Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Hayirlisi olsun canim.. bende igne surecindeyim.. bu sicaklarda :)) benim de eylulu bulacak galiba..
Zor valla. Allah kolaylik versin. Bende simdiden sanki olmuş gibi eylulde olursa dogum hazirana geliyor sicaklara onu dusunuyrm. Sanki hemen tutttu da umut işte. Seninde belki biraz gecikirse temmuza gelir istedigin gibi ne dersin :)

Zor valla. Allah kolaylik versin. Bende simdiden sanki olmuş gibi eylulde olursa dogum hazirana geliyor sicaklara onu dusunuyrm. Sanki hemen tutttu da umut işte. Seninde belki biraz gecikirse temmuza gelir istedigin gibi ne dersin :)
Hayirlisi canim allah ne yazdiysa onu yasiyoruz.. herseyin hayirlisini nasip etsin insallah..

Kuzlar dim doktora gittik gelişimi maşallah çok iyi 250 gr 16 cm muş bile..biraz detaylı incelendi..beyinde sağlı sollu kist varmış..doktor önemli değil dedi..diğer organlar sağlam normal olduğu için down sendromunu teşkil etmez dedi..yoksa amniyosentez önerirdim..zamanla erir dedi...erimesede ilerde gene sağlık açısından sorun yaratacak şeyler değil bunlar dedi..üzüldüm iste..az stresim varmış gibi..ayy kasildi ayy erken doğum ayy gene kızarıklıklar çıktı derken birde bunu düşüncem..kadersizim ben yaaaa

arkadaşlar merhaba burada yazanlar hepsi İzmirde mi tüp bebek yaptırdı yada yaptırıyor.Bende merkez arayışındayım da aslinda izmirde 3 merkezde 4 denemem var bir tanede istanbulda ama oralara gitmeyi düşünmüyorum .(ege üni -tınaztepe -özel ege) dedim merkez ve dr konusunda yardımcı olabilecek kimse varmı?

Hepimiz izmirli yiz canım..ben hariç herkes izmirde deniyor..medikal park ege ünv su hastanesi irenbe tınaztepe arkadaşlarımın denediği merkezler...istanbulda nerde yaptırdın benim ilk denemem istanbulda tuttu..eskiden bir liste yapmış tık artık onu da bıraktık birbirimizi tanıdık artik aile gibiyiz sadece yüzlerimizi tanımıyoruz..tüp bebek yaptırma nedenini filan yazarsan arkadaşlar daha kolay kendi doktorları ile ilgili bilgi verebilir bence..histereskopi cekildimi sana hic..

Kuzum hiç takma kafana.. Dr da söylemiş endişe teşkil etmez diye.. Herseyin hayırlısı.. Oh kızçe büyüyor.. Ad düşündün mü hiç?

Böyle arkadaşlık gruplarının olması çok güzel.Bazen ailesi bile anlamazken insanı yüzünü görmediği arkadaşları anlıyor destek veriyor çok güzel:)
Ben 6 yıllk evliyim biri düşük biri dış gebelik öyküm var. Sıkıntımız büyük bölümü tüplerimde yumurta rezerv azlığı da var eşimdede biraz morfoloji bozukluğu var.ilk ege üniversitesinde 2 aşılama ve 1 tüp bebek denedik olmadı.Sonra medikalparkta laporoskobi oldum bir tüpüm alındı diğeri açılmadı.ameliyattan sonra tınaztepede 1 tüp bebek sonra özel ege de bir histereskobi ve 2 tüp bebek yaptırdık .en sonda bogulursak büyük denizde boğulalım dedik istanbul fulya mustafa bahçeciye gittik gitmedin hsg istediler kapalı olan tüpüm hsg ile açıldı bahçecide de 5. denememden de elim boş döndüm.şimdi tekrar gel diyorlar embryolara pgd yapacağız diyorlar fakat ne maddi ne manevi gücüm kalmadı.ne era testi ne pgd ne gebelik aşısı vs hiç biri yapılmadı.kanıtlanmamış yöntemler ama insan umut dünyası acaba yapılsa faydası olur mu diyor.Şimdi izmirde gitmediğim merkezler arasında KK42: ) seçim yapmak istiyorum. şifa yeni medikal daha yeni irenbe ve su ile 2 sene önce görüşmeye gittim pek hosuma gitmediler kent dilek hanımla özel muayenesine gidip yönlendiriyor smryna ticarethane diyorlar aaaaaayyyy içim şişiyor düşündükçee Rabbim hepimizn yardımcısı olsun çok zor bir imtihan,,,

