş inşallah gönlüne gore olur emeklerin boş çıkmaz,tatildeykende rahat la dinlenirsin..allah yardımcın olsun kuzum..
ben evdeGezenti izmirli arkadaslarim hic sesiniz cikmiyor nerelerdesiniz..Çok sıkıldım ben valla...
Gezmek kim biz kimmGezenti izmirli arkadaslarim hic sesiniz cikmiyor nerelerdesiniz..Çok sıkıldım ben valla...
Misafir mi var kuzu hava çok sıcak diye...cık deniz e gir yaaa..yuz benim içinde..ben evde
Hadi biz hamileyiz bu sıcakta sokaklarda bayılırız..Ben dun iç çamaşırı almak için çıktım..yoruldum valla..bu hafta bayram haftası daha kalabalık olur diye halledeyim dedim..Yavaş Yavaş yürüdük 2tane dükkana girdim..ilkinde dikişsizsutyen istedim bir gorsen renkleri fosforlu fosforlu hamile kilodu dedim..anane donu çıkardı bana yuksek bel..mecbur Başka mağazaya gittik..içim gitti orda da bikineleri görünce bu arada 75 giyen ben 80 bile dar geldi..85 aldım ki çok büyümediler yayvanlastilar saga sola :)))) en çok onların büyümesine seviniyorum.......inşallah küçülmezler dua etcem hep...yoksa silikon düşünüyorum hep..ele avuca gelmeyen şeyler :))))))Gezmek kim biz kimm
Gözün aydın inşallah kaliteli yumurtaların olur ve döllenir hayırlısı hakkındaGunaydin kizlar. Cok şükür bu sefrr yumurtalar topalacak. Buna bile nasil sevindim gecen yasadiklarimdan sonra. Sali gunu opum var. Transfer olmayacak. Ohss riski var tabiki. O yuzden dinlendikten sonra transfer yapilacak. Bana opu oncesi oneriler verin ne yapayım. Şampuan parfum kullnmicam onu biliyrm baska?
Ikili tarama icin 40 lira aliyor canim cinarli.kizlar ikili tarama testine ne kadar odediniz bu medical cok pahali ya cinarliya gecis yapayim istiyorum artik tarama testinide orda yaptirsam devam edecegim doktorda daha mantikli olur sanirim tup bolumundeki doktor hala kendi bakiyo yogunluk oldugunda erteliyo bazen acil iyi bir doktor bulmam lazim yardimmmmm
Ne guzel cikabilmissin ben daha cikamiyorum hergun baska bir sorun bitmiyor bitmiycek de sanki..ben simdilik sutyen takmiyorum waikiden aldigim sutyenli atletler vardi onlar simdilik iyi geliyor.bence hic heveslenme canim inan benim cok buyuk sayilmaz ama bazen keske 1 beden kucuk olsa diyorum.Hadi biz hamileyiz bu sıcakta sokaklarda bayılırız..Ben dun iç çamaşırı almak için çıktım..yoruldum valla..bu hafta bayram haftası daha kalabalık olur diye halledeyim dedim..Yavaş Yavaş yürüdük 2tane dükkana girdim..ilkinde dikişsizsutyen istedim bir gorsen renkleri fosforlu fosforlu hamile kilodu dedim..anane donu çıkardı bana yuksek bel..mecbur Başka mağazaya gittik..içim gitti orda da bikineleri görünce bu arada 75 giyen ben 80 bile dar geldi..85 aldım ki çok büyümediler yayvanlastilar saga sola :)))) en çok onların büyümesine seviniyorum.......inşallah küçülmezler dua etcem hep...yoksa silikon düşünüyorum hep..ele avuca gelmeyen şeyler :))))))
Ben doktorun özel muayenesinde yaptırdım kendileri anlaşmalı labaratuvarı çağırıyordu..50 tl verdim..dun de buca tip ta afp testi yaptırdım burdaki doktorvyaptiralim dedi onada 40 to verdim..kizlar ikili tarama testine ne kadar odediniz bu medical cok pahali ya cinarliya gecis yapayim istiyorum artik tarama testinide orda yaptirsam devam edecegim doktorda daha mantikli olur sanirim tup bolumundeki doktor hala kendi bakiyo yogunluk oldugunda erteliyo bazen acil iyi bir doktor bulmam lazim yardimmmmm
Çüşşmedical 350 tl istiyo ikili test ici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?