Bizim problemimiz kardeşi esi canım..simdi kayınvalide de kaliyoz ..geçen yaptıklarından dolayı istemiyorum gormek karının yüzünü..herkeste biliyor kayinvalideme de söyledim ama bunlar 1 haftadır hep bir bahane geliyor..geçen hafta gece sahura geldiler..dun kayınpeder endoskopi çekilecekti bende o hastanede kan verecektim mecbur gitcektik hastaneye sabah 10 da bunlarda gelmiş goya kayınpeder çağırmış..esim zaten arabayla götürecekti hem babasını hem beni ...karının tavırları ukalaliklari yakalalıkları çıldırtıyor bir cümle içinde 10 kez anne diyor anne şöyle anne boyle kaynanama ..sanki olum ameliyati altı ustu endoskopi yaa..kendini göstercek yaa...yada kocası yanlız gelirse birşey olcak yaaa..millet istediğini yapıyor..biz söyleyince kotu oluyoruz kaldıramıyorum yaa...valla..bana gelince dil pabuç gibi herkeste bunu bozan yok..simdi uyarıyı almis tek dediği gelince meeerrrhhaaabbaaa...yaya yaya ağzını ggordugunde bunu diyor..insanliksiz..bende simdi ayni o bana nasıl yaptıysa aynısını yapıyorum muhatap olmuyorum..zorunluluktan merhaba diyor..kocası ni o kadar avucuna almiski hal hayır soramıyor..salak gibi çıkarken kendi kardeşimi tatile götürmezdim onu götürürdük o lisedeyken..simdi kari ağzına bakan bir salak..karıda benim akrabam isim tuhafi..başkası olsa zaten bu kadar takmam..elalem derim..sayemde buldu bizim oğlanı teğmenle evlendi iste..nerden kabul ettim ben onu nisanım da müsait değilim de geç..attı kapağı bizim oğlana orda..Allah sabir versin cnm sana yalniz herseyden once bebegini dusun ve onu uzme esinle kavgacetmeden once konus seni nelerin kizdirdigin sole beni uzerek bebegide uzuyosun de cunku erkekler suan pek farkinda olamiyolar bizim ne hissettigimizi ruh halimizin nasil oldugunu
selam kızlar. ben evde yatıyorum. cuma günü kontrolüm vardı. içerdeki kanama tamamen geçmemiş daha ama baya baya azalmış. biraz daha istirahat edicem. sıkıntıdan patlıyorum evdeeeeeeeeeeeBenim tansiyon 2 gündür berbat o yüzden yatıyorum kızlar sizlerde yazmiyonuz hic..
aras35 nasılsın canım şikayet devam ediyor mu
@daisyp hic yazmiyorsun bu aralar kuzu..
Elpisksk sende ne var ne yok canım..
fulya3535 sendeki son gelişmelerden de haberimiz geri kaldık canısi..
yumuklagli @akati35 kecozz sizin bebekler nasıl kızlar..hiiç yazmıyorsunuz???
Ahh canimm sicaktanmi sikayet etsem yatmaktanmi sasirdim buhran gecirmek uzereyim nerdeyse o dereceye geldim allah yardimcimiz olsun sadece sabir..ins bi dahaki kontrolune hic kalmaz.selam kızlar. ben evde yatıyorum. cuma günü kontrolüm vardı. içerdeki kanama tamamen geçmemiş daha ama baya baya azalmış. biraz daha istirahat edicem. sıkıntıdan patlıyorum evdeeeeeeeeeee
selam kızlar. ben evde yatıyorum. cuma günü kontrolüm vardı. içerdeki kanama tamamen geçmemiş daha ama baya baya azalmış. biraz daha istirahat edicem. sıkıntıdan patlıyorum evdeeeeeeeeeee
Valla ben de biktim yatmaktan..zaten yastanmi anlamadım azcik dışarı çıksam nefes nefese kalıyorum..hemen yoruluyorum..birşey yaparken hic keyif alamiyorum artık..yorulcam nefes nefese kalcam diye korkuyorum..Allah yardımcımız olsun..eskiden zip zip tim ise giderdim aksam yoruldugumu anlamazdım..Ahh canimm sicaktanmi sikayet etsem yatmaktanmi sasirdim buhran gecirmek uzereyim nerdeyse o dereceye geldim allah yardimcimiz olsun sadece sabir..ins bi dahaki kontrolune hic kalmaz.
