19 yasinda evlendim cnm evet gercek yasimSen kaç yaşında evlendin canım..burdaki gerçek yasin mı senin..
19 yasinda evlendim cnm evet gercek yasim
Hemde cookkk okulu biraktim son yilimda. Nisanlandik senesinede evlendik o beni m durumumu ameliyat oldugumu bilerek evlendi benimle hastaligimi ona askerde mektupla anlattim ve ayrilalim dedim o hizla izine geldi ben seni seviyorum hicbisey onemli degil dedi film gibi bizim hikaye sonra evlendik ogrendikki esim azospermKucukmusun benden..çok ta genç evlenmişim kız..çok mu sevdin o yaşta
Herşeyin bir zamanı var..belkide rabbim sizi boyle imtihan ediyor..ne güzel bak esin senin hastalığını biliyormuş..biraz rahatlaman lazim canım..biraz akısına bırakmayı deneHemde cookkk okulu biraktim son yilimda. Nisanlandik senesinede evlendik o beni m durumumu ameliyat oldugumu bilerek evlendi benimle hastaligimi ona askerde mektupla anlattim ve ayrilalim dedim o hizla izine geldi ben seni seviyorum hicbisey onemli degil dedi film gibi bizim hikaye sonra evlendik ogrendikki esim azospermrabbim iste bizi birbirimize uygun gordu cok sukur bin sukur
İyiyim cnm daha iyi olucam allahin izniyleHerşeyin bir zamanı var..belkide rabbim sizi boyle imtihan ediyor..ne güzel bak esin senin hastalığını biliyormuş..biraz rahatlaman lazim canım..biraz akısına bırakmayı dene
canım senin yatak istirahatin bitmedimi ne zaman normal hayatına dönüceksinValla ben de biktim yatmaktan..zaten yastanmi anlamadım azcik dışarı çıksam nefes nefese kalıyorum..hemen yoruluyorum..birşey yaparken hic keyif alamiyorum artık..yorulcam nefes nefese kalcam diye korkuyorum..Allah yardımcımız olsun..eskiden zip zip tim ise giderdim aksam yoruldugumu anlamazdım..
Super cnm hadi hayirlisi olsun insallahGunaydin kizlar 30dan 18 i döllenmiş. Aradilar cuma 3. Gunde tekrar arayacaklarmis.
Kocam ne zaman izin verirse büyük bir ihtimalle oda yilbasini bulcak..:)))))))canım senin yatak istirahatin bitmedimi ne zaman normal hayatına dönüceksin
Şükürler olsun hadi bakalım simdi 3.gün de güzel haberleri bekliyoruz...Gunaydin kizlar 30dan 18 i döllenmiş. Aradilar cuma 3. Gunde tekrar arayacaklarmis.
Tunaydinnnn..gunaydi kizlar
iyi hadi bakalım şunun şurasında ne kaldı değil mi :))) ama kanaman ve şikayetlerin bitti değilmiKocam ne zaman izin verirse büyük bir ihtimalle oda yilbasini bulcak..:)))))))
gözünaydın canım ne güzel inşallah hepsi birbirinden iyi sağlıklı döllenir :)Gunaydin kizlar 30dan 18 i döllenmiş. Aradilar cuma 3. Gunde tekrar arayacaklarmis.
Bitti canım çok şükür kanamam yok..simdi dahiliye doktorundan çıktım bir güzel azari yedim :)))) ilaç içtiğim halde yükselmiş tsh geçen hafta yaptırdın bir hafta sonra geliyorsun göstermeye risk bu senin için dedi..bende evde yattığım için çıkamıyorum dedim..anca bugün iste hepsini halletmeye çalışıyorum birazdan kadın doğumcuda randevum var..çıkarmıyor ki adam 4 kat in çık olmasın diye..senin tsh kaç..merak ettim..2.5 altı olması lazim deyip duruyor buca tip..sabahattin hocaya gore önemli değil mis bu değer...iyi hadi bakalım şunun şurasında ne kaldı değil mi :))) ama kanaman ve şikayetlerin bitti değilmi
evet canım tsh çok önemli özellikle hamileyke bebek için ben troid amaliyatlıyım ca hastasıyım bu yüzden benim değerim 1 in altında devamlıBitti canım çok şükür kanamam yok..simdi dahiliye doktorundan çıktım bir güzel azari yedim :)))) ilaç içtiğim halde yükselmiş tsh geçen hafta yaptırdın bir hafta sonra geliyorsun göstermeye risk bu senin için dedi..bende evde yattığım için çıkamıyorum dedim..anca bugün iste hepsini halletmeye çalışıyorum birazdan kadın doğumcuda randevum var..çıkarmıyor ki adam 4 kat in çık olmasın diye..senin tsh kaç..merak ettim..2.5 altı olması lazim deyip duruyor buca tip..sabahattin hocaya gore önemli değil mis bu değer...
Sürekli kullandığın ilaç varmı canımevet canım tsh çok önemli özellikle hamileyke bebek için ben troid amaliyatlıyım ca hastasıyım bu yüzden benim değerim 1 in altında devamlı
evet eutroks kullanıyorumSürekli kullandığın ilaç varmı canım
Sendr 25 mg likmi kullaniyosun canim ben 25 lik kullaniyorum.evet eutroks kullanıyorum
benim yüksek canım haftanın 2 günü 200 mg 5 günü 150 mg kullanıyorum benim tamamen alındığı için yüksek doz kullanıyorum :)Sendr 25 mg likmi kullaniyosun canim ben 25 lik kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?