Ben de hem 50 hem 25 ikisini bir kullancam obur aytekrar kontrol..evet eutroks kullanıyorum
moralini bozma cnm inslh gecer kanaman dinlen yat kalkma bugun cinarliya asli doktora gittim cok tatli iyi bir doktor gercekten tsk ederim vesile oldun tanismamiza ikili tarama testi icinde kan aldilar bakalim hayirlisi artikGelmiycek gelmiyor derken yine kanamam oldubu stresle bu moral bozukluguyla zaman da gecmiyor kizlar
Canım yaa doktor ne diyor kanamalar için..yat dinlen kalkma yordun mu kendini bugün..Sen hep iğne ol progeston hic fitil kullanma bence..bugün doktora sordum 18.haftaya kadar kullancakmisim..Gelmiycek gelmiyor derken yine kanamam oldubu stresle bu moral bozukluguyla zaman da gecmiyor kizlar
Amin...Allahim bu mubarek gunlerde kimin ne derdi sikintisi varsa sen yardimci ol Yarabbim
Kuzum kadin dogum dr ne dedi? Kizce nasil?Amin...
Vala canin simsiye kadar uyudum kafam allak bullak oldu.bugun badka bi dkra gittik karsiyakada arkadasimib dkruydu.gittik neyse kesede rahimde kanama alani yok sukur bebek iyi.kullandigim ilaclari sordu hepsine ok dedi fakat clexana siddetle karsi cikti ondan kaynaklaniyor bu kanama dedi birakmalisin dedi.tup bebek dkrum ve cinarli dk ru kesinlikle birakamazsin yas ileri diyor napicam ben simdi caresiz kaldimCanım yaa doktor ne diyor kanamalar için..yat dinlen kalkma yordun mu kendini bugün..Sen hep iğne ol progeston hic fitil kullanma bence..bugün doktora sordum 18.haftaya kadar kullancakmisim..
Ins kan testinde iyi cikacak canim hayirlisiyla.evet cok tatli asli hanim bide herseyi anlatiyor sormana firsat birakmiyo cogu zaman.bende ilk ona basladim tesaduf dvm ediyorum memnunum yani.moralini bozma cnm inslh gecer kanaman dinlen yat kalkma bugun cinarliya asli doktora gittim cok tatli iyi bir doktor gercekten tsk ederim vesile oldun tanismamiza ikili tarama testi icinde kan aldilar bakalim hayirlisi artik
İyidir kızce beaa :)) valla detaylı ultrason çekilecekti goya ama çekemedi tam 2 hafta sonra tekrar çağırdı...kalbi midesi omurilik filan gözüküyordu..elleri gene gozlerindeydi...düz yattığında hep gözlerinde..urla ya geldik dun annanem e doktor dan çıkışta..denize bir o kadar yakin olup bir o kadar uzak olmak...ne zormus..Kuzum kadin dogum dr ne dedi? Kizce nasil?
Sen kacliydın canım..benimde clexan kesilince gelmedi desem ...yanlız kanamanın olması yada kan sulandırıcı nin fazla olmasida bebeğe zarar...pıhtılaşmaya gore karar verse daha doğru degilmi..Ben ikizlerde hep bebe asprini içtim mesela..Vala canin simsiye kadar uyudum kafam allak bullak oldu.bugun badka bi dkra gittik karsiyakada arkadasimib dkruydu.gittik neyse kesede rahimde kanama alani yok sukur bebek iyi.kullandigim ilaclari sordu hepsine ok dedi fakat clexana siddetle karsi cikti ondan kaynaklaniyor bu kanama dedi birakmalisin dedi.tup bebek dkrum ve cinarli dk ru kesinlikle birakamazsin yas ileri diyor napicam ben simdi caresiz kaldim
35 canim.kafam allak bullak hala bayram sonrasi pihtilasma testi istedi 0.6 lik vuruyorum simdilik 0.4 e dusur dedi bayram sonrasi cinarliya randevum var bakalim netlesicek o zaman durum sonrasinda ne.yaparim bilmiyorumSen kacliydın canım..benimde clexan kesilince gelmedi desem ...yanlız kanamanın olması yada kan sulandırıcı nin fazla olmasida bebeğe zarar...pıhtılaşmaya gore karar verse daha doğru degilmi..Ben ikizlerde hep bebe asprini içtim mesela..
Çok ta güçlü vuruluyormusun igneyi..allah allah ilk defa yas ile ilgili diye iğne olması gerektiğini senden duydum..kilo orantılı verdiklerini biliyorum..35 canim.kafam allak bullak hala bayram sonrasi pihtilasma testi istedi 0.6 lik vuruyorum simdilik 0.4 e dusur dedi bayram sonrasi cinarliya randevum var bakalim netlesicek o zaman durum sonrasinda ne.yaparim bilmiyorum
Sağol canım sanada esinle ailenle (umarım seneye bebeginle) mutlu huzurlu nice bayramlara...canlar sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim...
amin canım inşallah :)Sağol canım sanada esinle ailenle (umarım seneye bebeginle) mutlu huzurlu nice bayramlara...
Hahha koca göçmenim benim:)) amman kuzu sağlıklı olun. Yat yat sonra bu günlerini arıyacaksın bak. Çıkınca uyku yok:)) aman be kuzum ya bu sene de deniz olmayı versin.. Herşey onların sağlığı için. Bende daha deniz yüzü görmedim. Ki ben hamile falan deggilim:))İyidir kızce beaa :)) valla detaylı ultrason çekilecekti goya ama çekemedi tam 2 hafta sonra tekrar çağırdı...kalbi midesi omurilik filan gözüküyordu..elleri gene gozlerindeydi...düz yattığında hep gözlerinde..urla ya geldik dun annanem e doktor dan çıkışta..denize bir o kadar yakin olup bir o kadar uzak olmak...ne zormus..
Ben irenbedeyim ama bilmiyorum. Canim... benimki hepsi 3. Gunde donduruldu..Iyi bayramlar 4 kızlar. 9tane embriyom dondurulmus bugun. Aradailar.ben hazir olunca gidip alicam bebiklerimi. Bu arada agrilarim azaldi sanirim ohss dedn yirttim
irenbe de tup bebek yaptiran varmiydi. Bana sormadan 3.gun aradilar 9taneyi 3tupte dondurduk diye. Kalan 9 tanede 5. Gune gidenlerden dondurulcakmis. Daha one kent hastanesi bize bırakmıştı karari. Kacinci gun kaç tane dondurulcak. Drum israel aruh ve hastane irenbe. Kafama takildi bayram bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?