Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Çok büyük istemiyorum ama yeni yetme çıkan kızların göğüsü gibide dümdüz kotu duruyor yaa

kizlar cinarliya giden varmi doktorundan memnun olan birde hafta sonu bakiyolarmi cunku hafta ici hastaneye gitmem zor oluyo esim goturuo hep

kizlar cinarliya giden varmi doktorundan memnun olan birde hafta sonu bakiyolarmi cunku hafta ici hastaneye gitmem zor oluyo esim goturuo hep
Ben gidiyorum cinarliya canim dk ozel numarasini verdi ama hic hafta sonu aramaya mecbur kalmadim aklimada sormak gelmedi.

Misafir mi var kuzu hava çok sıcak diye...cık deniz e gir yaaa..yuz benim içinde..
yok canım misafir yok nasipse bayrama gelicek benim misafirler bugün pazar bizim burası çok kalabalık oluyor ipini koparan bizim burada anlıyacağın o yüzden bize deniz hafta içi nedense bir alışkalık oldu bu :)

yok canım misafir yok nasipse bayrama gelicek benim misafirler bugün pazar bizim burası çok kalabalık oluyor ipini koparan bizim burada anlıyacağın o yüzden bize deniz hafta içi nedense bir alışkalık oldu bu :)
Evet öyle oluyor malesef..hafta sonu gene çok kalabalık mi ramazan da bile..kalabalık hee..biz evden çıkamiyoz yaa hic birseyden haberimiz olmuyor malesef..

Dayanamıyorum kızlar benim kesin doktora gitmem lazim sürekli kavga ediyoruz..biktim yaaa...

Dayanamıyorum kızlar benim kesin doktora gitmem lazim sürekli kavga ediyoruz..biktim yaaa...
Canim biliyorum zor ama birak sen sinir olmayi karsindaki catlasin sessiz kalmakta bazen ders verir karsindakine.bebegini dusun biliyosun artik hissetmeye basliyorlar yapma boyle uzme hem kendini hem bebisini.

Dk rumun ismi asli iris memnunum canim ben aklimda soru isareti birakmiyor zaten ben sormadan cogu seyi anlatiyor.ben hemen almistim randevuyu.
tmm canim yarin arayip alayim randevuyu cok saol gittigim gun ikili testi yaparmi acaba onceki kan tahlillerini istiyomu cnm onlarla mi gideyim

Allah sabir versin cnm sana yalniz herseyden once bebegini dusun ve onu uzme esinle kavgacetmeden once konus seni nelerin kizdirdigin sole beni uzerek bebegide uzuyosun de cunku erkekler suan pek farkinda olamiyolar bizim ne hissettigimizi ruh halimizin nasil oldugunu

tmm canim yarin arayip alayim randevuyu cok saol gittigim gun ikili testi yaparmi acaba onceki kan tahlillerini istiyomu cnm onlarla mi gideyim
Canim en 10.haftada baslamistim direk gittim tup bebek oldugunu anlattim ilaclari soruyor kulandigin sonrada kendisi tahlil istemisti.bebegin gelisimi uygunsa eger yapar tabi ayni gun.

Canim biliyorum zor ama birak sen sinir olmayi karsindaki catlasin sessiz kalmakta bazen ders verir karsindakine.bebegini dusun biliyosun artik hissetmeye basliyorlar yapma boyle uzme hem kendini hem bebisini.
Ben bir soyluyom esim 10 söylüyor çok ustume geliyor git diyorum gidiyor ben arkasın dan söyleniyorum kendi kendime..gitmiyor onu duyuyor meğersem geri geliyor iyice büyüyor..kendi kendine söylenemiyor bile insan yada obur odaya gitsem ağlasam gelir gene ağlarken üzerine hic susmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…