Kaderim bu kadar strese daha fazlasini ekleme lutfen bak dk da soylemis kotu bisi olsa zaten soyler istiyecegini ister rabbimden duani eksik etme bebegide rahat birak artik bak gelisimi ne guzel gidiyor masallahhh...

Benden sana tavsiye sakin sıfayı deneme ben orda aşılama denedim kendi kendime hamile kalan ben boşu boşuna param hormonlarım gitti ...bu kadar para sömüren bilincsiZ bir yer görmedim tek yumurta ile aşılama yaptılar bana..tutmayınca doğum kontrol hapı verip obur ay tekrar geldi..bende o gazla irenbeye aral özbal â gittim bide eski doktorum sudekan â...sakin içme yumurtaların çok iyi eşinin değerleri çok düşmüş bu değerle aşılama yapılmaz yapılsa da olumsuz olurdu zaten dediler..bıraktım o ay ilaç içmedim eşime keciboynuzu kendime incir havuç yaptım çat diye hamile kaldım ignelerede başladım ama bebeğim gene gelişmedi o yüzden genetik olması gerektiğine karar verdim..cgh yaptırmak için sudekan istanbulu önerdi..bizim tek derdimiz genetik inceleme olup öyle transfer olsundu..karyotip ler filan temiz çıktı..bu istanbula git gel aşamasında eşime keçiboynuzu yaptım kendimde incir havuç çörek otu yaptım..12 yumurtam toplandı 12 side dollendi ve aa kalite dediler..5.gün embriyosu transfer etcez gelişimler çok iyi boşu boşuna genetik için paranızı harcamayalım dediler inandım ama iyiki inanmışım bebeğim tuttu..senin vidyoların kalitesi ve kaçıncı gün embriyo idiler canım..bahçeci çok iyi diyorlar bende orayı düşünmüştüm ama iyiki izmirdeki doktorum brüksel tüp bebek yücel hocaya gönderdi...Çok titiz incelemeci bir doktor...3 ay sonra transferim oldu ama bu arada benden hsg histereskopi eşimle benden genetik tahlil istediği için herşey yapıldıktan sonra transferim gerçekleşti..izmirde duyduğum en iyi isim israil aruh 3 tanıdığım onda pozitif i gördük..ben tanışmadım ama...

Kaderim bu kadar strese daha fazlasini ekleme lutfen bak dk da soylemis kotu bisi olsa zaten soyler istiyecegini ister rabbimden duani eksik etme bebegide rahat birak artik bak gelisimi ne guzel gidiyor masallahhh...
Öylede canım hep birşey olcak fikrini içimden atamıyorum..millet şimdiden bebek odası süslemesi kıyafet almadan soz ederken ben bekliycem hala diyorum..30 u görmeden yapmiycam herhalde birşey..geçen esim in kuzeni normal hamile kaldığı halde erken doğum yaptı..25 haftalık..

Yapicak bisi yok canim benim sadece dua edicez sag salim kucagimiza alalim diye bende oyle hicbirsey almiycam..kiyamam yaa peki iyimi durumlari nasillarr?

