Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canim benim sakın uzulme ne olur rabbim elbette bigun bi saat yazmistir dualarimdasin hep hersey nasip simdi butun gucunle yeniden tedaviye basla kendini hazir hissettiginde.
Cok üzüldüm çok agladim simdi rabbim güç verdi tekrar ayaga kalktim aynencnm hep hayirlisini istedim rabbimden demekki degilmis kilo aldim verip tekrar baslicaz ama su sicaklar gecsin istiyorum cok zor oluyo ilaclar zaten ates bastiriyo evde sicak sonuc alana kadarda yattim daha cekilmez hal aldi rabbim size kolaylik versin vallahi

Gecmis olsun hakkinda hayirlisi olsun

Surec zor .hepimiz yasadik . Kendilig8nden olmadigi gibi ilk tup deneyimiylede olmadi. Uzadikca uzuyor bizi yipratiyor. Ama inan yeniden baslayabiliysn. Ben gecen haziranda negatif aldim. Eylulde diyete basladim. Aralika kadar 8 kilo verdim. Ocakta donsurulmus denedim. Olmadi. Sonra 7 kilo daha verdim. Bu tedavimde okadar igneye ragmen 700 gram aldim sadece. Cunku diyetisyene gidip dogru beslenmeyi ogrendim. Yuruyus yaptim bol bol. Artik beslenme duzenim degisti. Nolur sende git. Ben senelerce hep diyetteydim. Bi sonuc alamadim. En son 75lere cikmistim. Simdi 60 kiloyum 165 boyum 38 bedenim.

Yasanan lar kolay seyler degil halkisin bi yerden baslamak gerek umidimi kaybetmedim cok ara vermicem en fazla ekim kasim gibi bakalim kismet bende kendi cabamla cok diyetler yaptm cnm aldm verdim bu bole devam etti yillardir diyetisyene de gittim olmadi en son gecen yil 78 e ciktim ve dukanla 61 e indim sonunda basardim yil oldu almadim kilo benim boy 160 38 bedendim bende aynen ama simdi 68 bucuk oldum 1 kilosu gitti bakalim siskinligim var hala inicek belli

Ben cuma diye hatirladim simdi sana bakacaktım ne zaman di opu diye..transfer zamanı kaçıncı güne gittiklerini hepsini cozundurup mu bakıyorlar acaba..masallah arkadasima..benim baya ağrım olmuştu opuda 3 gün filan girmedim herhalde dusa..hic halim yoktu çünkü ayakta durcak..antibiyotik vermişlerdi 3 günlük içmiştim onu hatırlıyorum..kan geldimi hatırlamıyorum..evet yaa bir koli yumurta gerçekten..ama simdi onlar dollendirilcek öyle dondurulcak dimi..yumurtalarını dondur dediklerinde bana ben sadece bendeki leri alıp donduryluyor zannetmiştim...meğersem embriyo muş..ne sallagım yaaa....

Olsun arkadasim olmadi 6 ya dusmus degerim nasip deglmis biraz dinlenip tekrar denicez
Tamam arkadaşım bu arada motivasyonunu yuksek tutacak uğraşlar yap..Ben bir tane psikolog buldum 180 tl mis kuzen gitti ona gitmeyi düşünüyorum..çünkü insanların yaptıklarını kafama takmaktan sinirlerim geriliyor..bebeğe yansıyor biliyorum..inşallah faydasını görürüm

Bende hissetmiyorum daha bisi.bulanti ve kusmalarim dvm ediuor bakalim ne kadar surecek kilomda daha 69.
Ama senin kusma bulantı var ondan..Bende yok ondan yiyorum biraz kilo aldım..kendimi frenlemeye çalışıyorum..burun gün ye yat olunca hic kalkamam ilerde biliyorum..su anda bile hemen yoruluyorum

Ya benim ilkinde hic agri kanama olmamisti 15 yumurta vardi. Hatta ertesi gun okula gitmistim. Bakalim bu seferde hafif atlatirim insallah. Yumurya sayisinin fazlaligi beni korkutuyor. Antibiyotik igne yapmislar bana damar yoli acikken. Dr oyle dedi. Sadece folikasit ic dedi. Bende ilkinde monodoks ve prednol icmistim dedim. Antibiyotik ve bagisiklik için bi ilac. Transfee olmayacagi icin gerek yok dedi. Donduracagiz zaten ya dedi. Ben zor ayildim bu sefer. Ayaga kalktim baktim yok bidaha yattim. 3
Simdi iyiyim ayaga kalkinca biraz agrim var kanamada azaldi sanki.
Bakalim ne zaman arayip bilgi verecekler döllenme yle ilgili

Sen git bende gideyim yoksa olmayacak baska türlü

Zaten benden söylemesi yazın hic mantıklı değil birde kis çocuğu olcak yaz çocuğu severim ben ince ince giysin çocuk sere serpe olsun..kisin doğumgünü kutlasam nasıl kurulacak bilmiyom..hep yazın olsun istedim bebeğim ama olmadı..galiba kızlar ben hep mart ta hamile kalıyorum ilk adetim de martta olmuştum acaba vücudum en kaliteli yumurtayı o zaman mi üretiyor o geldi aklıma..geçen sefer de ikizler de boyle olmuştu..onlarda kisin doğacaktı..mart ta aşılama olmuştu..acaba bilimsel bir açıklaması varmı hep aklıma takıldı..

Yarın ararlar sonra tatil basliycak çünkü su kadarı dollendi derler bence..beni ertesi gün arayıp söylediler hatta 3.gün 5.gün embriyosu muhabbeti vardı..12 de 12 büyük basari genetik e gerek yok bizce..nasılsa 5.gün transfer edeceğiz size demişlerdi..en sonda her bir tüpe kaçar tane koydukları ile ilgili bilgi vermişlerdi..o ayilmak ta ne güzel birseydir öyle..hep merak ettim baygın ken birşey yapiyormuyum diye ama hic bir doktorada sormadim :))

Sen git bende gideyim yoksa olmayacak baska türlü
Hatta yarına alcaktım randevuda arayamadim adam lada konuşmadan para vardır yoktur zaten yarin kadın dogumcuya 300 vercem birde o diyemedim ..bayram ustu para elimizde olsun diye..beğenirsem haber veririm..internetten de baktım çok önerilen bazı psikologlar var karar veremedim kuzenin gittiğine mi gitsem..yoksa internette çok memnun kalınan başka doktora mi ona da karar veremedim

Kuzum yumurta sayin superrr. :)) benimde 24 de randevum. 2. Ilaclara baslamak icin:)) o gunde marmarise gidiyoruz. Esim evlilik yildonumu icin supriz yapmis.. heyecanla beklyorum.
Yaaa marmarismi offf ama yaaaa..gecen senede gidemedim bu senede...çok seviyorum ben marmarisi ufff...iyi gezmeler allah içinize sindirsin kuzum..benim içinde tekneyle dalış turuna katılın luuuttffeennn

Nerde cnm tekrar tupe para biriktrcez hep aklimda ama zorlar sanirim

Cnm hangi ilaclari kullandin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…