Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Iyi cnm memleketteyim hala yarindonucem nasil olsun buruk bi bayramdi bizim icin gitmek hic yoktu aklimizda boyle oldu tek guzel yani ablamlarla olmam. Senin nasil gecti
Heryeni gun yeni bir umut canim ins bir dahaki bayrama nese icinde gireceksin ümit icimizde hic eksilmesin ne guzel ablanla en azindan hasret gidermissin.

İyiyiz canım..doktor detaylı ultrasona bakamadı 2 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım ayin birinde gitcez gene..144 gr olmuş sadece onu söyledi..ananemde gelen giden herkes ayrı bir manyak zaten..geçti bitti dunde kaynanamla tartıştım bayram mi bayram iste..hic keyfimyok anlıyacağın..millet denizlerde ben urlarda ayak bile sokmadım denize..hic bu yazın keyfi yok bende de..hep korku ile birşey olcak mi acaba diye hareketleri kisitlamaktan yoruldum..

Heryeni gun yeni bir umut canim ins bir dahaki bayrama nese icinde gireceksin ümit icimizde hic eksilmesin ne guzel ablanla en azindan hasret gidermissin.
Aynen ole ccnm tek tesellim onlarla olmam burdan bize sonrada diger ablama gidecez yaz bu sekilde geciyo bizde sonrada tedaviye baslicz ablamadan gecer insallah zaman da baslariz hemen

Takma kafana diycem ama bi sekilde cildirtiyorlardir eminim daha seni sıkmıyacaklari yerde damarina basiyolar bence kendi evine gec artik canim inan herkesten uzak olmak daha iyi gelecek emin ol.bende de var hep bisi olacak korkusu bide hissedemiyorum yaa kafamdan cikarip atamiyorum ne zmaan ultrasonda gorcem o zamab rahatlaayabiluyorum sadece karnim da cikmadi canim onada sıkıliyo derdimiz tasamiz bitmiyo anliycan.

Benim karnım çıktı ama sorma millet hissediyorum deyip duruyor bende bir problem var galiba bende hissetmiyorum..anca ultrasonda görünce rahatliyorum..kasıklarım ağrıyor birde çok sert gibi geriliyor sanki doktor rahim büyüdüğü için diyor..ama bendeki korku bitmiyor malesef..acaba birşey olduda ondan mi diyorum bayramda çok ağırdı karnım wc ye çıktığım halde..goya tekmeler hissedilebilirmis 2.gebeliği olanlarda hic te öyle birşey hissetmiyorum..tek umudum ultrason günümün gelmesi ..valla benim çok çıktı karnım nasıl gitcek bu yağlar bu göbek bilemiyorum doktorda tartıldım geçen gün 4 ayda 5 kilo almışım hareketsizlikten yiyip yatmaktan olcağı buydu..haftaya gidince tartacak ona gore perhiz vercek ekmek kuru kuru yiyorum ondan böyle oluyor galiba. ...

Kasik agrisi bendede var fazlasiyla normal diyor benim dk da onu fazla kafana takma.ben simdilik ayniyim bakalim kiloda ne diyecek doktor.

Kasik agrisi bendede var fazlasiyla normal diyor benim dk da onu fazla kafana takma.ben simdilik ayniyim bakalim kiloda ne diyecek doktor.
Senin bulantı çok fazla benim bulantı yok yiyorum..tansiyonum gene çok düşük kaç saattir uyumuşum simdi uyandım..kalkmıyor kafam

kızçeler nasılsınız? bu ne sıcaktır allahımmmm daha iğnelere başlamadım.. geberiyorum sıcaktamnnnnn(( ev son kat güneş sanki beim evin içinde(( bu gün doğum kotrol ilacım bu gün bitti.... benim kocam çok akıllı :))) regly ken gideceğim marmarise:)))

Yok canım yaa onu hesaplayarak rezervasyon yapmamıştır..çünkü benim ki hayatta bana yalvarır hadi yüzelim hadi yüzelim diye diye..tedavi başlamadan tatil yapalım moral olsun diye oda denk gelmiştir rezervasyon.. adetini unutmuştur..belki geç gelir adetin bir kaç gün..denizin hatrına :)

terler canım çok sıcak nasıl gidiyor bende de kardeşim var eşi yiğenim izne çıktılar bana geldiler :)
Geç bile kaldın canım senin sezon acildi zaten..bayramda çok sıcak değildi urla ama..bu hafta çok felaket izmir..klima şart gerçekten..anamda da klima yok..bir yaprak esmiyor allah dışarıdakiler e kolay lik versin valla..

Merhabalar bizde esimle annemlerin yazligindayiz burası izmir kadar sicak degil allahtan. Dikili deyiz. Aksam burda üşüdüm ceket giydim desem beni dövermisiniz?
Neyse bu arada yrn 1 hafta gecmis olacak yumurta toplamanin ustunden. Sanirim ohss den yirttim agrim yok artik cok şükür.

Sende mi brutuskaynanamda candarlida....offfff....

kızlar selam herkese, uzun zamandır giremedim foruma, oysa bütün gün yatıyorum evde ama insan televzyonun karşısına geçince beyni sulanıyo aptal gbi oluyo
benim rahimdeki kanlanma geçmiş, ama tamamen değil. raporum 1 ay daha uzadı, ama dinlenme pozisyonundayım hep, arada 1 saat çay bahçesine falan çıkıyoruz artık eşime akşamları gün gün aşırı. sonra yine evdeyim. allahtan anacığım yanımda da her işimi yapıyo. ay anaların yeri doldurulmaz yaaaa , allahım bizi de anne yapar inşallah....

Yoj kuzum gec gelmez dogum kontrol ilaci kullandim(( bakalim hayirlisi artik.. benimkide bensiz yuzmez ama otel soguk en azindan:))) ev yaniyo.. klima fiyatlari da ucmus.. sadexe sogutma icin 3000 lira verilmez diye tutturdu benimki:)) cati kati evde doguyor gunes evde batiyor..

Ben o yüzden evime gitmiyorum mutfak salon bütün gün güneş alıyor önümüz açıklık hic kesen bina yok klima olsada güneş lik açmamak lazim benim de icim kararıyor o zaman..annemin 1.kat ama genede sıcak dun gece kaynanamdan vantilatör aldık yatak odasında bütün gün çalıştırdı benimki çünkü bahçeden sinek giriyor ısırıyor bu sefer gene uyunmuyor..sıcak her yerde sıcak..ama dayanamicam tozlu mozlu oturcam evde açcam klimayı..pazar günü 5 veya 9 derece daha artacakmış..napcaz yaaa...

aynen haklısın canım benim sezon açıldı hava burdada bir iyi bir kötü ama izmire göre çok şükür daha iyi bizimkilerle vakit geçirmeye çalışıyoruz o yüzden çok sık nete giremiyorum ...

aynen haklısın canım benim sezon açıldı hava burdada bir iyi bir kötü ama izmire göre çok şükür daha iyi bizimkilerle vakit geçirmeye çalışıyoruz o yüzden çok sık nete giremiyorum ...
Olsun canım bak sen misafirlere tadını çıkar birlikte olmanın..yanlızlıktan nefret ettiğim için..seviniyorum senin adına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…