Yaş dan ziyade stres yoruyor bizi canim normal zamanlar geciremedik ve gecirmiyoruzda sicak bi yandan derken yiprandik ister istemez yoruluyoruz.Valla ben de biktim yatmaktan..zaten yastanmi anlamadım azcik dışarı çıksam nefes nefese kalıyorum..hemen yoruluyorum..birşey yaparken hic keyif alamiyorum artık..yorulcam nefes nefese kalcam diye korkuyorum..Allah yardımcımız olsun..eskiden zip zip tim ise giderdim aksam yoruldugumu anlamazdım..
Sağlı sollu kasik ağrısı var bende birde..herşeyden korkar oldum artik..aşırı yorgunluk var üzerimde hani daha rahatt daha güzel geçiyordu bi aralar..hic te öyle hissetmiyorum tansiyonum düşük..zaten kuduruyom dışarı çıkamiyom diye..Yaş dan ziyade stres yoruyor bizi canim normal zamanlar geciremedik ve gecirmiyoruzda sicak bi yandan derken yiprandik ister istemez yoruluyoruz.
Bende simdi senin ozeline yazacaktim kasik agrilarin oluyormu diye.az once dkrumu aradim 3 gundur cekiyorum bende hem yatarken hem otururken ayaktayken vs. Ankattim dkra bebek buyudugu icinmis baski yspiyormus bisiler geriliyormus ama adini unuttum pigment gibi bisi dedi sanki.Sağlı sollu kasik ağrısı var bende birde..herşeyden korkar oldum artik..aşırı yorgunluk var üzerimde hani daha rahatt daha güzel geçiyordu bi aralar..hic te öyle hissetmiyorum tansiyonum düşük..zaten kuduruyom dışarı çıkamiyom diye..
Daha iyiyim cnm sen nasilsin
Seni merak ettim bugün salı olduğunu unutmusum kusura bakma..dun sormam lazimdi..Daha iyiyim cnm sen nasilsin
Ben hala hissetmiyorum birşey..bebekle ilgili dünden beri de göbeğim küçüldü sanki..yarin kontrolüm var bakalım ne diyecek..Bende simdi senin ozeline yazacaktim kasik agrilarin oluyormu diye.az once dkrumu aradim 3 gundur cekiyorum bende hem yatarken hem otururken ayaktayken vs. Ankattim dkra bebek buyudugu icinmis baski yspiyormus bisiler geriliyormus ama adini unuttum pigment gibi bisi dedi sanki.
Olsun arkadasim olmadi 6 ya dusmus degerim nasip deglmis biraz dinlenip tekrar denicezSeni merak ettim bugün salı olduğunu unutmusum kusura bakma..dun sormam lazimdi..
Bende hissetmiyorum daha bisi.bulanti ve kusmalarim dvm ediuor bakalim ne kadar surecek kilomda daha 69.Ben hala hissetmiyorum birşey..bebekle ilgili dünden beri de göbeğim küçüldü sanki..yarin kontrolüm var bakalım ne diyecek..
Hadi bakalim ilk adim bitmis oldu hayirlisi olsun canim.benim 3.tedavimde cok yumurtam olusmustu kanamam olmustu 2 gun ve inanilmaz agrilarim olmustu banyo yapamamistim o yuzden bi kac gun dinlen canim anca gecer.Kizlar opumu oldum geldi. Evdeyim yatiyrm. 30 yumurta toplanmis maşallah eşim dalga geciyor bir koli yumurta diye :)
Eve gelince biraz kanamam oldu. Oncekinde olmamisti. Sanirim cok yumurtadan oldu. Sizlerinde olmusmuydu. Cok sürdü mu. Gecmezse dr u arayayim diye dusundum. Transfer olmayacagi icin ilac vermedi. Direk donduracagiz dedi. Adette görüşüp transfer icin uygun zamani belirlicez. Bende haberler böyle.
Kizlar bende sizin gibi yatan gruba katildim. Bi de duşa girmedim. Yrn gireyim diye düşünüyorum. Sorun olur mu acaba? Biseyde demediler.
Canim benim sakın uzulme ne olur rabbim elbette bigun bi saat yazmistir dualarimdasin hep hersey nasip simdi butun gucunle yeniden tedaviye basla kendini hazir hissettiginde.Olsun arkadasim olmadi 6 ya dusmus degerim nasip deglmis biraz dinlenip tekrar denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?