Aradaki fark oldukca fazla..devlet hastaneleri bile ucretsiz yapiyorken bu kadar ucmak niyedir anlamiyorum.medical 350 tl istiyo ikili test ici
Çok büyük istemiyorum ama yeni yetme çıkan kızların göğüsü gibide dümdüz kotu duruyor yaaNe guzel cikabilmissin ben daha cikamiyorum hergun baska bir sorun bitmiyor bitmiycek de sanki..ben simdilik sutyen takmiyorum waikiden aldigim sutyenli atletler vardi onlar simdilik iyi geliyor.bence hic heveslenme canim inan benim cok buyuk sayilmaz ama bazen keske 1 beden kucuk olsa diyorum.
bu fiyatlar cok iyi cnm ya sadece ikili tt ye 350 istiyor bunlarBen doktorun özel muayenesinde yaptırdım kendileri anlaşmalı labaratuvarı çağırıyordu..50 tl verdim..dun de buca tip ta afp testi yaptırdım burdaki doktorvyaptiralim dedi onada 40 to verdim..
Medical de acil durumda da müdahale yokmuş galiba..bu fiyatlar cok iyi cnm ya sadece ikili tt ye 350 istiyor bunlar
hakikaten cok ucuk bir fiyat ya 50 100 u anlarim 350 nedirAradaki fark oldukca fazla..devlet hastaneleri bile ucretsiz yapiyorken bu kadar ucmak niyedir anlamiyorum.
bilgim yoktu cnm onla ilgili cinarlidan randevu alip orda takibe baslicam testide orda yaptiririmMedical de acil durumda da müdahale yokmuş galiba..
Sanki burdan öyle duymuştum..tam emin değilim genede araştır istersen...bilgim yoktu cnm onla ilgili cinarlidan randevu alip orda takibe baslicam testide orda yaptiririm
Ben gidiyorum cinarliya canim dk ozel numarasini verdi ama hic hafta sonu aramaya mecbur kalmadim aklimada sormak gelmedi.kizlar cinarliya giden varmi doktorundan memnun olan birde hafta sonu bakiyolarmi cunku hafta ici hastaneye gitmem zor oluyo esim goturuo hep
Ben bir gece gitmistim medikalin aciline takibini oradaki dk yapiyorsa cagiracaklarini soylediler ama oraya gitmiyorsan yuzune bakmiyorlarSanki burdan öyle duymuştum..tam emin değilim genede araştır istersen...
yok canım misafir yok nasipse bayrama gelicek benim misafirler bugün pazar bizim burası çok kalabalık oluyor ipini koparan bizim burada anlıyacağın o yüzden bize deniz hafta içi nedense bir alışkalık oldu bu :)Misafir mi var kuzu hava çok sıcak diye...cık deniz e gir yaaa..yuz benim içinde..
anladim cnm dk unu ismi ne memnunmusun arasam hemen randevu verirlermiBen bir gece gitmistim medikalin aciline takibini oradaki dk yapiyorsa cagiracaklarini soylediler ama oraya gitmiyorsan yuzune bakmiyorlar
Evet öyle oluyor malesef..hafta sonu gene çok kalabalık mi ramazan da bile..kalabalık hee..biz evden çıkamiyoz yaa hic birseyden haberimiz olmuyor malesef..yok canım misafir yok nasipse bayrama gelicek benim misafirler bugün pazar bizim burası çok kalabalık oluyor ipini koparan bizim burada anlıyacağın o yüzden bize deniz hafta içi nedense bir alışkalık oldu bu :)
Dk rumun ismi asli iris memnunum canim ben aklimda soru isareti birakmiyor zaten ben sormadan cogu seyi anlatiyor.ben hemen almistim randevuyu.anladim cnm dk unu ismi ne memnunmusun arasam hemen randevu verirlermi
Canim biliyorum zor ama birak sen sinir olmayi karsindaki catlasin sessiz kalmakta bazen ders verir karsindakine.bebegini dusun biliyosun artik hissetmeye basliyorlar yapma boyle uzme hem kendini hem bebisini.Dayanamıyorum kızlar benim kesin doktora gitmem lazim sürekli kavga ediyoruz..biktim yaaa...
tmm canim yarin arayip alayim randevuyu cok saol gittigim gun ikili testi yaparmi acaba onceki kan tahlillerini istiyomu cnm onlarla mi gideyimDk rumun ismi asli iris memnunum canim ben aklimda soru isareti birakmiyor zaten ben sormadan cogu seyi anlatiyor.ben hemen almistim randevuyu.
Allah sabir versin cnm sana yalniz herseyden once bebegini dusun ve onu uzme esinle kavgacetmeden once konus seni nelerin kizdirdigin sole beni uzerek bebegide uzuyosun de cunku erkekler suan pek farkinda olamiyolar bizim ne hissettigimizi ruh halimizin nasil oldugunuDayanamıyorum kızlar benim kesin doktora gitmem lazim sürekli kavga ediyoruz..biktim yaaa...
Canim en 10.haftada baslamistim direk gittim tup bebek oldugunu anlattim ilaclari soruyor kulandigin sonrada kendisi tahlil istemisti.bebegin gelisimi uygunsa eger yapar tabi ayni gun.tmm canim yarin arayip alayim randevuyu cok saol gittigim gun ikili testi yaparmi acaba onceki kan tahlillerini istiyomu cnm onlarla mi gideyim
Ben bir soyluyom esim 10 söylüyor çok ustume geliyor git diyorum gidiyor ben arkasın dan söyleniyorum kendi kendime..gitmiyor onu duyuyor meğersem geri geliyor iyice büyüyor..kendi kendine söylenemiyor bile insan yada obur odaya gitsem ağlasam gelir gene ağlarken üzerine hic susmuyor..Canim biliyorum zor ama birak sen sinir olmayi karsindaki catlasin sessiz kalmakta bazen ders verir karsindakine.bebegini dusun biliyosun artik hissetmeye basliyorlar yapma boyle uzme hem kendini hem bebisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?