Yapicak bisi yok canim benim sadece dua edicez sag salim kucagimiza alalim diye bende oyle hicbirsey almiycam..kiyamam yaa peki iyimi durumlari nasillarr?
Doktora gore herşey iyi canım boyu 17 cm e yakin olmuş 250 gr â yaklaşmış..ona gore herşey normal..stres yapmama gerek yok..sürekli tetikte beklememe gerek yok..sürekli ikide bir karaciğere baktirmama gerek yok..kaşıntım olursa 2-3gün geçmezse baktir ilaç veririm diyor..dikiş yerinde açılma kısalma yok..olmaz tabi dedim yatıyorum sürekli..hareket etmiyorumki :)) simdi su kistler de erir inşallah..1 ay sonra kontrol ama sen canım sıkılırsa bebeği görmek için gel dedi...adam dayanamıyor sorularima artik..kan sulandırıcı yada gerek yok...yok yok yok iste...bizimki nin umrumda değil bir sağa bir sola koyup durdu o kafayı nasıl donuyor ordan oraya...ayrıca birşey hissetmezsin daha normal diyor..

Aman iyi olsunda kipir kipir olsun bosver.benimkiside biraktirmiyo clexani 0.6 dan 0.4 e dusurdu allahdan.senin agrilarin oluyormu canim karin agrisi gibi bazende midem agriyo yogurt ve ayran ictigimde midem deli oluyor benim.

benden ortalama 4-6 yumurta çıkıyor 4 ü dölleniyor 2 ya da 3 güne en iyi 2 si tranfer oluyor birinci kalite diyorlar ama bilemiyorum.Tek tınaztepede blast transfer ettiler ama olmadı malesef.diğerleri hep 2-3 gün embrosu idiler.hani şu web sayfalrında pgd era testi gebilk aşısı rahim içine cizik atma hiç birşey yapılmadı bana ne biliyim çokkk üzgün ve kararsızım napsam ne etsem diye

K kaderim35 ah keske rahat vurdumduymaz olsaydik herseyi kafaya takmasaydik bunlar olmayacakti. Nolur biraz relax olmaya çaliş. Bende ayni sekilde

S sngl35 ben israel aruha gidiyrm. Tup bebek deneyimim onla oldu. 2 negatifim var ama 3.yu yine onla deneyecgm. Referanslari kuvvetli. Sorunun bende oldugunu dusunuyrm. Pkos var bende. Ona ragmen ohss olmayayim diye cok ugrasti. Ve cok şükür olmadim. Bence gidip görüş ama cok yogun . Yeni hastalara sonraki aya randevu veriyormuş.

Aman iyi olsunda kipir kipir olsun bosver.benimkiside biraktirmiyo clexani 0.6 dan 0.4 e dusurdu allahdan.senin agrilarin oluyormu canim karin agrisi gibi bazende midem agriyo yogurt ve ayran ictigimde midem deli oluyor benim.
Benim karnım kasiklarım çok ağrıyor canım..din hatta tam ultrason çekerken ağrının üstündeydi alet tam yerini söyledim rahim kasları ve bağları var dedi onlar büyüdüğü için karin kasları da daha hazır olmadığı için esnemeye direniyor o yüzden bu agri dedi..rahim kendine alan açarken organlarında yerleri değiştiği için sırt ağrısı cekiyorsun vücudunun sekli değişiyor dedi..rahim yeteri kadar büyüyünce organlar yerleşince bir sure sonra o ağrılarda kalmıycakmis muhtemelen rahim senin midene baskı yapıyor ondan miden çok etkileniyordur

Senin kiniye bırakmıyor ki iğneyi..pıhtılaşma varmıydı yoktu sende diye hatirliyorum

arkadaşım merhaba
İsrael aruh izmirde hangi merkezde işlemleri yapıyor Kent hastanesindeydi ama ayrılmış diye duydum muayene ücreti işlem ücretleri nasıl bir bilgi verebilirsen.Ya birde maddiyata önem veriyor diye okudum onun için .zaten para kazanıyorlar ama özellikle paracı diye anılan drlara karşı önyargılıyım,Geçen bir dr ile ön görüşme için randevu istedim 270 tl muayene ücreti istedi dedim öngörüşme ama dr un vakti çok kıymetli kusura bakmayın dedi telefondaki arkadaş.iyice paraya döküldü bu iş sen nesin ne hissediyorsun ne önemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…