Yok canim hissetmiyorum maalesef.ama bugun gordum kizcemi 159 gr 15 cm olmusuz.gece agridan uyuyamadim sol boslugum cok agridi cok korktum hemen dk ra gittik iyiyiz cok sukur ama hissetme yokElpisksk canım sen birşeyler hissediyormusun..ben hala hissetmiyorum..çok stres oluyorum..karnımda iki gündür çok gergin sanki..
Ohhh ohhh maşallah...Kızce kesin dimi canım..benim kasıklarım ağrıyor haftaya kontrolüm var bekliyorumYok canim hissetmiyorum maalesef.ama bugun gordum kizcemi 159 gr 15 cm olmusuz.gece agridan uyuyamadim sol boslugum cok agridi cok korktum hemen dk ra gittik iyiyiz cok sukur ama hissetme yok
Evet bugun kesin dedi dk.kasik agrisi bendede var ustune bosluk agrisida eklenince dun gece sabaha kadar ayaktaydim.stres yapma canim benim kizini gorunce ekranda unutursun agrilari.Ohhh ohhh maşallah...Kızce kesin dimi canım..benim kasıklarım ağrıyor haftaya kontrolüm var bekliyorumiyi olmanıza sevindim...
Ne kadar zor anne olmak allahım yardım etsin hepimize..her aşaması ayrı stres ayrı dert...kızlarımızın kırkı karışacak canım :))Evet bugun kesin dedi dk.kasik agrisi bendede var ustune bosluk agrisida eklenince dun gece sabaha kadar ayaktaydim.stres yapma canim benim kizini gorunce ekranda unutursun agrilari.
Once ben sana yumurta sepeti hazirlarim sonrada sen banaNe kadar zor anne olmak allahım yardım etsin hepimize..her aşaması ayrı stres ayrı dert...kızlarımızın kırkı karışacak canım :))
Tamam canım baya büyük ve çok olması lazim bizim kızların yumurtaları....eee nazlı bebek kıymetli bebek bunlar anca o yumurtalar paklarOnce ben sana yumurta sepeti hazirlarim sonrada sen bana
SaKın sakınnnn terk etme bizi seviyoruz seni biz marmarise geldik. Önce dr gittik. Akşam yemeğine yetiştik. İlaçları başladım kullanmaya:))Herkes nereler de ...noldu bizim çılgın kızlaraaaa.....herkes tatilde mi...kim bizi napsın burda herkes benim gibi yatmıyor ki(( başka forumlar bulurum...sizi terkederim heeeee :))))))
Hhhhhiiiii kimsenin yazdigi yok baksana..ilaçların etkisini nasıl kontrol Etc ek doktor sen ordayken peki...hayırlısı olsun canım inşallah...sevindim senin adına...ordayken dalış yapmadan gel bak ne çok şey kacircaksin:)))))SaKın sakınnnn terk etme bizi seviyoruz seni biz marmarise geldik. Önce dr gittik. Akşam yemeğine yetiştik. İlaçları başladım kullanmaya:))
Sakın heeee birakayim deme :) yaz olunca yogun oluyoruz cnm bayramda memlekette kaldim az ordan döndüm bugünde aydin a ablama geldik burdanda hepberaber bize gidicez.:) bu sekilde bitiricez yaz sezonunu opuyorum seni kizcene iyi bakHerkes nereler de ...noldu bizim çılgın kızlaraaaa.....herkes tatilde mi...kim bizi napsın burda herkes benim gibi yatmıyor ki(( başka forumlar bulurum...sizi terkederim heeeee :))))))
Ohhh ne guzel cnm biz erkenden tatili yaptik simdi bidahami gitsek diyoruz iyi tatiller sizedeSaKın sakınnnn terk etme bizi seviyoruz seni biz marmarise geldik. Önce dr gittik. Akşam yemeğine yetiştik. İlaçları başladım kullanmaya:))
Güzel gezmeler canım..ne güzell..benim kardeşim dun geldi bandırmadan..bende evime geldim onlarda ben de rahat edemeyiz annemde hep beraber diye..arkadaşları ile geziyor bizim kız..bakalım ne zaman uğrar ablasına..hic benim kardeşim öyle kıymet bilmez..Sakın heeee birakayim deme :) yaz olunca yogun oluyoruz cnm bayramda memlekette kaldim az ordan döndüm bugünde aydin a ablama geldik burdanda hepberaber bize gidicez.:) bu sekilde bitiricez yaz sezonunu opuyorum seni kizcene iyi bak
Marmaris yakin olduğu için çok fazla yormaz zaten iyi yapmışsınız bol bol gezin iste canım..Canim cok kalmayacagim ki.. :)) sali donuyoruz. Esim izin alamadi..doktor zaten 8 gunluk ilac yazdi.. 8 gun sonra cagirdi.. :)) ay ben yapamam dalis kulak zarimda problem var.. ama esim yapacak.. :)) yarin da gocekten tekne turu yapcaz.. saol canim benim.. iyi dimi kizceee?
Günaydın canım fetal eko bebegin kalp atisimi çekilcek yani..benden birşey istemedi ama her ultrasonda kalp atışları ölçülüyor dakikada kaç tane atıyor diye bakıyor ultrasonda..senin her seferinde kalp atışlarını olcmuyormu?Kaderim35 gunaydin canim ben sana seyi soracaktim benim dk 22.haftada fetal eko istedi cevremdekilere soruyorum kimsenin dkru istememis.dkrumu aradim dedim ozel bir sebepmi var hayir dedi onlem amacli istiyorum dedi.senin dk istedimi bunu?
Olculuyor elbette uzerine basa basa da soyledi hersey normal diye.ama dun aklima kurcalamak geldi seytan durttu simdi icim icimi yiyorum acaba biseymi var istedi diye kime sorduysam yaptirmamis cevremdeGünaydın canım fetal eko bebegin kalp atisimi çekilcek yani..benden birşey istemedi ama her ultrasonda kalp atışları ölçülüyor dakikada kaç tane atıyor diye bakıyor ultrasonda..senin her seferinde kalp atışlarını olcmuyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?