Bosver canim buyukluk sende kalsin sen yinede kutla sakayla karisik sen ablana vakit ayirmadin ama ben sana kiyamam gibisinden alindigini belli et kutla dogum gununu.
O kadar kızgınım ki yaa ölümlü dünyadayız ..ben boyle düşünürken onun başkalarını daha fazla düşünmesi delirtiyor beni..yok şakayla filan söyleyemem direk sokarım ben lafı...geçen çocukluk fotolarımızı buldum tek tek cepten çekip albüm yaptım doğum günü için..ama gondermiycem...çünkü hic ince değil benim kardeşim..eşine sevinsin diye geçen ay konsept yaptı sari lacivert..bide bana diyorki abla senin facebook yok yaaa ondan bana uyari gelmiyor..insan ailesinin doğum günü nu akıldan bilmiyorsa niye yaşar ki..annemin kuzeni yaaa kaç yaşında kadın aradı o gün beni..33 yaşındayım hic kutladığını bilmem beni...sok oldum..bugün senin doğumgünün haberin gelmişti kızımız oldu diye yanlış mi hatirladim dedi...cusss dedim çok sevindim ama..bencede kutla cnm et tirnaktan ayrilmaz kardesin sen olgunlukla karsila anlar er gec hatasini
Geldin mi kuzu tatilden...nasildi tatil...yok yaa anlamaz bizim kız mal biraz...ince değil..ben doğurdum mesela kardeşim hastaneye gelmedi..bende gelme dedim ama...doğuma acil alındım annem in arkadaşları vardı kardeşim yoktu mesela..sonra kaç gün sonra normal servise çıktım sevgilisi ile ziyarete geldi neymiş sınav varmış ondan çıkınca geldi..anca fırsat buldu..işyeri izin vermiş git ablanin yanina demiş bu gelmemiş doğumda düşün..
Tünaydın canim...napalim iste gün doldurmaca benimkisi..tünaydın kızlar nasılsınız umarım sizlerde herşey yolundadır ...
Kuzum benim uzme kendini kimse icin... kardes bile bir yere kadar. Sen kizcenin sagligini dusun. Tatil iyiydi.. regly oldum:))) denize havuza giremedim. Yedim, ictim, gezdim.. tek fark deniz kenarinda guneslendim:)) bu gun geldik bizde.. ilaclara devam.. zaten sicak 2 kat sicak basiyo..Geldin mi kuzu tatilden...nasildi tatil...yok yaa anlamaz bizim kız mal biraz...ince değil..ben doğurdum mesela kardeşim hastaneye gelmedi..bende gelme dedim ama...doğuma acil alındım annem in arkadaşları vardı kardeşim yoktu mesela..sonra kaç gün sonra normal servise çıktım sevgilisi ile ziyarete geldi neymiş sınav varmış ondan çıkınca geldi..anca fırsat buldu..işyeri izin vermiş git ablanin yanina demiş bu gelmemiş doğumda düşün..
Gözün aydın canım..sonuc cikti canlarim temiz sukur(ikili tt)
Sen gel bana benim klima,7/24 çalışıyor ev buzhane gibi...gönderdim fotoları ağlayarak aradı hemen...kendi benimkini unutmuştu çünkü 3 hafta önce :)))ben pikeyle oturuyorum sürekli..kontrole hangi gün gideceksin peki canım..Kuzum benim uzme kendini kimse icin... kardes bile bir yere kadar. Sen kizcenin sagligini dusun. Tatil iyiydi.. regly oldum:))) denize havuza giremedim. Yedim, ictim, gezdim.. tek fark deniz kenarinda guneslendim:)) bu gun geldik bizde.. ilaclara devam.. zaten sicak 2 kat sicak basiyo..
Hadi gozun aydin canim benimde var bende bekliyorum haber aramadilar daha..sonuc cikti canlarim temiz sukur(ikili tt)
Canım bizim çok oldu ikililer yapılalı..sen almadinmi sonucu..Hadi gozun aydin canim benimde var bende bekliyorum haber aramadilar daha..
cnm sen almamismiydin ben yanlis mi hatirliyorumHadi gozun aydin canim benimde var bende bekliyorum haber aramadilar daha..
3 agustos pazartesi canım gideceğim. Ben demiştim sana et tırnaktan ayrılmaz. Ne kadar kırılsakta küssek te. Onlar bizim canımız.. Elin iyisinden kendi kötün çok daha iyidir diyorlar:))) en çok sevdiklerimize kırılıyoruz.. Ama onlaraız bir hayat ta düşünemiyorum... :) kızlar eşimin yaşgününe 2 gün var.. Evlilik yıldönümüz de yarın:)))Sen gel bana benim klima,7/24 çalışıyor ev buzhane gibi...gönderdimİ fotoları ağlayarak aradı hemen...kendi benimkini unutmuştu çünkü 3 hafta önce :)))ben pikeyle oturuyorum sürekli..kontrole hangi gün gideceksin peki canım..
Eeee supriz biseyler yaparsin artık adamcagiza...3 agustos pazartesi canım gideceğim. Ben demiştim sana et tırnaktan ayrılmaz. Ne kadar kırılsakta küssek te. Onlar bizim canımız.. Elin iyisinden kendi kötün çok daha iyidir diyorlar:))) en çok sevdiklerimize kırılıyoruz.. Ama onlaraız bir hayat ta düşünemiyorum... :) kızlar eşimin yaşgününe 2 gün var.. Evlilik yıldönümüz de yarın:)))
Günaydın canım naber..nasıl gidiyor..var mi gelen giden..günaydın kızlar :)
Hayirlisi olsun canim.. bende igne surecindeyim.. bu sicaklarda :)) benim de eylulu bulacak galiba..Slm kizlar .hsonu kuzenin dugunu var. Bende regl olunca yazliktan evee donus yaptik. Bgn dr a gittim. Dkontrol hapi verdi. Bu ay igneyle baskilayip eylül ayında transfer olacak kismetse.
Ohss den de yirttim cok şükür. Doktora birkez daha tesekkur ettim. Opudan sonra gorusmemistik. Bende haberler böyle
Kuzum ne yaparim bilmiyorum l. Bu gun evlilik yildonumumuz.. birazdan disari cikacagiz. Yemege gideriz:)) cumartesi de yasgunu.. bu ayy hep boyle.. bizim herseyimiz temmuzda:)) tanisma, nisan, dugun, yasgunlerimiz.. bi cocugu temmuza denk getirdik mi:) super olur..Eeee supriz biseyler yaparsin artık adamcagiza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?