Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Olculuyor elbette uzerine basa basa da soyledi hersey normal diye.ama dun aklima kurcalamak geldi seytan durttu simdi icim icimi yiyorum acaba biseymi var istedi diye kime sorduysam yaptirmamis cevremde
Hic eko istemedi benden..ama ikizler de çekildim galiba uzun şerit şeklinde döküm vardı elimde 2 tane..sen stres olursan bebeğin daha çok kasılır ve stres olur..ona bakarsan ben afp testi yaptırdım kimse den istememiş doktor afp testi..bir tur özür hastalık tespiti için olan bir test miş ki ikili tarama testi temiz çıkmıştı ..içini ferah tut..

Ne bilim canim kimse yaptirmadim diyince panik oldum int de okuyunca bazi yorumlari iyice stres yaptim.

Ne bilim canim kimse yaptirmadim diyince panik oldum int de okuyunca bazi yorumlari iyice stres yaptim.
Her doktor bir olmuyor herkesin tedavi şekli kontrol sekli farklı canım..doktor gözünden birşey kaçırmamak için yapmıştır rahat ol..panik olma..benim tsh yuksek diye buca tip taki doktor dahiliye yada endokrine git dedi..perinatolog gerek yok dedi..düşün yani ikisi de ayni kan testini gördüğü halde..dahileyici hemen ilaca başlattı ben bir ay ilaç kullandığım halde tsh daha da yükseldi..geçen hafta perinatolog â ilaç içtiğimi söylemedim ama kan değerinin yükseldiğini söyleyince dahiliye ye git dedi...her doktorun tarzı farklı..birşey olduğun da bak boyle boyle bir durum var önlem amaçlı bunu yaptıralım derdi..daha 22.haftaya da var ...belki kalp gelişimi o hafta tamamlaniyordur o yüzden kontrol etmek istemiştir bebegin kalbini..

Ins canimm yaa vala rahatladim biraz zaman nasil gececek bakalim.tsh benimde 1o.haftalarda yuksek cikmisti ilaci duzenli olcum yaptiriyor dk en son 1.30 cikti ama ilaca dvm edicez dedi biraktirmadi yani.

Ins canimm yaa vala rahatladim biraz zaman nasil gececek bakalim.tsh benimde 1o.haftalarda yuksek cikmisti ilaci duzenli olcum yaptiriyor dk en son 1.30 cikti ama ilaca dvm edicez dedi biraktirmadi yani.
Hayırlısı ile sağ salim alalım artik bebekleri..çünkü ayar olmaya başladım arkadaşlarım habire doğuruyor ben se kaç oldu aci cekiyorum..hic kıskanma huyum yoktur ama içimdeki korku artik beni başka şeylere sürüklüyor

insan ister istemez stres oluyo gercekten ya uzanmayayim hizli kalkmayim yorulmayayim derken hep bir dusunce hali oluyo ya sabir diyorum artik inslah hepimiz hayirlisiyla atlatiriz bu arada ikili test sonucu kac gunde cikiyo kizlar

Aynen canim benin su saatten sonra inan sabrim kalmadi gibi rabbimden tek duam saglicakla kucagimiza almamiz.

insan ister istemez stres oluyo gercekten ya uzanmayayim hizli kalkmayim yorulmayayim derken hep bir dusunce hali oluyo ya sabir diyorum artik inslah hepimiz hayirlisiyla atlatiriz bu arada ikili test sonucu kac gunde cikiyo kizlar
Sorma yatakta donerken bile tedirginim uyumakta zorluk cekiyorum sık donmeyeyim diye hep sol tarafima yatayim diye psikolojimi mahvettim allah sonumuzu hayirlisiyla bitirsi ins.1 hafta icinde belli oluyor canim?nerde yaptirdin 2 taramayi ?

Günaydın...benim ki 4 veya max 5 gün de çıktı canım tahlil sonucum.
Sorma yatakta donerken bile tedirginim uyumakta zorluk cekiyorum sık donmeyeyim diye hep sol tarafima yatayim diye psikolojimi mahvettim allah sonumuzu hayirlisiyla bitirsi ins.1 hafta icinde belli oluyor canim?nerde yaptirdin 2 taramayi ?
Ben hamile yastığı aldım canım..bir kullanayim memnun kalırsam sana haber veririm..bende uyuyamamaya başladım daha şimdiden sırtım çok çok ağrıyor..daha bu karin büyüdükçe nolcak nasıl yapcam şimdiden korkmaya başladım...

Vala kaderim cok zorluk cekiyorum kullan bakalim nasil rahat edecekmisin.birde ben baktim bazi sitelere degisik sekillerde ve ebatlarda var sen nasil olani aldin?

Vala kaderim cok zorluk cekiyorum kullan bakalim nasil rahat edecekmisin.birde ben baktim bazi sitelere degisik sekillerde ve ebatlarda var sen nasil olani aldin?
Zeynep diye biri çocuğuyla ilgili blog açmış o yazmış bir marka ...onun tavsiyesi olr başka biri o markadan almış oda çok memnun kalmış..kiminin ici sırf silikon kimi visko ve silikon karışık..ben ebata hic bakmadim..yumuşak yastık sevdiğim için sırf silikon tercih ettim...sert yastık sevmem visko lu yorumlar da bir kaç kişi sert olduğunu yazmış...gelince kullanınca anliycam bakalım fairydust diye bir marka benimki

Iyi bakalim sen al nasil kullanislimi soylersin canim.int uzerindenmi verdin siparisi ben e bebege gidip bakacaktim kapanmis bizim karsiyakadaki.

Kızlar kardeşim geldi cuma gece yarışı izmire sonra arkadaşları geldi 2 gece onlar la kaldılar annemde..cumartesi arkadasın in çocuğunu çok sevdiğim için uğradılar birşeyler yiyip gittiler..dun gelmedi zaten..aksam eşini askeriye olaylardan dolayı göreve çağırmış..sonra izin almışlar bugün sabah noter banka isleri var diye kaldılar..bugün gelir belki dedim eşinin kardeşinin sevgilisi filan gitmiş saatlerce onlarla takıldılar goya öğlen esi ise teslim olcakti diye sabahın 8 inde noter isi için kaldırdılar annemi babamı beni..girecekler diye komutan bugün de gelme yarin is başı demiş..bekledim ki bugün gelir abla kardeş bir iki saat otururuz diye annemde çağırdı iki kez bende dedim sen gitme esin gitsin görüşemedik bir kaç gün kal..paranız yoksa ben otobüs parasını veririm dedim arkadan git dedim. Ev çok pis temizlik yapcam dedi..bugün de eşinin kardeşi sevgilisi bütün gün takılınca bozuldum..yarin kardeşimin doğum günü. O geçen gün benimkini unutmuş goya eşiyle kavga etmişler konuşmadıkları için dalgın mis kafası...siz olsanız naparsiniz...doğum günü nu kutlarmisiniz..tek kardeşim var bu şekilde davranması beni çileden çıkarıyor

Bosver canim buyukluk sende kalsin sen yinede kutla sakayla karisik sen ablana vakit ayirmadin ama ben sana kiyamam gibisinden alindigini belli et kutla dogum gununu.

bencede kutla cnm et tirnaktan ayrilmaz kardesin sen olgunlukla karsila anlar er gec hatasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…