Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Yok canım benim doktorum bana karar bırakmadı 5.gün veya 3.gün kararını kendisi verdiler 1-2-3 şeklinde dondurulduğu bilgisini verdiler sadece..

Yok canım benim doktorum bana karar bırakmadı 5.gün veya 3.gün kararını kendisi verdiler 1-2-3 şeklinde dondurulduğu bilgisini verdiler sadece..
Ya ben anlamadim kalan 9taneden 5. Gune gidenler dondurulacakmis. Doktorunuzun bilgisi var dediler. Valla bayram olmasa atlayıp giderdim de ters gune geldi .kafamda sorular.

Haftaya deniz yüzünü sorcam marmarise gidince sen..görmemişmiş......alasını gorcen :))

Ya ben anlamadim kalan 9taneden 5. Gune gidenler dondurulacakmis. Doktorunuzun bilgisi var dediler. Valla bayram olmasa atlayıp giderdim de ters gune geldi .kafamda sorular.
Benim anladığım döllenen yumurtalardan 9 tanesi 3.güne geldi ve onları dondurdular..kalanlarda 5.güne gitmesini bekleyip onları dondurcuklar..sonuçta onlar embriyonun kalitesini çoğalmasına gore kaçıncı güne gitcegini biliyorlarmış..

Kuzum onlar 5. Gune gitcekleri biliyorlar. Gidemeyecekleri 3. Gunde dondurdular. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Bir tane 3. Gun 1 tandde 5. Gun koydurursun:)))

Himm oyle diyosun. Yrn 5.gun arayacaklar bakalım. Inş desigin gibidir
Canım benimde bu ay 2. Denemem oldu. 13 unde 1 tane 3. Gun 15 inde de 1 tane 5. Gun embriyosu transfer ettiler. 25 i test günüm bekliyorum.
5. Güne gitmesine embriyo sayısına göre karar veriyorlar. Eger 2-3 tane ise 5. Güne de gitmeyebilir diye garantiye alıp 3. Gun transfer ya da dondurma yapıyorlar. Ama sayi çoksa 5. Güne genelde bekletiyorlar..

Yani 2 gun araylami transfer oldu 2 kez benmi yanlis anladim oyle oluyormuki hangi merkez canim ? Hayirlisi olsun bu arada ins guzel mutlu haberleri alirsin..

Yani 2 gun araylami transfer oldu 2 kez benmi yanlis anladim oyle oluyormuki hangi merkez canim ? Hayirlisi olsun bu arada ins guzel mutlu haberleri alirsin..
Tesekkur ederim canim. Evet bana 1 gun ara ile 2 defa transfer oldu. Medikal park Ahmet hoca ya gidiyorum. 3 tane dollenmis vardi 2 tanesi cok iyi dedi. Iyi olanlardan 1 tanesini pzt gunu 3. Gun transfer ettiler. Diger 2 tane de 5. Gune gitti. Iyi goruneni carsamba tekrar verdiler iceri. Kalani da dondurdular. Yani bence boyle yapmalarinin sebebi risk almadan en azindan birini vermis oldular. 3. Gun vermeselerdi ve hicbiri 5 e gitmemis olsaydi bosa gitmis olacakti.

Iyi cnm memleketteyim hala yarindonucem nasil olsun buruk bi bayramdi bizim icin gitmek hic yoktu aklimizda boyle oldu tek guzel yani ablamlarla olmam. Senin nasil gecti
Sevdiklerin yanındaymış bak ne güzel...bende ananemdeydim urlada kaldık 3 gun.sonra babama kayınvalideye gittik bitti gitti iste bayram..nolsun üzüntüyle kavgayla geçti gitti...eskiden mis cocukkenmis bayram bize..

Sevdiklerin yanındaymış bak ne güzel...bende ananemdeydim urlada kaldık 3 gun.sonra babama kayınvalideye gittik bitti gitti iste bayram..nolsun üzüntüyle kavgayla geçti gitti...eskiden mis cocukkenmis bayram bize..
Noldu kuzm neden uzuldun esinlemi tartstin

Naptın canım nasıl geçti bayram..
Evde nasil gecerse oyle gecti iste canim annemdeyim zaten hicbiryere cikmadim kanama falan olmadi sukur.rabbimin mucizesi 3 gun oyle guzel istahli yedimki bugun siddetli bulantiyla uyandim kesildi sanmistim ama dvm edecek gibi persembe kontrol var bakalim.senin nasil gecti bebisle ikiniz iyisiniz dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…